icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

romik32
2. črc 2017

@mandlicka25 v klidu,ja nemela zadny,taky jem stresovala a ted jsem v 18 tydnu😀

luciebx
2. črc 2017

@mandlicka25 me teda prsa odeznivaji az ted ale kazda to fakt ma jinak. Si vem ze nektery tehulky vuuubec nevi ze sou tehotny kdyby jim nerostlo bricho. Takze muzes byt jedna z tech stastnych ktere nebude nic a budes si to krasne uzivat. ja zacinam v utery 16 tt a az ted tento tyden konecne funguji jako pred tehu. A rikam ti neni o co stat. Neboj mimiskovi se u tebe urcite libi

sticker
mandlicka25
2. črc 2017

@luciebx
@romik32 moc dekuju holky! Do utery to jeste se mnou bude "vesely"

luciebx
2. črc 2017

@mandlicka25 sme tu s tebou

sticker
handous1
2. črc 2017

Holky s tim těhu příznaky musim se take zeptat. Já měla pár dní nevolnosti tak možná 4 dny a teď vůbec nic je mi dobře a opět na všechno mám chuť.... jsem z toho nervózní radši bych chtěla aby mi bylo špatně měla bych pocit že je vše v pořádku. Protože když mi loni vůbec nic nebylo potratila jsem. Jsem z toho dost nervózní a bojim se že to zase nedopadne. Vím že stejně s tim nic.nemůžu dělat tak k vam jdu aspoň pro radu nebo i se uklidnit. Ach, jo je to vážně napor na psychiku ! Hezkou neděli😊

sivias
2. črc 2017

@sivias
@mandlicka25 Tak zase čisto, ale špatně

sivias
2. črc 2017

@luciebx
@mandlicka25 Tak test čistý, ale špatně jsem to spočítala, dneska jsem teprve 10. den, ale i tak už to nevidím tak pozitivně jako včera.

sivias
2. črc 2017

@mandlicka25 Neboj, určitě bude všechno v pořádku 😘

mandlicka25
2. črc 2017

@sivias jeste to neni ztraceno 💋

luciebx
2. črc 2017

@sivias a to byl tvuj ET nebo KET ted si nepamatuji. A mate jeste mrazacky? Ja byvavala optimisticka.. netrapila se zbytecne.. Ja vetsinou u normalniho cyklu kdyz 10 dpo nic tak uz sem to brala ze proste nic. Ale neboj my tu budeme s tebou. ALE... hlavne se to muze furt jeste vybarvit ze jo. Nic neni ztraceno. Nechces si zajit na krev jako samoplatce. Tam by to mohlo byt pak jasne

sivias
2. črc 2017

@mandlicka25
@luciebx Byl to KET, už čtvrtý pokus, první nám vyšel, ale bohužel to nedopadlo a v 8. týdnu jsem potratila. Od té doby se nedaří. U toho prvního jsem testovala až 11. den a čárka byla fakt úplně minimální, tak si pořád říkám, že je ještě pidi naděje ☺ Ale už se připravuju na tu horší variantu. Právě jsem byla v lékárně a objednala si domácí test z krve, bude zítra, tak už budu stoprocentně vědět na čem jsem. Hned bych chtěla další KET v tomto cyklu, máme ještě dva mrazáčky ☺

sivias
2. črc 2017

@handous1 Zlato, těmi příznaky bych se vůbec netrápila,pokaždé to může být jiné. Já to u prvního pokusu pozorovala na prsou, měla jsem je citlivější a hned se mi začaly zvětšovat a to jsem byla teprve v osmém týdnů a žádné jiné příznaky jsem neměla, ale nakonec to nedopadlo. A ty už máš potvrzené těhu nebo jak jsi na tom?

mandlicka25
2. črc 2017

@handous1 u me se to meni. Ja trpela nechutenstvim uz po tech vsech injekcich a prascich a jeste jsem nebyla ani tehotna. Ted je to lepsi, ze uz muzu jist vic veci, ale veci, ktere jim bezne na dennim poradku jako je ovesna kase a banan bych ted nedala do pusy. Ale uz to neni takovy, ze mi nechutna nic, coz na tom hodne brzkym zacatku jeste pred testem bylo. Tohle asi fakt nema cenu resit a zkoumat to, ale chapu te, mam to stejne... kdybych kazdy den zvracela asi se taky budu citit "lip". Ja jsem spis takova malatna a ne ve svy kuzi

vvercatkoo
2. črc 2017

@handous1
@mandlicka25
Ahoj holky, tak já měla jen citlivé a bolestive prsa po ránu, teď už ne. Jen někdy cítím bříško, jako bych něco špatného snědla. Jinak se vubec necitim těhotně. Taky bych.si ráda blinkla, ale nejde to 🙂 takže já jsem bez příznaků. Kontrolu mám 10.7. tak doufám, že je vše v pořádku. A to už bych měla dostat i průkazku

evina2310
2. črc 2017

@romik32 zdravim po dlouhé době,jak se daří?

luciebx
2. črc 2017

Me uz je taky lepe. ale az tento tyden, jako ze nechodim spat se slepicemi ale vydrzim do 10 koukat tv. predtim sem sla po 8 spat. Tak jaksi divneji od zaludku mi je spise navecer ze snim hodne malou porci a to treba telo nesnasi maso. Kureci a tak. proste snim ale nejak z donucenim. Tak snad uz to nebude trval dlouho a budu jako predtim pac me tento stav nebavi. U prvniho sem mohla jist a pit co sem chtela. Blivno par tydnu a ted? hruuuza hihi

handous1
2. črc 2017

@vvercatkoo
@mandlicka25
Diky holky rada to slyším. Ja si říkám že to stejně ovlivnit nemůžu ale samozřejmě se pozoruji a vyšiluji. Jsem jak na houpačce. Ja jdu na kontrolu ve čtvrtek a to dostanu i prukazku u nás ji dávají hned.

romik32
2. črc 2017

@evina2310 ahooooj😍 no dari se nam dobre,pomalu koncime 18 tyden a uz pomalu netrpelive cekam na pohyby😀a co ty? Co noveho? Jak pokracujes?

martik29
2. črc 2017

😎 zdravíme tento víkend jsme proflákali nic moc se nedělo. Dnes jsem dostala chuť na houby tak jsme vyrazili do lesa, ale nerostou tak máme alespoň borůvky.

luciebx
2. črc 2017

My sme taky nic moc nedělali. Muž je od čtvrtka pryč dnes se v noci vrací ráno do práce. Zase nemám na nic chuť bože už mě to nebaví aspoň moc nepřiberu. Odpoledne sem zase našla srdíčko na Angelsound 😍

evina2310
2. črc 2017

@romik32 vy jste rychlovky,gratuluji👍My dnes 12+3 v ut máme screening.Ja to měla vesele v 7týdnů dvě srdíčka,teda to jedno hodně menší.V 8tt uz jen jedno dominantní a rosteme....

romik32
3. črc 2017

@evina2310 tak to silnejsi zustalo s zustane😍na utery drzim palce a pak dej vedet...ja jedu ted na velky utz az 24 😨to je doba...

evina2310
3. črc 2017

romik32 děkuju,bojím se......

romik32
3. črc 2017

@evina2310 neboj se,ale ja se taky priserne bala,porad se bojim...a asi se furt budu bat😨vsechno dobre dopadne,uvidis..😘

tehulka1167
3. črc 2017

@handous1 Já už bych utíkala pod nějakou záminkou na utz :D i jsem to udělala :D

mandlicka25
3. črc 2017

Ahoj holky, mam na vas prosbu. Byla jsem u znamych na navsteve a musela jsem si vzit kousek syrove domaci pizzy. Byla tam i zapecena niva, vzala jsem si kousek, kde byla opravdu malocko, ale bojim se. Snad tepelna uprava by pripadne pomohla? Jinak na me zitra v 10:45 myslete, mam strach....

kvetnatko
3. črc 2017

Ahoj holky. Chci se zeptat, na kdy se budete objednavat na 2. screening? 😲

luciebx
3. črc 2017

@mandlicka25 opecena a jeste malinky mnozstvi urcite nevadi.

luciebx
3. črc 2017

@kvetnatko ja mam od dr termin na 7.8 to budu v 19 tt myslim. Furt premyslim zda jit na 3D ale asi to vynecham stejne jako u prvniho

luciebx
3. črc 2017

holky dotaz. vsude se pise ze listovka se bere do 12 tt. Ze pak by mel byt hlavne doplnet vitamin D. Tak ja vam ted nevim. Listovka pry muze zpusobovat ze ty ranni nevolnosti jsou horsi a prestanim by se to melo zlepsit. Mam tu krabicku kde mam asi 18 prasku listovky s D dokupy a pak mam zvlast vitamin D tak asi zkusim brat uz jen D samotny zda se mi ulevi.

Strana