Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor krásné testiky.. Jinak mně nebylo vůbec nic do 7tt a pak to začalo. 24hodin nevolností, únava a prsa se zvětšují snad každý den.
@fonamor pane bože to je taková krása 🙂 ted se musíš každý den těšit na ráno, jakou krásnou čárku zas objevíš 🙂
@klokanka73 přesně. Pak 3 týdny hrůza teď to povoluje. Doufám ze je to už pryč
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala. Dneska jsem byla na et a zprávu kterou mi řekla embryolozka jsem těžko vstřebala. Z 5 vajíček mám 4 embryjka dvě u sebe a dvě v mrazacku. To se mi nikdy nestalo abych měla mrazacky. 😊 je to naše 8 ivf a dneska na mé narozeniny jsem dostala dva dárečky. Teď jen doufat v dobrý konec. Přeji vám jen dobre zpravicky a krasne testiky. Držím palecky všem bojovnicim.💗
@luciebx bohužel u mě nevolnosti stále přetrvávají, 24hodin denně. Už by to mohlo ustoupit, dnes do toho to šílené vedro a je mi fakt hrozně.
@klokanka73 ty jo, to je asi na prd, ale nedá se nic dělat. Mě říkala kamarádka, co blila celé těhu i ze vzduchu, že ji pomáhalo furt něco do sebe tlačit, že aspoň malinko to bylo lepší.. držte se s bobkem❤
@fonamor mockrát děkuji 😊 tobě přeji ať je vše v pořádku a moc držím palecky aby těhotenství probíhalo bez komplikací. Ja jsem taky bulela v pronatalu. Úplně jsem z toho byla nameko když mi pani dr. přála k narozeninám a pak mi říkala že embryjka jsou krásná tak snad to bude náš šťastný den.
@itworks moc děkuji bylo by to krásné po tom letitém boji. Také tobě přeji hodně štěstí do dalšího boje.😉
Holky ja vás tady pročitam a chodím jsem nabrat další energii a sílu do dalšího boje. Prožívám ty úspěchy a neúspěchy taky s vámi. Všem vám držím palecky protože je to velmi těžké a vysilujici. 💗
@fonamor ja mela jen bolesti podbrisku jako na menzes..ty mam s pestavkami do ted..hele,i kdyby si nemela zadne,nestresuj jako ja😆zadna unava,spis nespavost,zadne nevolnosti,jenom vyjimecne prechodne drobet nevolno,zadny chute,proste skoro nic..a ted mam po 1 screeningu,ktery vysel negativne,mimco vitalne,ma vsechno co ma mit...uz verim,ze priznaky absolutne nic nevypovidaji o prosperite,je to jenom o tom,jak moc budes citliva na tehotenske hormony😘jo a krasne testiky😍
Holky nevadí když jsem si dnes omylem pichla Gonal trochu nad pupíkem?Nějak jsem si to neuvědomila že si kůži držím vysoko ☹
@fonamor to já taky do sebe pořád něco cpu, jinak je to ještě horší. Už jsem taky přibrala 5kg, takže ze mě bude velryba. Tak já doufám že v tom 12tt to zmizí a bude mi zas dobře.
@romik32 děkuji . Ano 8 ivf a už myslím že poslední vlastně už jsem do toho 8 ivf ani nechtěla jít ale tak nějak jsme říkali s manželem do mých narozenin a pak darované. Ty posledni dvě ivf byli minimalky . Překvapilo mě že jsem teď zareagovala na stimulaci velmi dobře 8 folikulu a z toho 6 vajíček a nakonec 4 krásná embryjka.
Píchal někdo po KET ještě Ovitrelle? A kdy dělat test? Aniž by to ovlivnilo výsledek.
@fonamor chci se optat, pichala jsi si také po KET ještě Ovitrelle? Já včera a tak nemá asi smysl dělat test. Dostala jsem Ovitrelle před ovulaci, pak den před KET a teď v neděli.
@verunkadar bohužel s tímhle neporadím. Třeba někdo jiný
@verunkadar hele ze mě Pregnyl vyprchá cca po šesti dnech. ..
@tehulka1167 tak to zkusím těsně před krví. No jsem dnes udelala test a pak jsem si vzpomněla, že mám v sobě Ovitrelle.
Holky já měla pregnyl pryč za 4 dny.

@fonamor moc gratuluji 🙂,držím palce ať je vše v pořádku ❤ už si to zasloužíš