Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak se holky pomalinku scházíte ke ket/et 👍
@tetalucina ahoj moja, tak co, dovolala jsi se do CAru? Co ti řekli? Ty jo, ty máš ty intervaly hrozný, ti řeknu..
JJ, mě to taky říkala, že kdyby se podařilo, tak do 12 týdne utroš brát.. Určitě dám vědět v pátek.
Hi, jedenáct dnů je ještě na svátek🙂.. Já si pamatuju před x lety, že když jsem vysadila HA, tak jsem měla mrchu asi dva měsíce v kuse.. to bylo neskutečné!!
Po estrofemu ti bylo zle? Jak ?Od žaludku, nebo co? Mě jen bolí hlava od té doby co ho beru, ale nic velkého, žádná migréna.. ono je to i tím počasím.. muck
@catchulinecka ahojky, no huráááá:.-)... už se nám to tu sbírá, paráda🙂... takkže jak dál?
Dobré ranko děvčátka, dejte si dnes sklenicku na MÉ i VASE zdraví 🍹🎁
@fonamor to prave nikdo nevi. Geneticka rikala, ze min. 14 dni. Takze 16.5. zacnu brat Proveru a budu doufat, ze ty vysledky budou behem par dni. A hlavne doufam, ze budou dobry. Pac jestli se budou testovat i moji rodice, jak je v pripade nejasnyho vysledku v planu, stimulaci nestihnu ani behem prazdnin ☹
bry rano holky
oslavenkynim preji vse nej nej nej

fuj holky.. vlezu na fb. kamarad s pritelkyni cekaji ( cekali mimi) ona uz v 17 tt. a prave napsal ze o vikendu potratila. paneboze... me je az zle.

@fonamor no, budu z vás poslednáček ☹ 😀 ale třeba se dočkám 😀 no, takže teď mě čeká ultrazvuk, až teda 24.5., to ty už možná budeš testovat ne? 😀 no a mají být výsledky z imunologie, tak jsem šíleně zvědavá!!!
no to nebudeš, jdi někde uprostřed, tady to maj holky vypočítané až někdy do srpna🙂.. Imuno bude dobré, neboj, držím palečky🙂

jo a beru 1-1-1 Estrimax