Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
bry rano holky.. tak mam dneska poradnu.. tesim se.. lehce naznacim ze sem mela pred 2 tydny kliste zda mi treba vezmou krev nebo tak neco.. a zitra hura na utz
Tak holky už jsem doma! Zítra mám jít na kontrolu mám prý hyperstimul.s. a zvětšené vaječníky. Nějaká čísla mi neříkal, ale je prý dobře, že jsem přišla. Mám hlavně pít, že mi teď nedokáže moc pomoci, kdyby se to zhoešilo tak kapačky. Divil se, že na podzim jsem prošla dlouhým protokolem a nic a teď kdy stimulace nebyla tak náročná, tak tohle. Prý se nemám radovat, ale mohlo by to být zavedením dvou embryí a možného úspěchu. Na ultrazvuku samozřejmě nic neviděl, krev mám až v pondělí a zítra další kontrola. Tak uvidíme. Moc Vám všem děkuju!
@mandlicka25 ahojky, jéé, tak to jsou na jednu stranu docela příjemné zprávy🙂... držím ti palečky, hodně pij a klidový režim🙂
@fonamor trochu se mi ulevilo, kez by byly prijemne zpravy o v pondeli! Co ty? Citis se lip?
@mandlicka25 to čekání je hrozné, já testovala už od 6 dne a hledala duchy🙂.. 7 den mi prdly nervy a šla jsem na krev🙂.. Neboj, zvládnete to, hlavně se šetři, teď je moc důležité období pro mrňousky.
Děkuji za optání, je mi mnohem lépe, jen bříško furt cítím, ale snad to přejde.
@fonamor to mam radost, vcera si me vydesila. A uz ten sedmy den neco v krvi bylo? Ja porad taky spekuluju, kdyz jsem byla minuly tyden v pondeli a byly to dve petidenni blastocysty, ale z testu mam proste strach 🙈.
@mandlicka25 tak to potichu gratuluji já měla ET středa a v úterý pozitivní test a ve středu se rozjet hyperstimulacni syndrom.
@martik29 zatim neni proc, ale jsi moc hodna. Bojim se si davat nadeje a o to vetsi by bylo zklamani. Ty "pady" jsou sileny.
@mandlicka25 jj, bylo hcg 20... bylo to málo, ale bylo a hledali jsme doma duchy jak magoři, však holky tady ví🙂... pak jsem šla na krev zase za tři dny a stouplo to a tak pořád dokola.. U nás v caru krev vůbec neberou, takže to je na prd, ale člověk se zařídí po svém..
Koukám, že vy to s
@martik29 budete mít trošku nastejno🙂... a podívej se, ajké už má bříško🙂
@fonamor Kéž by to take bylo :*.
@fonamor a stěma duchuma si mě vážně pobavila! Já si právě bojím udělat test, abych si pak neříkala, že tam nic není, že může být brzy atd... Takže mě pravděpodobně bude čekat ten "úžasnej " telefonát do car.
Tak ta známa mela radši mlčet. Jak bylo psáno vyse spis to pomůže. A určíte hlavně nijak neohrozí a pokud otěhotní tak se většinou hyperstimulak vic rozjede.
@mandlicka25 ale já odpovídala na zprávu fonamor a lucky, to bylo o mém břichu. S tebou to neměla vůbec nic společného. Bylo tam označené komu odpovídam.😉
Holky, tak dneska jsem 28den po transferu a HCG jen 9093... to je sakra málo.
Tak ked sa tie hodnoty kazdy druhy den znasobi,tak to neres 😉
ahoj holky tak sem doma.. schuzka trvala 45 minut.. nabrala 3 ampule kreve dostala sem kupu prirucek a vseho moznyho. ptala se na rodinnou historii jak manzovu tak moji. zmerila tlak. dostala prukazku tu jejich tu.. a dalsi schuzka 12.7 v pul 2.

@mandlicka25 Hyperstimulák se úspěšným oplodněním zhoršuje, takže souhlasím s martik29, že je v podstatě spíš projevem úspěchu než neúspěchu. Ale má mnohem závažnější rizika než neudržení embrya a při podezření na něj je návštěva lékaře určitě na místě.