icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
2. čer 2017

@romik32 já vím, ale když čtu, jak holky nemají už přes tisíc, tak jsem na mrtvici a bojím se mimoděložního. Dneska 15 den po transferu.

romik32
2. čer 2017

@fonamor ja vim,ale vsechny ho fakt nemaji vzdy vysoky a vsechno je v poradku..hele,5 ti denni blasta uz nikam.necestuje,jak ji vlozi do delohy,hned se prilepi,je tam minimalni pravdepodobnost mimodelozniho..

romik32
2. čer 2017

@fonamor jsem si jista,ze mimodelozni to nebude,ja di myslim,ze ma jenom po tom rozmrazeni pomalejsi rozbeh😘

luciebx
2. čer 2017

@fonamor zlato sílí a to je hlavní. Mysli pozitivně

itworks
2. čer 2017

@fonamor zlatíčko použiju tvé oblíbené slovo, že se mas "vyklidnit" , teď už stejně nic nezmuzes, čárka sili, to je hlavní. Je dobře, že máš program, aspoň nebudeš na to tolik myslet. Pevné verim, že je vše v pořádku a v úterý nebo st se dockas vytoužené dálnice, že na ni budeš potřebovat dálniční známku 😀😂😘

catchulinecka
2. čer 2017

@fonamor hele vždyt to je paráda!!!! krásné sílí, přímo ukázkově! a mimoděložní si myslím, se snad bát nemusíš, když vidím tvé testy, mohu to ze své vlastní zkušenosti říct.
Bohužel @romik32 moc pravdu nemá, ale to není tvůj případ!!! určitě! hcg si měla pěkné na to kolíkátý den to bylo a čárky fakt sílí pěkně!
Já když jsem měla po první IVF mimoděložní, tak bylo furt něco špatně, čárka se objevila kolem 11 dne, byla slabá a sílila opravdu málo, i HCG roslo pomalu, začla jsem i krvácet a pak už jsem mazala do nemocnice.

hanyas
2. čer 2017

@fonamor krasne si to uzij! A v utery se budeme tesit :-*

luciebx
4. čer 2017

nejak to tu vazne holky.. co novyho?

doufam ze mate krasny vikend

klokanka73
4. čer 2017

@luciebx já mám tedy příšerný víkend. K těm hnusnym nevolnostem od včera děsná migréna. Travim víkend mezi postelí a zachodem s hadrem na hlavě. Chlap raději zmizel na chatu. Což se mu ani nedivim, co jsem těhotná, jen mi je zle a nic se mnou není.

luciebx
4. čer 2017

@klokanka73 se mnou taky nic není. Je poledne a už to na mě zase jde. Chodím spát po 8 abych to zapsala. Stavam po 6 abych si to užila bez nevolnosti. Už mě to nebaví. 15 teho mam utz. Těším se ale i bojím. Víš jak. Ale snad ty nevolnosti jsou dobře a vše je jak ma byt. Kdy mas utz

klokanka73
4. čer 2017

@luciebx já mám 13.6. utz u svého gynekologa a 20.6. na genetice prvotrimestrialni screening. Ti zavidim že to zaspis, mně vůbec nejde usnout a ještě když usnu vzbudí mne to, že chci blejt. Tak prý kolem 12tt to přestává, tak doufám že jo. 🙏

luciebx
4. čer 2017

@klokanka73 dnes mi je docela přijatelné tak snad už bude lip. No sem zvědavá na ty naše utz

sticker
hanyas
4. čer 2017

Vázne, vázne. Asi nejaky beztransferovy obdobi nebo co 😀 uz se tesim, az se k vam zase pridam 🙂

raelyn
4. čer 2017

@luciebx
@klokanka73
holky, co já bych dala za těhu nevolnost 😂, ale je fakt, že mi taky není zrovna dobře, ale snad je to známka toho, že by to mohlo vyjít. Bolí mě dost podbřišek a párkrát mi bylo i blbě od žaludku, ale to může být i z léků. Jsem teprve 6 den po KET takže na test je brzy. Držte se

luciebx
4. čer 2017

@raelyn jo závidět není fakt co i když vím jak to myslíš. Ono 6 týdnu v tahu byt blivno není prdel ale jsou dny kdy je lip. Juu a kdy budeš testovat? Už se těším na další loveni čárek

raelyn
4. čer 2017

@luciebx no já plánuju (jestli to vydržím) až 10-12 den. Dřív nechci, byla jsem už tolikrát zklamaná, že se bojím

luciebx
4. čer 2017

Holky my s malým došli z parku vzali psy na procházku jen došli a lije. Na večeři jedeme ke tchanum snad maj něco dobrého. I když na nic nemám chuť

luciebx
4. čer 2017

@raelyn ses dobra ze vydrzis. Já měla mikro ducha 7 den po ket. Já nikdy nevydržela. Tak přeji krásnou čárku

sticker
raelyn
4. čer 2017

@luciebx děkuji 🙂 no jestli to vydržím 😉 ale budu se snažit. To víš, že myšlenky jsou pořád (už abych to věděla). Krásný zbytek víkendu

catchulinecka
4. čer 2017

holky čááááo 😀 jsem na to úplně stejně jak raelyn, jsem 5 den po ket a taky se bojím jak prase 😀

handous1
4. čer 2017

Ja už jsem 8 den po et a taky bojím,bojim. 😃

catchulinecka
4. čer 2017

@handous1 joooo? a kdy budeš?

handous1
4. čer 2017

Nevím asi ve středu to budu 11 den. Nechci lovit duchy. To uz pak bude jasný. A co ty kdy budeš testovat ?

luciebx
4. čer 2017

@handous1
@catchulinecka
@raelyn
Holky já se tak těším na vaše testy

sticker
fonamor
autor
5. čer 2017

Ahoj holky moje,tak dnes uz konecne takhle.. Uf,taky to trvalo

fonamor
autor
5. čer 2017

@catchulinecka
@raelyn
Ahoooooj holky moje, tak co, koho už dneska svrbí ručka?🙂.. Že by ani jednu z vás?🙂
Moc se teším na vaše testy🙂

@handous1 ahojky, až ve středu? holky moje, moc vám držím palečky, vím moc dobře jaké to je, však víte jak jsem tu sama vyšilovala..
Nějaké první příznaky nepřichází?🙂

luciebx
5. čer 2017

@fonamor no vidíš já ti to říkala. Super

sticker
luciebx
5. čer 2017

@fonamor hele a to pockej jak to bude jeste silnejsi tak za 2 dny.. to uz bude uplne jiny odstin 🙂 zlato ani nevis jak moc ti to preji 😍

luciebx
5. čer 2017

nektera dalsi zkusila testik??

sticker
raelyn
5. čer 2017

@fonamor no paráda 😍 mám radost. To víš, že začínám vyšilovat. Děsně mě bolí podbřišek, ale jako fakt dost. Dnes už je to lepší, ale testovat nechci, při KET jsem měla pregnyl.

Strana