Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor zlatíčko použiju tvé oblíbené slovo, že se mas "vyklidnit" , teď už stejně nic nezmuzes, čárka sili, to je hlavní. Je dobře, že máš program, aspoň nebudeš na to tolik myslet. Pevné verim, že je vše v pořádku a v úterý nebo st se dockas vytoužené dálnice, že na ni budeš potřebovat dálniční známku 😀😂😘
@fonamor hele vždyt to je paráda!!!! krásné sílí, přímo ukázkově! a mimoděložní si myslím, se snad bát nemusíš, když vidím tvé testy, mohu to ze své vlastní zkušenosti říct.
Bohužel @romik32 moc pravdu nemá, ale to není tvůj případ!!! určitě! hcg si měla pěkné na to kolíkátý den to bylo a čárky fakt sílí pěkně!
Já když jsem měla po první IVF mimoděložní, tak bylo furt něco špatně, čárka se objevila kolem 11 dne, byla slabá a sílila opravdu málo, i HCG roslo pomalu, začla jsem i krvácet a pak už jsem mazala do nemocnice.
nejak to tu vazne holky.. co novyho?
doufam ze mate krasny vikend
@luciebx já mám tedy příšerný víkend. K těm hnusnym nevolnostem od včera děsná migréna. Travim víkend mezi postelí a zachodem s hadrem na hlavě. Chlap raději zmizel na chatu. Což se mu ani nedivim, co jsem těhotná, jen mi je zle a nic se mnou není.
@klokanka73 se mnou taky nic není. Je poledne a už to na mě zase jde. Chodím spát po 8 abych to zapsala. Stavam po 6 abych si to užila bez nevolnosti. Už mě to nebaví. 15 teho mam utz. Těším se ale i bojím. Víš jak. Ale snad ty nevolnosti jsou dobře a vše je jak ma byt. Kdy mas utz
@luciebx já mám 13.6. utz u svého gynekologa a 20.6. na genetice prvotrimestrialni screening. Ti zavidim že to zaspis, mně vůbec nejde usnout a ještě když usnu vzbudí mne to, že chci blejt. Tak prý kolem 12tt to přestává, tak doufám že jo. 🙏
@klokanka73 dnes mi je docela přijatelné tak snad už bude lip. No sem zvědavá na ty naše utz

Vázne, vázne. Asi nejaky beztransferovy obdobi nebo co 😀 uz se tesim, az se k vam zase pridam 🙂
@luciebx
@klokanka73
holky, co já bych dala za těhu nevolnost 😂, ale je fakt, že mi taky není zrovna dobře, ale snad je to známka toho, že by to mohlo vyjít. Bolí mě dost podbřišek a párkrát mi bylo i blbě od žaludku, ale to může být i z léků. Jsem teprve 6 den po KET takže na test je brzy. Držte se
Holky my s malým došli z parku vzali psy na procházku jen došli a lije. Na večeři jedeme ke tchanum snad maj něco dobrého. I když na nic nemám chuť
holky čááááo 😀 jsem na to úplně stejně jak raelyn, jsem 5 den po ket a taky se bojím jak prase 😀
Ja už jsem 8 den po et a taky bojím,bojim. 😃
@handous1 joooo? a kdy budeš?
Nevím asi ve středu to budu 11 den. Nechci lovit duchy. To uz pak bude jasný. A co ty kdy budeš testovat ?
@handous1
@catchulinecka
@raelyn
Holky já se tak těším na vaše testy

@catchulinecka
@raelyn
Ahoooooj holky moje, tak co, koho už dneska svrbí ručka?🙂.. Že by ani jednu z vás?🙂
Moc se teším na vaše testy🙂
@handous1 ahojky, až ve středu? holky moje, moc vám držím palečky, vím moc dobře jaké to je, však víte jak jsem tu sama vyšilovala..
Nějaké první příznaky nepřichází?🙂
nektera dalsi zkusila testik??

@romik32 já vím, ale když čtu, jak holky nemají už přes tisíc, tak jsem na mrtvici a bojím se mimoděložního. Dneska 15 den po transferu.