icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
27. čer 2017

@vvercatkoo dekuju.

luciebx
27. čer 2017

@hanyas no to nam to sem nemuzes jen tak napsat a nepridat fotecku.. vis jaky my sme na fotku pozitivnich testiku..

sticker
luciebx
27. čer 2017

@hanyas ale jinak obr gratulace a jen at sili

sticker
luciebx
27. čer 2017

@mandlicka25 zlato tyhle chvilky mame kazda..zkus se psychicky uklidnit.. takhle jestli nervujes spis ublizujes vic nez kdybys do sebe kopla panaka. jestli se chces vypsat klidne pisni IP jo

mandlicka25
27. čer 2017

@luciebx dekuju! :* dnes je to lepší. Právě, že musím být vklidu, včera se mi to nějak vymklo....

luciebx
27. čer 2017

@mandlicka25 hele proste si tehotna a tim to konci.. o nicem jinym nepremyslej..zadny zavery nedelej.. proste je to tam a basta a tecka.

sticker
romik32
27. čer 2017

@tehulka1167 tohle jsem jednou taky udelala,ze jsem zaspinila,pak jsem se modlila,at si.neco spatnyho neprivolam..udelali utz a na 3 dny jsem byla v klidu 😝 nejhorsi je,ze cely tehotenstvi neni bohuzel jisty,takze ja budu mit nervy az do konce..jedine co me uklidnuje je angel sounds..staci mi 5 sekund., 😀
@hanyas drzim palce,at to spineni nic neni,ale holky,pro me bylo lepsi pripravit se radeji na vsechno...

luciebx
27. čer 2017

@romik32 ja furt s angelsound nemam stesti.. furt nic.. asi nevim kde je nebo co..

romik32
27. čer 2017

@luciebx ani mi to nepripominej,ja do 15 tydne jsem ho absolutne nemohla najit😨posledni dva tydny ho mam vzdycky,jenom obcas je vis,obcas niz,obcas silnejsi,nekdy slabsi..jinak by jsem bezela do spitalu😀 doufam,ze k tomu nedojde,snad za 2-3 tydny uz bude nejaky kopanec..hele a zkusila jsi primo dribet nad ochlupeni ve stredu? Nevo drobet vis? A hodne gelu...

luciebx
27. čer 2017

@romik32 uz sem nasla nasla nasla.. huraaaa.. a to mam od vcera takovou divnou pochnurnout naladu.. a tohle mi to tak napravilo.. se synem sme poslouchali kazdej jedno sluchatko to bylo uzasny.. boze jakou ja mam radost.. a dnes sem 15 tt.. tak asi fakt driv nema cenu huraaa

sticker
romik32
27. čer 2017

@luciebx no vidis😍a kde ho mas?

luciebx
27. čer 2017

@romik32 pod pupikem

hanyas
27. čer 2017

@luciebx fotku vam klidne ukazu, ale ja se teda zatim nemam z ceho radovat.... to spineni dobry neni...
@romik32 za palecky dekuju. Budu je potrebovat.

mandlicka25
27. čer 2017

@hanyas spineni muze znamenat zahnizdovani! Ja teda nespinila, ale nekolikrat jsem to cetla a i v car mi reklo, ze nesmim do testu prestat brat prasky, ze ani krvaceni neznamena neuspech. Drzim palce!!! A na test je brzy, netrap se a treba tri dny pockej.

hanyas
27. čer 2017

@mandlicka25 ja takhle spinila uz u mimodelozniho, takze to moc optimisticky nevidim. A ty testy, to je takova jedina "radost", ktera mi dava nadeji, ze by to treba mohlo byt OK. V pondeli jdu na krev, tak se uvidi. Stejne vic delat nemuzu.

mandlicka25
27. čer 2017

@hanyas drz se a jestli ti to pomuze, tak si ho udelej. Ja tam dusika vidim!

galatea_a
27. čer 2017

@hanyas Přesně jak píše mandlicka25, může to být uhnizďování blastocysty, to se ve 3. - 4. týdnu špiní. Tak hlavu vzhůru, držím palce! 🙂

hanyas
27. čer 2017

@galatea_a no, jestli uz se mi blasticka neprovrtala i skrze delohu...komplet 😀
@mandlicka25 duch tam je. Silnejsi nez vcera. Tak nezbyva, nez verit, ze je to bojovnik 🙂
Diky holky

luciebx
27. čer 2017

@hanyas na 7 den po transferu je to krasny.. ja mela podobnou carku. Hele krvaceni/spineni vazne nevadi. uzivej utros a lez s nohama nahore. Mysli pozitivne..

luciebx
27. čer 2017

Sem si teď hrála 😍

hanyas
27. čer 2017

@luciebx snazim se 🙂 nechci panikarit, ale ani se na to moc upinat, kdyz to muze dopadnout vselijak...

luciebx
27. čer 2017

@hanyas ja vim ale neboj.. uzivej si kazdyho dne.

mandlicka25
27. čer 2017

@luciebx Tobě to sluší! Nádherný bříško 🙂.

luciebx
27. čer 2017

@mandlicka25 děkuji

vvercatkoo
27. čer 2017

@hanyas musíš věřit, držím pěsti

lydiee
27. čer 2017

Holky! Uklidněte mě, prosím! Dnes jsem 7. den po KET a teď jsem se vrátila z vycházky se psem. Vycházíme si v klídečku z lesíka a vtom se před námi objevila ženská s dalším obrovským psem. Vím, že chyba byla u mně, ale já to vůbec nečekala a strašně jsem se lekla, můj pes, váží tak něco přes 30 kilo, se na toho druhého vrhnul a pořádně mi škubnul s vodítkem až se mi vysmeknul. Srdce mi mlátí ještě teď😒! Holky, nemohlo se miminku nic stát? Lekla jsem se dost a i ten tah a škubnutí bylo dost silné. Prosím, uklidněte mě, že bude vše v pořádku!!!!!

galatea_a
27. čer 2017

@lydiee Představuj si, že embryjko bylo už zavrtané a uhnízděné, už se tě pevně drželo, takže nějaké škubnutí ho nerozhází. Holky, které nevědí, že jsou těhotné, dělají psí kusy a děťátko to přežije, tak žádný strach. Jestli se má udržet, tak se udrží, neboj! 🙂

lydiee
27. čer 2017

@galatea_a Děkuji!!! To jsem potřebovala slyšet😘!! Ano, můj rozum to říká taky, ale to srdce nebo duše pochybuje....uklidnila jsi mě, moc děkuji a přeji pohodové těhotenství a zdravé a spokojené děťátko❤

luciebx
27. čer 2017

@lydiee neboj. Určitě nestane.

lydiee
27. čer 2017

@luciebx Moc děkuji🙂 to ujištění od druhých dělá zázraky😍! PS: Luxusní bříško❤

Strana