icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

jezz13
28. dub 2017

@itworks My dělali jeden test v prosinci a jeden teď. Oba v normě, ale hodnoty se lišily. Známé partner měl při prvním vyšetření spermiogram v pohodě, když se u ní konečně vyřešily srůsty atd., měl zas problém on. Ale po vitamínech se to prý srovnalo.

@martik29 Držím palce, určitě se embryjko udrží a ty se dáš do kupy

@nita1984 kontrola takhle na přelomu 6 a 7 tt je z tohoto pohledu nepříjemná, taky jsem byla nervózní, že nemám ještě srdíčko. Ale příště už určitě bude mládě dusat jak stádo koní.

fonamor
autor
28. dub 2017

@itworks ahoj drahouši, u nás je to jak na houpačce se spg... Ale máme už to za ty roky vychytané.. před odběrem je u Rosti dobré týden abstinovat, to šel až na hodnotu 8 mil/j.. a naopak, když abstinuje až moc dlouho, bylo to nic moc, něco jako jako by měl jen pár dní bez🙂..

fonamor
autor
28. dub 2017

@martik29 jejda☹... doufám, že ti to dobře dopadlo a jste s prckem v pořádku❤

fonamor
autor
28. dub 2017

@luciebx Luci a kolik bylo posledně a kdy? No že by dvojčátka?🙂

fonamor
autor
28. dub 2017

@raelyn ahojky, no pokud to vyjde, tak bychom měly jít cca plus minus společně na KET🙂..

luciebx
28. dub 2017

@fonamor v pondeli 474 ctvrtek 2217

sticker
fonamor
autor
28. dub 2017

@luciebx tak to je teda dobry skok🙂.. Citis se dobre?... Kdy jdes pak na dalsi krev?.. Nekdo tu psal,ze se to zvysuje co dva dny az na 300%...

luciebx
28. dub 2017

@fonamor jsem total ko. Furt lezim jak dojdu z práce. Na krev asi už teď nepůjdu. Počkám na utz 13.5

fonamor
autor
28. dub 2017

@luciebx jj, to jsou ty prvotní únavy, ta moje holka je taky furt spící Růženka🙂.. ale k tomu to patří, opatruj se a držím všechno, co mám🙂

martik29
28. dub 2017

Tak tu budu minimálně ten týden do pátku 😢 řědí mi krev a musím hodně pít maximální doba je 14 dnů co bych tu měla být.

itworks
28. dub 2017

@fonamor no naše taktika je teď taková, že manžel bere vitamíny ( jako hodně prášků, carnitiny, tribulus, antioxidanty). A je neberu nic, jen sem tam listovku 🙂 No a v červenci on skončí a já budu mít 2 injekce denně. Aspoň, že odpadl fraxiparin. Může si za to sám, že to má v prášcích, ptž mi nějaké bylinné čajíky, tinktury, ječmen a takové přírodní věci nevypije 😀 ale je statečný a 2x denně všechny spolkne a je najezený 😀😂

itworks
28. dub 2017

@martik29 taky moc držím palečky, ať ti je co nejdříve lépe ❤

fonamor
autor
28. dub 2017

@martik29 a jejda, hlavně pozitivní myšlení a všechno bude dobré, neboj❤
@itworks taková chodící lékárna🙂.. ti chlapi jsou v tomto fakt stejný, ten můj by nesnědl ani salát, co je zelený, to je fuj🙂... To pak budu zvědavá, jak se vám po tom čase zvednou hodnoty atd👍

tehulka1167
28. dub 2017

@luciebx hele Já mela 15 den po Ketu Hcg 3602 a mela jsem zavedeny jedno embryo. Takže asi tak.

luciebx
28. dub 2017

@tehulka1167 tak to je super... ono to fakt kazdymu roste jinak.

tehulka1167
28. dub 2017

@luciebx hlavni je, že je to ok.

martik29
29. dub 2017

Dostávám injekce warfarinu na ředění krve všude píšou jak je to v těhotenství zakázané, protože hrozí poškození plodu a vysloveně se to nesmí brát v těhotenství. Neměl to někdo?

jezz13
29. dub 2017

Neboj, určitě vědí, co dělají. Navíc embryjko teď asi ještě není spojené s tvým krevním oběhem, takže by se to k němu neměl dostat.
Myslíme na tebe, drž se.

tehulka1167
29. dub 2017

@martik29 Já celý těhotenství si pichala clexan na ředění krve. Tak klid 🙂

romik32
29. dub 2017

@martik29 ja mam clexane na redeni krve az doted,tacinsm 9 tyden a budu je vysazovat..mne ho nasadili i po et,prave proti tomu ohss..neboj,nijak ti to neublizi,spis pomuze😘

martik29
30. dub 2017

Tak tehu potvrzeno z krve. Jelikož jsem teprve 11 dnů od ET tak se můj stav asi bude zhoršovat to si vůbec neumím představit. Navíc jsou tam dvě. Mám stále i po par dnech v nemocnici bolesti zvracim nejim.

fonamor
autor
1. kvě 2017

@martik29 ahojky, jejda☹(... na jednu stranu má člověk radost, že jsi těhu a ještě k tomu s dvojčátkama 🙂, na druhou stranu mě moc mrzí, že máš takové bolesti a jsi tam, kde jsi☹(...
Drž se a věř doktorům, oni ví, co dělají, posílám pozitivní en❤🙏ergii

luciebx
1. kvě 2017

@martik29 no zlato to je uzasna zpravicka.. opravdu ti to moc preji a doufam ze vse zvladnete. Urcite ano. hezky odpocivat anic nedelat. v tech nejhorsich chvilich mysli na to jak po vanocich budes chovat svuj nej darecek

sticker
hanyas
1. kvě 2017

@martik29 drzte se! Jste na to tri. Mysli na to, ze tohle je posledni prekazka k vytouzenymu materstvi a ty ji zvladnes. Potom uz bude vsechno fajn. Myslime tu na tebe 🙏

martik29
1. kvě 2017

Děkuji vám holky všem za podporu a za milá slova. Je to náročné, ale musí se bojovat. Věřím, ze tu budu maximálně 14 dnů zatím pořad zadržují vodu nechce to ven a denně do sebe dostanu tak akorát jogurt. Takže zatím vyhlídky nic moc.

hanyas
1. kvě 2017

@martik29 oni uz si te tam pohlidaji. Bude dobre 🌸

romik32
1. kvě 2017

@martik29 jaj,tak to bude i tema dvema,ze je to takle blby...moc ti preju,at se ti ulevi😘

sticker
catchulinecka
1. kvě 2017

@martik29 super! já ti to říkala a dvojičky 🙂 jéééé, moc gratuluju, bojuj holka, stojí to za to!!!!! držím ti pěsti! a kolik byla hodnota?

martik29
1. kvě 2017

@catchulinecka hodnotu nevím to mi v nemocnici nikdo nesdělil, ale krev brali dvakrát na ten hormon. Pořad se tu střídá jiný doktor a něco se dozvědět je skoro nereálné.

romik32
1. kvě 2017

Jo ale dvojky videli na utz? Nebo to usuzujou z krve? Ja mela 14 den po ket 3800 hcg a bylo jedno...za tyden jsem mela 56000,a byl jenom jeden vacek...

Strana