icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo wow tak to je uzasny.. krasne roste prcik.

vvercatkoo
10. črc 2017

@luciebx děkuji, teď zvladnout v pondělí první screening

majinka1981
10. črc 2017

@vvercatkoo já jdu taky 17.7. jsem trošku na nervy. Po druhé těhotenství nedopadlo,tak se modlím ať je vše o.k. Budu držet palce i na nohou.

vvercatkoo
10. črc 2017

@majinka1981 děkuji, taky budu držet vše co mám, teď už to vyjde😉

luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo
@majinka1981
Holky moc vam preji at vam vase kontroly dopadnou na vybornou. Ja mam kontrolu ve stredu jen u dr bez utz. Zvazi zmeri atd.
Utz az za mesic

vvercatkoo
10. črc 2017

@luciebx díky
Tak to se můžeš změřit a zvážit i doma a mu to poslat😀

luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo vid 😀 to je fakt.. Nevim co tam budu zase pul hodiny delat. Mam donest moc. To je cele.

luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo jeee vlastne vim. rikala ze si poslechneme srdicko. No ja na tajnacku pouzivam angelsound haha.. ale at si poslechne a rekne. kdyby se neco nezdalo ze jo

galatea_a
10. črc 2017

@luciebx Teď kdyby vytáhla taky angelsound 🙂

luciebx
10. črc 2017

@galatea_a ja tam nic neslysela do 15 tydne. uz sem se zacala bat. Ale ted uz najdu. uz zacinam citit takovy ty mini pohyby. Jako vitr ve strevech ale co se deje furt. Snad do konce mesice budu citit poradny kopanec

vvercatkoo
10. črc 2017

@luciebx tak to jo, to je super, ja když to dnes slyšela, tak mi i ukaplo🙂

luciebx
10. črc 2017

@vvercatkoo je to uzasny to slyset. Clovek je z toho na vetvi vid.

boze holky ja sem dneska KO. vikend sme meli docela plnej furt se neco delo a ja se tak tesim az zalehnu. Mela bych se ucit musis zvladnout jeste jednu zkousku nez porodim ale nejak to nedavam.
Muz ma nejaky trable s autama ve firme tak kdovi kdy dorazi. Ja si rikam ze asi zalehnu. Sousedi co tu bydli rok mladej par s dvouma detma on hlucnej a furt huli travu. Smradu v celym baraku nemuzu mit ani otevreny dvere na zahradu.
I kdyz s nima nejsou problem pomuzou decka si vyhrajou ale to huleni a to jak on mluvi a nadava mi leze krkem. Muz mi rika at nic neresim ze by tomohlo byt horsi a ma pravdu no.

vvercatkoo
11. črc 2017

@luciebx tak to ti nezavidim,
A nebo si zahul s nima😀 možná budeš aktivnější
Nee, je to hrozné, mě to taky smrdí, vadí mi i obyčejné cigarety. Ale jak se říká, nejhorší jsou odnaučení kuřáci😀
Jinak ja pokud bych nechodila k lékaři, tak ani nevím, že jsem v tom. Jediné, co mi to ještě připomíná, když se po ranu protahnu, tak citim bricho.
My museli včera už s pravdou ven, tak to bylo radosti a takovych těch otazek, jestli jim okurky a bliju🙂
Mamka říkala, že když čekala mě, že to byla hrůza a když bráchy, tak nic. Takže já si myslím, že to bude kluk🙂

luciebx
11. črc 2017

@vvercatkoo no me treba ted uz taky nic neni. jim co chci. ale do 14 tydne to byla hruza. tak nevim zda to mam priklanet k hormonum praskum atd nebo to bude holka.. I kdyz kluci sou fakt jednoduzsi na udrzbu haha

romik32
11. črc 2017

@luciebx hele ja cekam holku,a bez nevolnosti😉snad mi to neoplati pri nebo po porodu 😀ale treba jsem vyjimka potvrzujici pravidlo😀jinak,manzel taky rikal,ze kluk by byl na udrzbu lepsi😀ale zase budeme mut jen jedno,tak to bzde snad v klidku😂

luciebx
11. črc 2017

@romik32 me je taky jedno co to bude. Ale tim ze mam plnou pudu krabic po Benickovi a hracky atd tak by se kluk mozna hodil. Jediny problem bude se jmenem. Klucici jmena se mi moc nelibi a vybrat neco co bude jak v UK tak v CR a nasi budou vedet jak se to pise a vyslovuje moc neni no. Ale uvidime neco vyberem.

Chtela sem ti napsat vsak nech byt treba otehulis v 6ti nedelich ani nebude telo vedet jak. Tohle mi rekla mamka a vybavuji si svoji odpoved. TO ZE BYCH OTEHOTNELA PRIROZENE TO SPIS ZACNE V PEKLE SNEZIT HAHAHA

vvercatkoo
11. črc 2017

Holky, mě je to taky jedno, hlavně aby to bylo zdravé🙂

romik32
11. črc 2017

@luciebx no ani mi nerikej,s druhym uz nepocitame😂jedine,zeby manzel mel najednou supr schopny spermie😂a nevim takhle po sobe jestli by jsem dve mimca zvladla,chci mit klid na to jedno😀 stejne mi uz bude pristi rok 37 a to uz je na mne dost,takze po kojeni se budu urco chranit😉

luciebx
11. črc 2017

@romik32 já se chránit nebudu ale nepočítám s dalším. Nechci si tělo drasat hormonama. Mě bude v prosinci 36

mandlicka25
11. črc 2017

Ahoj holky! Tak ja dnes nakonec volala do caru, protoze jsem ted mela zase vic nafoukle brisko a mela jsem trochu bolesti v podbrisku, coz me vynervilo... jeste muj doktor na dovolene, ale vzala me moc mila doktorka a uklidnila me, ze je vse v poradku. Na ultrazvuku mimi 7+4tt, co me trosku znervoznilo, protoze jsem dnes 7+6tt, ale pry to vubec nic neznamena, ze je to v chybe mereni. Hlavne ze je srdicko v poradku a pry hezka pravidelna akce, sice jsem ho nevidela, ale mam dve novy fotky ❤️. A kdyz tady resite vek, tak se tam zrovna objednavali dve mamimky na 1. screening a vek bych rekla 45+

mandlicka25
11. črc 2017

Dnesni ❤️

luciebx
11. črc 2017

@mandlicka25 Juuu krásný bobisek

sticker
luciebx
11. črc 2017

@mandlicka25 jinak věk neřeším. Známa z práce dítě po 42 a další v 43. Takže věk nic neznamená když příroda poručí porodim klidně v 50

sticker
tehulka1167
11. črc 2017

@luciebx hej ještě nejasej. Já začala blit až kolem 17 tt asi do 33 :D

merope
11. črc 2017

@mandlicka25 Tak mě je 41 a pořád doufám, že vyjde vlastní - a když ne, tak zkusíme darovaná vajíčka. Chlap je mladší, spermiogram super. Já parametry všechny ok a pořád nic.

luciebx
11. črc 2017

@tehulka1167 neblbni to neeee

vvercatkoo
11. črc 2017

@tehulka1167 tak teď jsi vylekala i mě😀 i když popravdě bych si aspoň jednou blinkla😂

vvercatkoo
11. črc 2017

@mandlicka25 moc gratuluji a držím pěsti, ať vše jde hladce😉

handous1
11. črc 2017

@merope mě je 42 první dítě se povedlo na poprvé a teď s manželem čekáme už skoro 8 let z toho jsme necelé 4 roky v caru. Oba jsme zdraví . Už mám za sebou 8 ivf a z toho 2 ZT. Už se nám hledala darkyne a my zkusili poslední minimalni stimulaci a vyšlo to teď jsem myslim 9+3 strašně se bojím aby to nedopadlo jako předešlé těhotenství ale než věřit mi stejně nic nezbývá.
Přeji hodně štěstí!

handous1
11. črc 2017

Holky včera jsem byla u obvodniho lékaře kvůli špatné funkci štítné žlázy. Ta mi napsala léky abych je brala a dneska mi volala ať je neberu že sice mám hodně nízký hormon štítné žlázy ale že počkáme na ostatní výsledky do zítra. Vůbec jsem ji nechápala. Byla jsem v práci a tak jsem nechtěla se moc ptát. Zitra se musim zeptat. V pondělí du na ultrazvuk štítné žlázy a příští čtvrtek na ultrazvuk na gyndu.
Máte některa problém se stitnou zlazou ?

Strana