icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

handous1
14. črc 2017

@yetti130 děkuji. Ja mam syna (12let) a otehotnela jsem hned prvi měsíc přirozeného snažení. O to víc pro mě byl šok když to nešlo. A už je to skoro 8let z toho necelé 4 roky v caru. Naše 8 ivf a teda taky poslední . Tak moc doufám a přeji si že to vyjde jako každá tady na té diskusi.😊
Take držím moc palečky 😉

mandlicka25
14. črc 2017

@luciebx na to "roztahování " dělohy a všeho si chce asi zvyknout, mě dnes dvakrát píchlo docela nepříjemně v podbřišku, tak doufám, že je to v pořádku. Jinak mi přijde, že se mi začíná nafukovat bříško a hlavně mi začíná chlupatět, abych do února nebyla jak opička, když už teď začínám nahazovat zimní srst :D.

luciebx
17. črc 2017

Dobry rano holky. Koukam ze tu prez vikend nikdo nebyl. Doufam ze se mate krasne. U nas je ted krasne tak hura saty ven. O vikendu jedeme na 4 noci stanovat tak uvidim jak se sem dostanu z mobile zda mi neklekne.
Jeste 3 tydny a velky utz huraaaa

vvercatkoo
17. črc 2017

Ahojky, tak mě dnes čeká ten kombinovany test. Tak jsem zvědavá na fotečku🙂

luciebx
17. črc 2017

@vvercatkoo juuu budu se tesit az ji sem hodis

yetti130
17. črc 2017

Ahoj holky, můžete mi prosím říct,kdy jste šli na úplně první ultrazvuk po krevním testu? Děkuji

galatea_a
17. črc 2017

@yetti130 Já šla 12 dní po pozitivním krevním testu 🙂

yetti130
17. črc 2017

@galatea_a ahoj, děkuji za odpověď. 😉 snad půjdu také takhle brzo... Zítra jdu konečně na krev,domácí testy mám krásné. Tak snad všechno dobře dopadne. Strašně bych si přála aby jsem tam měla oba mrnousky proto se ptám na UTZ 😍

vvercatkoo
17. črc 2017

Tak vše v pořádku a prcek velice akční😀

yetti130
17. črc 2017

@vvercatkoo to je krása 👏

galatea_a
17. črc 2017

@yetti130 Budu držet palce! 🙂

yetti130
17. črc 2017

@galatea_a moc Ti děkuji 🙂

mandlicka25
17. črc 2017

@yetti130 taky drzim palecky, ja mela zavedena dve embryjka a kvuli hyperstymul. s. jsem sla hned druhy den po testu, kde byla malicka fazolka. Jeste na sedmem tydnu, kdy byla videt jedno srdicko mi doktor rikal, ze neni jasne, ze je tam jen jedno, ze se to ukaze a potvrdi na prvnim screeningu, ale myslim, ze uz by bylo videt ❤️. Nas cil je zdrave mimi a bylo nam jedno jestli jedno nebo dve, jedno bude jednodussi 🙂. At to vyjde! :*

mandlicka25
17. črc 2017

@vvercatkoo
Krasna fotecka, ja jdu po delsi dobe az 1.8. na screening a mam strach, aby vse bylo zase v poradku a mela taky aktivku jako ty :*.

luciebx
17. črc 2017

@vvercatkoo juuuu krasny

yetti130
17. črc 2017

@mandlicka25 Já jsem se nejdřív strašně bála dvojčátek ale nějak jsem se s tím ztotožnila a ve finále bych si je přála, jen manžel se jich bojí pořád 😀 každopádně nejdůležitější je aby miminko bylo a bylo zdravé a je jedno jestli bude jedno nebo dvě. Zítra budu moudřejší 😉 já také trpěla hyper.s. Teď poslední pokus mi dali minimální dávky Gonalu a udělali poprvé transfer čerstvých emryjek, jinak vždy byla zmrazena. Tobě moc držím palce... 😘

leninek79
17. črc 2017

Holky hodnota hcg dnes presne 4 tydny po oplodneni 33200j.,pred tydnem v pondeli byla 4500j.,co myslite?

luciebx
17. črc 2017

@leninek79 tak to jde hezky nahoru. Gratulace

handous1
17. črc 2017

@mandlicka25 ja jdu 2.08. na screening taky mam strach. Tyden před tím jdu na krevní testy které se platí ale je to jako kdybych šla na odběr plodove vody. To jsem chtěla. Tento čtvrtek ještě jednou na ultrazvuk.
Jak tobě je ? Mě je fakt zle a často zvracim.... brrr uz aby to období skončilo. Teď už za tech pár týdnů mám 6 kg dole na nic nemám chuť a do jidla se nutim.

vvercatkoo
17. črc 2017

@leninek79 gratuluji a co srdíčko?

martik29
17. črc 2017

Tak čekáme holčičku a chlapečka 😉

catchulinecka
17. črc 2017

@martik29 jééé, to je krása,páreček, gratuluju 🙂

luciebx
17. črc 2017

@martik29 juuu to je úžasný. Gratulace

sticker
vvercatkoo
18. črc 2017

@martik29 juuuu, to jsem si taky přála, ale jsem ráda za to jedno. Mooooc gratuluji

leninek79
18. črc 2017

@martik29 to je krásný štěstíčko!

mandlicka25
18. črc 2017

@handous1 to mas skvely, ze jdes mezitim jeste na ultrazvuk. Ja nezvracim, je mi spis divne a spatne, ze se mi mota hlava a jsem strasne unavena. Ty jsi tusim lehce napred? Ja zitra zacinam 10tt.

mandlicka25
18. črc 2017

@martik29 ti je krása! ❤

leninek79
18. črc 2017

@vvercatkoo jjsem pozvaná do CARu az za týden...ale mám cukání zajít si dnes ke svýmu gyndařoj,akorát jsem tam tam byla před týdnem na potvrzení těhu tak nechci bejt trapná😁tak nevím...

vvercatkoo
18. črc 2017

@leninek79 aha🙂 proč trapná, jsi zvědavá. Pokud bude bít srdíčko, což určitě už bije, tak tě stejně po kontrole v caru už propusti do péče tvého gynekologa😉

leninek79
18. črc 2017

@vvercatkoo tak myslíš že mám jet?má dnes bez objednání

Strana