Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak utz za mnou. V děloze jeden gestacni váček se žl.váčkem. Za 14 dní další utz kvůli srdeční akci. Tfuj jsem si ooddychla že tam je, když mi vůbec nic není.
Angelsouds stoji okolo 1300 a více. Za 500 nekoupil nikde. Leda přes někoho.
Holky, pokud nemusíte mít nový, mohu doporučit na fcb skupiny bazarek pro maminky a miminka atd, tam zadáte poptávku a holky vám nabídnou..
@klokanka73 Super 🙂 Jen tak dál.
@klokanka73 neboj,taky mi nic nebylo😉
Tak dnes na ultrazvuku konečně viděli krásné 2 gestační váčky 🙈Můj bože ať je vše v pořádku je dlouhá cesta a přeci jen hrozí potrat u dvou snad i víc.
holky ja se rano probudim a je mi fajn. ale padne obed a ja od obeda az po tu dobu co jdu spat je mi spatne. toto zacina teda
@martik29 jééé, krásná zpráva 🙂 at jsou silní drobci, ale myslím, že budou po tom těžkém začátku!!! 🙂
@martik29 no konecne je ti lip🙂preju stesticko🍀to nejhorsi mas za sebou a ted uz jen krasne zpravy😘
@fonamor
@hanyas ahoj kocky, budu do car volat pristi tyden, abych se objednala🙂a dcl se dost zamestnavam, abych to porad neresila,...ted me ale zlobi cyklus:(ne a ne ta mrcha skoncit, takze ani prirozene nemuzeme zkouset:(nasadila jsem vit. C, ascorutin a citronky, ale zadna zmena:(pripadam si jak stara baba pred prechodem:(ty poprdeny hormony mi chybi v tom,ze jsem to aspon nejak pravidelneji mela🙂no tesim se na prozivani s vami, ptz ja si vazne pockam:(
@tetalucina kociii, kdo vi, jak to dopadne se mnou 😁 je mozny, ze v tom nakonec pojedu zaroven s irworks a s tebou. Neboj. Ono je vsechno daleko, ale utece to jako voda a budes cekat na // 🙂 jak ale zabrzdit ms, to nevim, kdyz ani Cecko nepomaha...
@martik29dovolim si gratulovat,krasne!!!Jinak vypust z hlavy myslenky o potratech a pozivne mysli!!!Ver tem bobeckum!!!hodne stesti❤

@luciebx koukala jsem v rychlosti a tohle mi vypadlo nejlevnější... ale to víš, člověk pro svůj klid se vzdá jiných věcí no... škoda, že neumím s ebay ☹