Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Tak to jsem ráda...mi tam dal i to lupidlo embryoglue,tak snad to zabere🙄
@ave31 buď v klidu, ja vždy ležela 10-15minut a pak hned letěla čůrat😀
Ahoj holky! Jak se daří? Já jsem dnes 10+4tt a prijde mi, ze posledni dny se mi zacina pěkně zvětšovat bříško. O prsou ani nemluvím, protože jsem zvyklá, že žádná nemám, až mě to děsí. Už se mi aspoň trochu přibližuje první creening 1.8, kde mimi uvidím víc jak po třech týdnech a mám strašný strach. Kdyby mě ten doktor aspoň neděsil všemi těmi ZT! Uz se cítím líp, i když jsem nezvracela, tak jsem měla stavy, kdyby nebylo celkově dobře a byla jsem strašně unavená. Což mám i teď, ale ne už tak extrémně. Jak zaháníte chmury?
Jee, tak budu držet palce, ať ti vše dobře dopadne. Já tak polehavam, je to třetí den od ket.a mám takové lechtani v podbřišku, tak doufám že tam ještě bojovník je😉
@mandlicka25
já jsem 10+5 a teď už jsem asi 3 dny nezvracela a je mi mnohem lepší. Prsa mam také větší občas jsou velmi citlivá. Příští čtvrtek jedu na krev a další týden na velký ultrazvuk tak se taky bojim. Kdy že si měla transfer ? Jsme kousek od sebe 😊
Holky, ještě se vás zeptám. V pátek jsem byla na ket 6 denni embryo zacinajci blastocita, takže docela pěkné a jsem úplně na nervy. S manzelem se trošku hadame, takže tichá domacnosta a ten gynprodyl mi taky moc nedává. Pravděpodobně by se už mělo hnízdí,ale nemůžu to nějak ovlivnit timr,že jsem precitlivela a nervni? Poprvé et se mi to částečně implantovalo, ale měla jsem v deloze krevni srazeninu, takže to šlo vsechno ven. Měla jsem jeden den pozitivní test, bylo to krásné,ale druhý den už nebyl. Jsem to obracela. 😢tak se teď bojím trochu vic
@ave31 Tak to držím palečky, aby se mu u Tebe co nejvíc líbilo! Já taky řešila, že bych chtěla vědět, jestli tam ještě je... Určitě! Nikam neuteče! :*
@handous1 To jsme úplně kousíček! Já měla 5. června dvě pětidenní blastocysty. Mně vůbec o odběru krve nikdo nic neříkal jen, že půjdu po dovolené rovnou na screening, ale asi to bude rovnou při tom. Ty jsi měla transfer o den dříve? 🙂
@ave31 Přesně tak, nestrachuj se. Všude říkají a je to pravda, jestli se má miminko uchytit tak se uchytí. Je spoustu rad, které jsou určitě fajn pro dobrý pocit, protože má člověk pocit, že dělá maximum, ale já věřím, že tohl moc ovlivnit nejde, ikdyž jsem se taky snažila. Když to má vyjít, tak se tak stane. Myslím, že zrovna na tomhle fóru jsme si prožily tolik, že kdyby tak záleželo na naprosté psychické pohodě a tak dál, že nebude těhotný nikdo. Určitě to není ale pro mimi dobrý, my jsme se s mužem pohádali minulý týden, pěkně jsem to obrečela a pak si to vyčítala, protože to není značka ideál. Držím pěsti! A strach je asi normální, já jsem příklad, za týden jdu na kontrolu a strašně se bojím, doufám, že ten strach bude postupně aspoň trochu lepší... :*
Holky, moc dík za podporu. 😉jsem ráda že jsem se k vám přidala😉
@mandlicka25
já měla transfer 28.05. Doktor to počítá od punkce ne od transferu.
Tu krev si platím sama je to test na vývojové vady. Jsem už starší a tak jsem si to chtěla nechat udělat misto odběru plodove vody. Sice stojí ranec alo to nás stalo už celý majlant už ty ivf a ze jich bylo. (8)To ti dělat nebudou. A pak 2.08. Jdu na screening. Já teď mám velkou naději a věřím že bude vše o.k po těch dvou ZT kdy jsem se otěhotně vůbec nepripadala a pak to nedopadlo tak teď tomu prostě chci věřit a taky věřím že se mimi dočkáme. To víš že se mi toho spoustu honí hlavou a strach mám dokonce velikansky ale to co se stane ovlivnit nemůžeme a proto se nemá cennu nervovat celé těhotenství. Držím palecky ať ti to dopadne dobře😉
Holky, měla jste některá třetí den po kat.trošku vytok a nepatrne spineni? Doktor říkal, že 24-48 hod po transferu se vajíčko zavrtava...
@ave31 Přesně jak říkají holky. Kdyby záleželo pouze na psychické pohodě, nebyla bych těhotná ani já. Den před transferem jsme měli úmrtí v nejbližší rodině, pak jsem špinila, krvácela.. Takže pořád něco, určitě to nebylo nejpohodovější období. A vidíš, malá to i tak ustála 😉 bude to v pohodě.. mimochodem ty dny kolem stimulace u nás bylo taky celkem dusno, ty hormony prostě dělají své.
Tak držím palce 🙂 a začni si to užívat 😉
Tak si jdu ve 2 ráno na záchod a zakopnu o šňůru stanu. Ty woe já padla na hubu jak dlouhá tak široká. Spis sem spadla na bok ale šok to byl poradny. Věřím ze je vše v pořádku. Ráno mě probudila boule na břiše. Asi se mimi protáhlo 😍
Jee, buď opatrná🙄,ale neboj to bude dobré...ať si zvyká, pak bude padat pořád😂
Holky, kdy jste měli pozitivni test? Byla jsem v patek na kat transferu 5 denniho embrya s blastocystou, myslíte si, že by se už vajíčko chytlo? Bolí mě a toci se mi hlava a mám simrani v podbřišku.
Achjo dnes 12den po ket a krev negativni ☹ byl to muj 9transfer.Holky ja jsem uz zoufala ☹
Ahojte děvčátka ☺ tak po dlouhé době co jsem byla pouze čtenářem příspěvků se zase ozývám, koukám na fotky, že těhulky krásně kvetou a celkově čtu spoustu dobrých zpráviček 😍 Já jsem dnes čtvrtý den po KET a v šuplíku mi leží krevní těhu test, tak si pořád říkám kdy ho asi můžu udělat 😀
Já jsem taky 4 po ket a čekám, ale v šuplíku na mě těch testů asi čeká 5... Jsem nervozni, přeji si aby to vyšlo, taky máme už jen jednoho zmrzlika a pokud ani ten nebude, tak pak mě čeká už vajíčko od dárce. Předtím jsem mela pozitivní test 8 den po et,ale 9 už byl negativní🙄

@ave31 Toho se neboj, v cizině to prý dělají ambulantně a ženský hned jdou domů. Držím palce 🙂