icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

evelinah
28. kvě 2017

@fonamor moc gratuluji 🙂,držím palce ať je vše v pořádku ❤ už si to zasloužíš

fonamor
autor
28. kvě 2017

@evelinah Děkuji moc🙂

klokanka73
28. kvě 2017

@fonamor krásné testiky.. Jinak mně nebylo vůbec nic do 7tt a pak to začalo. 24hodin nevolností, únava a prsa se zvětšují snad každý den.

catchulinecka
28. kvě 2017

@fonamor pane bože to je taková krása 🙂 ted se musíš každý den těšit na ráno, jakou krásnou čárku zas objevíš 🙂

luciebx
28. kvě 2017

@klokanka73 přesně. Pak 3 týdny hrůza teď to povoluje. Doufám ze je to už pryč

handous1
28. kvě 2017

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala. Dneska jsem byla na et a zprávu kterou mi řekla embryolozka jsem těžko vstřebala. Z 5 vajíček mám 4 embryjka dvě u sebe a dvě v mrazacku. To se mi nikdy nestalo abych měla mrazacky. 😊 je to naše 8 ivf a dneska na mé narozeniny jsem dostala dva dárečky. Teď jen doufat v dobrý konec. Přeji vám jen dobre zpravicky a krasne testiky. Držím palecky všem bojovnicim.💗

itworks
28. kvě 2017

@handous1 ahoj, tím pádem přeji vše nejlepší a hlavně, ať se dva darecci u tebe drží zuby nehty 😘

fonamor
autor
28. kvě 2017

@handous1 já tu bulím jak blbka, úplně mě to dojalo🙂... Moc, moc přeju štěstíčka, at se bublinky hezky zavrtají, kdy jindy, než v tento krásný čas, krásné narozeniny a všechno nejlepší, muck🙂

sticker
klokanka73
28. kvě 2017

@luciebx bohužel u mě nevolnosti stále přetrvávají, 24hodin denně. Už by to mohlo ustoupit, dnes do toho to šílené vedro a je mi fakt hrozně.

fonamor
autor
28. kvě 2017

@klokanka73 ty jo, to je asi na prd, ale nedá se nic dělat. Mě říkala kamarádka, co blila celé těhu i ze vzduchu, že ji pomáhalo furt něco do sebe tlačit, že aspoň malinko to bylo lepší.. držte se s bobkem❤

handous1
28. kvě 2017

@fonamor mockrát děkuji 😊 tobě přeji ať je vše v pořádku a moc držím palecky aby těhotenství probíhalo bez komplikací. Ja jsem taky bulela v pronatalu. Úplně jsem z toho byla nameko když mi pani dr. přála k narozeninám a pak mi říkala že embryjka jsou krásná tak snad to bude náš šťastný den.
@itworks moc děkuji bylo by to krásné po tom letitém boji. Také tobě přeji hodně štěstí do dalšího boje.😉

Holky ja vás tady pročitam a chodím jsem nabrat další energii a sílu do dalšího boje. Prožívám ty úspěchy a neúspěchy taky s vámi. Všem vám držím palecky protože je to velmi těžké a vysilujici. 💗

romik32
28. kvě 2017

@fonamor ja mela jen bolesti podbrisku jako na menzes..ty mam s pestavkami do ted..hele,i kdyby si nemela zadne,nestresuj jako ja😆zadna unava,spis nespavost,zadne nevolnosti,jenom vyjimecne prechodne drobet nevolno,zadny chute,proste skoro nic..a ted mam po 1 screeningu,ktery vysel negativne,mimco vitalne,ma vsechno co ma mit...uz verim,ze priznaky absolutne nic nevypovidaji o prosperite,je to jenom o tom,jak moc budes citliva na tehotenske hormony😘jo a krasne testiky😍

romik32
28. kvě 2017

@handous1 8 ivf? Neuveritelny..moc moc drzim palce...

sticker
suzzikk
28. kvě 2017

Holky nevadí když jsem si dnes omylem pichla Gonal trochu nad pupíkem?Nějak jsem si to neuvědomila že si kůži držím vysoko ☹

romik32
28. kvě 2017

@suzzikk vubec nevadi,neboj..

suzzikk
28. kvě 2017

@romik32 uf,jsem četla že se musí pod pupíkem,tak jsem se bála že jsem to pichla špatně 🙂

klokanka73
28. kvě 2017

@fonamor to já taky do sebe pořád něco cpu, jinak je to ještě horší. Už jsem taky přibrala 5kg, takže ze mě bude velryba. Tak já doufám že v tom 12tt to zmizí a bude mi zas dobře.

hanyas
28. kvě 2017

@handous1 jeee, to gratuluji dvojnasob. Urcite je to dobre znameni, ze se to vsechno seslo. Narozky, et a mrazeni 😇

sticker
romik32
28. kvě 2017

@suzzikk tak je to asi lepsi,ale kdyz ti jednou ujede ruka😀

handous1
28. kvě 2017

@romik32 děkuji . Ano 8 ivf a už myslím že poslední vlastně už jsem do toho 8 ivf ani nechtěla jít ale tak nějak jsme říkali s manželem do mých narozenin a pak darované. Ty posledni dvě ivf byli minimalky . Překvapilo mě že jsem teď zareagovala na stimulaci velmi dobře 8 folikulu a z toho 6 vajíček a nakonec 4 krásná embryjka.

handous1
28. kvě 2017

@hanyas děkuji moc. Je to fakt hezká náhoda že se to takhle všechno sešlo a já mam opět naději a doufám že teda už by se mohlo po tom všem co jsem si prožila zadarit. Tobě přeji taky hodně stesticka.😉

handous1
28. kvě 2017

@romik32 ja jsem byla loni dvakrát těhotná bohužel to nedopadlo. 😢
Jednou to vyjit musí přeci..... 😊

hanyas
29. kvě 2017

@handous1 dekuji 🙂 a treba to neni JEN hezka nahoda, to bude znameniii 😍

verunkadar
29. kvě 2017

Píchal někdo po KET ještě Ovitrelle? A kdy dělat test? Aniž by to ovlivnilo výsledek.

verunkadar
29. kvě 2017

@fonamor chci se optat, pichala jsi si také po KET ještě Ovitrelle? Já včera a tak nemá asi smysl dělat test. Dostala jsem Ovitrelle před ovulaci, pak den před KET a teď v neděli.

luciebx
29. kvě 2017

@fonamor tak co dnešní test?

luciebx
29. kvě 2017

@verunkadar bohužel s tímhle neporadím. Třeba někdo jiný

tehulka1167
29. kvě 2017

@verunkadar hele ze mě Pregnyl vyprchá cca po šesti dnech. ..

verunkadar
29. kvě 2017

@tehulka1167 tak to zkusím těsně před krví. No jsem dnes udelala test a pak jsem si vzpomněla, že mám v sobě Ovitrelle.

luciebx
29. kvě 2017

Holky já měla pregnyl pryč za 4 dny.

Strana