Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak to bych se toho nijak významně nebála 😉
@luciebx já hermelín normálně jím, v každém tehu jsem jedla a jím i saláty, pomazanky a nejvíc mnam gyros v housce s zeleninou a tatarkou.
@klokanka73 super zprávy, teď už to bude jen a jen lepší 👍😘
@fonamor zlato taky chci videt testik😉jinak ja zase problem s mrchou:((((
@hanyas ahojky kocko, proc jdes na krev pred menopurem?asi mi neco uniklo, tak se ptam🙂a cokosku si dej😉
@tetalucina ja nevim 😀 prosze prvni den cyklu volam, potom jedu na krev a az podle krve mi asi naordinuji mnozstvi Menopuru. I kdyz v rozpisu tusim, ze mam jednotky psany.
Holky jaký dávkování mate utrogestanu.
@tetalucina
@hanyas Ahoj holky, omlouvám se, ale měla jsem dneska fofry, stihla jsem se spálit na sluníčku, pálí mě ruce jak blázen. Zítra ráno hned posílám testík a napravím to.
Jsem moc ráda, že se to tu dalo zase trošku do pochodu a řešíme stimulky, jehly, utroše, nervy při kultivaci, nervy při testování, aspoň to tu žije🙂.. dobrou, kočky❤
@luciebx Luci, kašli na to, raději se řiď pokynům dr.. nedej bože, že by se něco po..., tak si to budeš vyčítat. Prostě ne, já ti to zakazuju a jedeš dál podle plánu, co ti napsal doktor.. utroš ti pošlu klidně po holubovi nebo letadlem, ale nic si sama nesnižuj, vydrž ještě chvíli🙏❤
@fonamor super, jen tak dal 🙂
Tak já začala masivně krvácet jasná krev ☹ dva dny na pohotovosti a nic se prý neděje obě mimi jsou v pořádku odpovídají a rostou 🙂 mám ten hematom, ale z toho bych měla spíš jen špinit. Doktorka říkala, že pokud nemám žádné bolesti o potrat se nejedná. Mám strach 2 dny trvá krvácení bez bolesti cítím se dobre. Poradně nevědí co s tím prý mám lezet a uvidí se.
Hematom se zmenšil tak asi prostě krvaci jen se divím, že tolik :-/ tak mám strach co bude.

tohle byla bageta co dela jeden borec co to k nam nosi je to cerstvy a bylo to jen maslo.