Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky vsem vam preji pozitivni testiky 😘
@catchulinecka ahoooj:_)... no to je pecka, to je pecka, moc držím palečky, at transfer proběhne v pořádku a hlavně, at se bobísek zavrtá...
Holky, pište mi to tu, já pak dostávám po ránu šoky🙂
dva transfery za sebou, no pecka🙂❤❤❤
@sivias ahojík, to néééé☹... věřila jsem .. to je mi moc líto, do prčic..
krvácení je do hněda nebo jako rozjíždějící se mrcha?
Zlato, já jsem expert na duchy, pošli test, třeba tam něco objevím..
Naprosto vím, jak ti je, mě vyšel ted u 4 IVF až třetí transfer, je to na nervy nejvíce. Drž sa moja😘
@sivias jéé, teď jsem zarolovala a jsi 8 den po transferu. To ještě vůbec nic není ztraceno, já měla 8 den úplně mini pidi ducha a to jsme hledali u okna, vůbec to nešlo vidět. Takže bud ještě v klidu, pokud se nerozjede mrcha, furt je to dobrý. Ono to hcg roste každých 48-72 hodin. Mě to vylítlo až teď poslední dva dny a taky pořád nemám dálnici a to jsem dnes, no a nevím kdy jsem byla na transferu🙂,,, ale 14 dnů to bude v pátek.
@sivias juj, to je dost tmavý, tady se duchařina nebude dát hladat. Poradím ti, běž s tím testem k oknu a pomalu s ním hýbej. Ono to normálním okem fakt jde těžko vidět.
a pokud nenajdeš, zkus za další dva dny nebo zítra.
Zase píšeš, že mrchu čekáš až příští týden, ono to špinění může být cévka při ponořování se embryjka do dělohy, ono tam ještě pár dnů po nidaci pluje.
Tfuj, tfuj, moc držím palečky
😍
Tak jsem se vrátila z krve a zadařilo se. Na ultrazvuk jdu 20.6. jsem ráda že to klaplo na první pokus. Test jsem si nedělala protože po šesti letech jsem měla chuť na zavináče. Takže test nebyl potřeba 😂
@majinka1981 super

Holky balime stan a domu. Sem ko. Dost ne to zmahalo hlavně břicho jak sem se furt zklanela pac vše na zemi. Takže muž a syn davaj stan dolu a já se kocham
@romik32 Já vím, ale člověk vždycky doufá, že už to vyjde. Začíná to na mě doléhat, je to tak nespravedlivé, ty co ani děti nechtějí a odkládají je v tom lepším případě do kojeňáků rodí jedno za druhým a my, které bychom dítěti daly všechno, to máme takto složité. Kdo to nezažil si to nedovede ani představit, kolik je to stresu, času, omezování, psychika, všechny ty hormony co do sebe cpeme, v neposlední řadě peníze a nakonec po tom všem to zklamání když to nevyjde a i přesto do toho jdeme podruhé, potřetí, počtvrté... Jednou z nás všech po tom všem budou úžasné maminky ❤
Holky mam klíště. Kurva. Roky nic a teď toto. Stačí vykroutit ze proti Směru hodinek
Nebo mam plasit ze je to špatný mít v tehu klíště
@majinka1981 ahojky,moc gratuluju🙂.. Kolikaty den jsi byla po transferu na krvi a kolik jsi mela?
Ja jsem dnes 12 den a priznaky zadny.

@itworks
@hanyas
@raelyn děkujuuuu holky!!!! zítra taky podám hlášení 🙂