Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky me hrozne rychle busi srdce.. sla sem si lehnout ale neprestalo to. a tak divne v nem busi.. to buseni mam delsi dobu to pry v tehu byva.. ale tak rychle bije. jak dybych bezela.. proboha..
varim si bramborovou kasi tu miluju.. tak se najim sprchu a spat. muz dojde dyl tak se natahnu a snad probudim az rano
holky 2017 je nas vytouzeny rok.. ted to uz musi byt proste musi
@handous1 tyyyy jo, to je kráááása na 10 🙂 moc gratuluju ke krásnému začátku testování. úplně vím jak ses cítila, já když tam kdysi taky našla čárku, tak jsem fakt málem omdlela 😀
@handous1 ty jo! 10. den a neni to ranni moc? Tak to urcite neni zadny "duch" 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂
Ja si tentokrat rikam, ze testovat nebudu..pujdu az na krev...ale kdo vi, jeste je spoustu casu na rozmysleni 😀
@catchulinecka 😁 máš pravdu i když jsem myslela že ty dvě čárky mě nechají chladnou tak to vůbec nebylo. Zase mám naději že do třetice by to mohlo vyjít. Přece jen už si to po těch 8 ivf a spoustu let zasloužím.nechci se radovat předčasně jsem trochu opatrná ale naději zase mám.🙏
@veverka.dada
Není rani hned jak jsem udělala tt a ojevila se čárka // tak jsem to poslala 😁 Tohle byl náš posledni ivf pokus a to diky manželovi ja už do toho jit nechtěla. Tak jsem pristoupila na minimalku. Už se nam hledala darkyne jen mi říkali že čekací doba je minimalne 6 měsíců. Tak uz doufám že ji potřebovat nebudu 🙏 😊
@handous1 jooo, nekdy se hlava necha "oblbnout" cekanim na darkyni nebo na adopci..a sup, je to tam 🙂 urcite je to i tvuj pripad 🙂
Děkuji holky. Jste zlatička a dokážete podržet,podpořit, povzbudit....... 💗
Dobré ráno holky, tak dnešní TT a opět bílo 😢 už jako nemůžu a vím že je to ztracené. Po tolika letech a čemu se vlastně divím. V pondělí na krev už jen kvůli vysazení léků. Hezký den 🙂 a vy co budete testit, tak se držte všem to nemůže dopadnout špatně 😉
@fonamor tak ja hlásím, že srdíčko máme a odpovídáme 6+2 🙂
@vvercatkoo krasny.. gratulace..
ja mam 12 tt utz pristi ctvrtek holky

@luciebx děkuji 😉
@vvercatkoo no peckááá, júúú, tak to už chce velkou gratulaci,to už dotáhnete do konce levou zadní🙂.. blahopřeju.. máš fotku?
@vvercatkoo dali ti fotecku??
Holky fotku nemam, protoze by nebylo nic vidět. Doktor říkal, že příště už ji budu mít. Ale videli jsme to na obrazovce jak tluče

@handous1 no kááááása fakt 😍 já tohle najít zítra, tak jsem nejšťastnější na světě. Jestli testnu se ještě rozmýšlím, fakt se bojím, ale stejně už to nezměním