Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@tehulka1167 ja zji na ovoci a zelenine.. to mi zklidni zaludek pomerance a broskve a okurky meloun to je moje.. mnam.
malej je uzasnej..
@fonamor jeeee, vždyť to je krása ty testy, řekla bych, že krásně sílí!
@gabcat ty jo? Fakt čekáš dvojicky a přitom tak nízké bylo hcg jo? Ty jo, to je fakt individuální a má to každý jinak, jinak moc gratuluji😊
@catchulinecka No bohužel pak jedna odešla, takže teď čekáme už jen druhou holčičku, ale tak to už byla vedlejší část příběhu. Hcg bylo takhle malé no, byla pozadu i malá. Teď už je napřed, vývojové vady v odchylkách chromozomů nemá, tak teď ještě velký uz aby byl ok a snad to už doklepeme 🙂
@fonamor hele neboj...nesrovnavej s ostatnima,vis,ze kazdy to ma jinak,kazdemu se to hcg vylucuje jinak..dulezity je,aby se nasobilo..krev ti rekne vic nez testy..ja jsem chodila o 2-3 dny,ale u nas berou 14 den po ket krev,ja chodila az pak,jestli se ro znasobuje,to je dulezity...
Holky, je brzy testovat 9tý den po ET čtyřdenního embryjka, tj. 13 dní od OPU? Test mám sněhobílý, je ještě naděje? Nebo si ji raději nedělat?
@gabcat jejda, tak po tom všem přeju krásný závěr tehulkovani☺️ a dávali jste dvě jo?
@pepetousek no duch by uz mohl bejt,ale taky nemusi...kym nedostanes menzes,sance je vzdycky 😉
@catchulinecka nedávali 🙂 zdvojily se nám samy
@romik32 Mám utrogestan 2-2-2, dokud ho nevysadím, tak MS nedostanu, to mám vyzkoušené..
@pepetousek fakt? Ja to teda dostala i pres utrogestan..uz 9 den po nevydarenem et...
@romik32 Uvidíme o víkendu, to bych měla normálně termín MS, ale byla jsem na dvou IUI a mám za sebou i nevydařený ET a nikdy jsem MS nedostala, až když jsem vysadila utrogestan..
@tehulka1167 jezis,ten je zlatouckej🙂
@tehulka1167 Juuu to je krasavec :-*
@pepetousek porad je nadeje🙂. Drzim palecky🙂
Holky, koukám, že se tu některým zadařilo. Co jsme si tu psaly ut v loni. Super 🙂 a dalším též gratuluju.
@tehulka1167 gratuluju 🙂 je krásnýýýý 🙂 to je vždycky boží vidět, že tady tyhle boje mají krásné konce 🙂
@tehulka1167 je to ňuňánek, gratuluji k takovému pokladu 👦
Holky, tak mi pred chvili volali z CAR, zitra se mam stavit za doktorem a pro leky. Da mi tentokrat Femaru a zkusime hned dalsi minimalku. Snad bude uspesnejsi nez tahle posledni ....
Tak se zase hlásím miminka odpovídají na 9 týden jedno má 23mm a druhé 21 mm. Mají prý dost plodové vody jedno se krásně natáčí a ukazuje to druhý je stále stydlín. Za měsíc mám velký ultrazvuk tak to budou do té doby ještě nervy.

@tehulka1167 juuuuuu, ten je krásný. 👏😘