icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
30. kvě 2017

@luciebx ne neplas,kliste nevadi,potri olejem a vykrut...

hanyas
30. kvě 2017

@fonamor to uz skoro dalnice je! 😀 jen tak dal, kocko 😉

hanyas
30. kvě 2017

@sivias beruu, to je mi moc lito. Ale treba to jeste neni ztracene. Mne u transferu mudr rikal, ze MS tehu nevylucuje 😉 ze je 12% zenskych, ktery to dostanou a tehu jsou. Takze jeste za par dni zkus! 💚

sivias
30. kvě 2017

@hanyas Naděje umírá poslední, máš pravdu 😚 Ale raději už nedoufám.

itworks
30. kvě 2017

Holky, máte některá zkušenost s Norethisteronem na oddálení -posunutí MS?

hanyas
30. kvě 2017

@itworks kdysi davno... ale uz se moc nepamatuju. Jen vim, ze jsem ho brala 😀

itworks
30. kvě 2017

@hanyas když jsem se dívala do kalendáře, tak bych to měla dostat krátce po příjezdu a i ten týden ji tak mám no 😒 no jako jestli to stojí za to, bojím se, aby mi to nerozhodilo cyklus, když pak chci hned stimulovat 🙄

fonamor
autor
30. kvě 2017

@itworks zlati, zavolej si do caru nebo se běž ještě osobně zeptat.

itworks
30. kvě 2017

@fonamor asi raději jo, napíšu jim email, teď se už do Brna nedostanu.

catchulinecka
30. kvě 2017

tak holky transfer v poho. Dělala mi to taková milá doktorka, která je taková jemná a opatrná, takže to proběhlo hladce, když jsem byla minule, tak mi transfer dělal jeden doktor a ten byl tak "hrubý", že jsem skoro vyjekla bolestí a pak jsem samozřejmě odpo po transferu trošilinku špinila, ted nic 🙂

sivias
31. kvě 2017

Dobré ráno děvčátka ☺ Tak u mě je to jasné, dnes devátý den, menstruace se zatím nerozjela, ale špinění zůstává, dnešní test naprosto stejný jako včera, sněhově bílý. Takže v pondělí na krev jen aby se neřeklo a šupky do práce...? Nebo to zkusit s mrazáčkem hned v dalším cyklu?

fonamor
autor
31. kvě 2017

@catchulinecka ahojík, no super, zvládli jste to báječně, paráda🙂.. moc moc moc ti přeju, aby se bublinka usadila kde má a za chvíli se budu těšit na duchy, jupíí🙂

fonamor
autor
31. kvě 2017

@sivias ahojky, ach jo, pořád jsem si myslela, že se ještě objeví, ale dokud není krev, nic není ztraceno. Já bych teda šla hned do mrazáčka, nevydržela bych čekat🙂
Příště už se určitě zadaří, věřím tomu. Drž se moja❤

fonamor
autor
31. kvě 2017

Holky,sahla jsem dnes po jine znacce tt. Test slabounky. Mam strach,ze to embryjko vzdalo.

hanyas
31. kvě 2017

@sivias hned bych sla do mrazacku 😘 neni na co cekat. Pokud to davas psychicky, jdi do toho 😉

hanyas
31. kvě 2017

@itworks taky jsem pro, zeptat se. At pak nemas zbytecny nervy a nemusis cekat dyl nez je to nutny 😉

hanyas
31. kvě 2017

@catchulinecka drzim pesti at to vyjde! 😉

hanyas
31. kvě 2017

@fonamor to vubec nevypoustej z pusy a mazej pro dr.max test. Ten ti udela takovou dalnici, ze si z toho sednes na zadek 🙂 😘

fonamor
autor
31. kvě 2017

@hanyas já už právě nemám žádný dr max, jen samé unbekanty a nemám po cestě lékárnu.

catchulinecka
31. kvě 2017

@hanyas děkuji moc holky!
@fonamor a hele! čárky tam jsou, jsou krásné, takže nestresovat a nenech se rozhodit jinou značkou, je to určitě tou jinou značkou 🙂

hanyas
31. kvě 2017

@fonamor ja bych si kvuli tomu i zasla :-P nebo objednej na eshopu a zitra nebo pozitri bys je mela 🙂 nebo zajdi na krev a je to. Hlavne nestresuj, nebo pribehnu s fixkou a dalnici ti domaluju 😀

fonamor
autor
31. kvě 2017

@hanyas 🙂))))
jedu na krev, do práce přijedu později, ale asi bych se ukousala nemít výsledek. A pak ještě v pátek, holky držte palce, doprdele, moje nervy..

luciebx
31. kvě 2017

@fonamor zlato mě taky každy test dělal jinou čárku. Neboj je to tam

hanyas
31. kvě 2017

@fonamor nemej strach, ja to v moji skleneny kouli, kterou nemam, vidim vic nez dobre 🙂 je z tebe tehule jak vysita 🙂

kvetnatko
31. kvě 2017

Ahoj holky. Manzel mi koupil AngelSound, uz jsme zkouseli minuly tyden poslouchat a nic. Ono je brzy, koncime 10tt. Vcera jsem jen tak vyzkousela a poprve jsme slyseli ❤.

raelyn
31. kvě 2017

@catchulinecka držím palečky 🙏 budem bojovat spolu a kolik máte vloženo?. Včera mě bolele hlava a trochu podbřišek a dnes vůbec nic. Cítím se úplně netěhotně, tak snad šílím zbytečně.

luciebx
31. kvě 2017

@kvetnatko ja vcera taky zkousela a taky nic.. takze to schovam a zkusim pristi vikend.

holky ja vcera svoje prvni zvraceni.. bleee.. me je navecer vzdy tak zle ze to neni mozny..fuuuj.

raelyn
31. kvě 2017

@fonamor hlavně klídek, neříkáš nám to tu pořád 😘 bude to dobré uvidíš, třeba byla více zředěná moč.

luciebx
31. kvě 2017

@fonamor ja treba mela silnejsi testy odpoledne.. vubec nechapu proc haha

romik32
31. kvě 2017

@fonamor neboj se,to staciit min barviva,nebo vic naredenou moc 👎kdyz to pak porovnas obden,tak to vidids lip...

Strana