Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@kvetnatko ja se rano snazim udelat co nejvic.. jako pracku mycku vysat.. a pak vim ze jak padne obed je konec.. lezim jak lemra.. ale co sem zjistila ze kdyz sem doma coz tento tyden sem a jak skoro nic nedelam tak ty nevolnosti jako by vnimam vic.. kdyz sme ted stanovali a furt se neco delo bylo mi fajn.. ale nejhorsi je kdyz usnu odpoledne.. to je mi zle hned po probuzeni.. a to se stalo vcera... rikam si dam si suchou ryzi no a ta sla hned ven. boze ble..
@raelyn budeme bojovat 🙂 máme dvě 😀 takže jsme na tom fakt stejně 😀 kdy jdeš do testu?
@catchulinecka fakt, taky dvě 😲 super. No já to s testem nebudu přehánět, zatím jsem vždy byla zklamaná, tak pokud to vydržím, tak až tak 10-12 den a navíc jsem měla v den transferu pregnyl, tak než vyprchá
@raelyn jooo, tys měla vlastně ten pregnyl, no jo! no já taky vždy až kolem toho 10 🙂 tak uvidíme, booooože, to je masakrrrrr
Holky,prisly vysledky z krve,hodnota 275. To je na 4 t takovy stred. Hodila jsem se do klidu. Dekuju zlaticka za podporu,ja myslela,ze se ukousu.❤
pro fonamor

@fonamor super, jentak dal👏🙂
Super, to bude v pořádku.❤

Tak holky nervozita stoupá. Teď je to týden, co jsem byla na KET a teprve čtyři dny,co jsem si pichala Ovitrelle. V pondělí byla silná čárka na testu, díky tomu Ovitrelle a dnes o něco slabší, tak asi to pomalu mizí z krve a bojím se, aby tam pak nějaká slabá čárka aspoň zůstala. ☹
@fonamor no už 13tý den.. ale podle mě se neřiď - i u prvního syna jsem ho měla vysoký a díky tomu pravděpodobně šílený nevolnosti a několikrát jsem skončila v nemocnici na kapačkách.. (aspoň mi to teda říkali, že ty nevolnosti způsobuje to hcg).. počítala jsem to a stoupá ti to krásně ukázkově, takže si to užívej.. za chvilku tu budeš stejně jak já pročítat příspěvky s miminkem v náručí 😉

@luciebx Ja uz ted najdu vzdy ❤ Mudim rict, ze me je take ouvej vecer..