Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx krása krása, gratuluju ještě jednou!
@catchulinecka
@raelyn
Moc děkuji
😍 ať se Vám oběma daří skvěle 😘
Dobré ránko holky, tak co, přibude nám tento týden nějaká těhulka? Hezký den, opatrujte se mi. 🙂
Já jsem v 7 týdnu a objevilo se mi v noci slabé hnědé špinění :-/ bolesti nemám, ale je mi jasné, že tohle je špatně, že se to může ještě rozjet a skončit potratem :-/ zatím je to jen malinko tak nevím budu ležet.
holky co ja vam povim.. vcera moje mamka a jeji manzel leteli do tuniska na djerbu na dovcu.
Odlitali z prahy no ale co se nestalo. pry byli nad mnichovem a najednou na palube rana a dym vsude. hruuuza.. pry vypadli ty kyslikovy masky ale zadny kyslim nesel. tak pilot hned stremhlav dolu nouzove pristani v dusldorfu nebo kdesi mamka rikala pry I nekomu poprasklal bubinek jak rychle klesali. Mamka vysedena sileny. par hodin v nemecku nikdo se s nema nebavil nikdo jim nechtel nic rict. a ted uz jsou na dzejbe pry nekdo chtel zpet domu do cr nekdo chtel pokracovat na dovcu. mamka nikde nebyli asi 10 let. pry cestovka nereaguje ti to hazi na leteckou splecnost ze pry meli spatny stav letadla.. no holky me bylo hrozne kdyz mi to popisovala.. pry tam vsichni mluvi jen tim jejich jazykem nikdo se s nima nebavi nikdo jim nerekne co se bue dit.
rekla sem ji at si vezmou pravnika az budou doma a podaji zalobu. ona sice hromadna zaluba uz asi je. ale mati je teda hodne spatna. ona je spatna uz I tak dost po psychicke strance takze jeste toto.. a to pry leteli I deti paneboze si to nedokazu prectavit.
@martik29 Neboj, slabé špinění nic neznamená. Ona i jasná krev může být jen hematom. Na fcb teď psala holčina, která špinila od 5. týdne, v pátek krvácela jasnou krev vč. tkáně, prý děloha plná krve a moc šancí jí nedávali. Teď byla na kontrole, už má jen malý hematom a bilo srdíčko (6+3).
Určitě už budete v pořádku, po tom všem, co sis už užila.
@luciebx no to si delas srandu:!!... To musel byt pro vsechny poradny sok a co si budeme nalhavat,psychika musela jet na plne otacky s predstavou,ze spadnou,ze se zabuji atd. Navic uplna bezmoc,clovek se jen modli,aby to dobre dopadlo a dopadlo!!!
Luci,jako velke diky zkusenemu pulotovi,ze to takhle ustal a dokazal bez problemu pristat a hlavne se nikomu nic nestalo,to je nejdulezitejsi. Uff..
@luciebx ty vole :-O tak to je teda hodně drsné!!! jako já nemám ráda létání a kdyby se mi tohle stalo, tak tam úplně vážně omdlím. No fuj, ta představa jen a mám husí kůži!!!! Ať se mamka brzy s toho šoku vzpamatuje a užije si dovču
jo a mimochodem, imunu prý úplně vše v pořádku, tož vzhůru do boje no 🙂
@catchulinecka ahoj,tak supeer,za chvili transfer,jupii🙂
Prosím, jak dlouho by jste doporučili po KET ležet? Příští středu jdu na to.
@verunkadar ahojky,po transferu si polezis cca hodku a pak normalne fungujes.
@fonamor to vím, mám už druhé IVF. Akorát, jak to čtu názory lékařu, někteří říkají, že není potřeba ležet, že se to nevylezi, někteří zase, že aspoň tři dny ležet. Minule a ještě předtím jsem moc neležela a nedopadlo to. Ale těžko říci, zda by se to chytlo, kdyby člověk aspoň dva, tři dny ležel.
po et sem lezela delala jako kdybych byla po operaci a nic.. po ket sem spis delala jako by nic. spis teda klidovy rezim ale proste fungovala sem a dopadlo to.. ono je to tezky.
@verunkadar no ja si osobne myslim,ze jen lezet jak placka je zbytecne. Ale samozrejme,kazdy at si to udela po svem. Ja bych fungovala normalne,jen bych byla opatrnejsi,netahat se s tezkyma vecma a tak. Beru to proste tak,ze kdyz zenska otehotni prirozene,tak taky o tom jeste nejakou dobu nevi a muze delat vsechno,spirtovat atd.. Hold my jsme z toho vyplasene,prozoze o tom vime no.🙂
Rikam si,ze po transferu uz si to zaridi priroda sama a my to fakt neovlivnime i kdybychom stokrat chtely..
@verunkadar Ležením ničemu nepomůžes. Děloha se musí prokrvovat aby se mimi chytlo a to při ležení nejde. Pohyb je důležitý.
Já jsem tedy po ET ležela jen ten den po transferu byla jsem tam na 13 hod takže odpoledne a večer a další den jsem se šetřila potom jsem fungovala normálně. Pokud se to má uchytit tak se to uchytí.
Tak Uff špinění odpoledne přestalo tak snad to opravdu nebude nic vážného, když to trvalo par hodin a stačila jen malá intimka potrat asi vypadá trochu jinak. Půjdu až v pátek tedy na kontrolu snad vydržím čekat.

Fotecka