Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, měla jste každá to splnění u implanta embrya. A myslíte si, že 6 den po transferu 5 denního embrya by bylo po plantaci, jestli tam teda je bublinka....
Já zacla predtim spinit 8 den, 7 den jsem ho mela negativní, 8 den pozitivní,ale hned ten den se mi i krvácení pořádně rozjelo a 9 jsem ho zase mela negativni. Ale to jsem mela 4 denni embryo a ted po delší kultivaci mam 6 denni embro, tak si říkám že už mohlo byt zakousnuto. Mám jen hustý výrok
@gabcat jako, že se ti to chytlo a pak jsi začal krvácet, ach jo? Ja hlavně začal krvácet, protože se mi v dělohe udelala krevni srazenina. Ja to mazec...upřímně ti řeknu, že mi jednou sestra od Ginekologa řekla, ze se mám koupat jednou týdně, nemam používat žádné intimní gely a vse bude ok...Mám to dělat jak ta větví čas dnešní populace...jestli chápes jaku myslím...hlavně se nechci nikoho dotknout,ele je to nespravedlivé. Oni maji 3,4,5, děti a my chcete aspoň to jedno a ani ty peníze nam nepomůžou
@ave31 Odpoledne nebo večer před testem jsem začala špinit. Po pozitivním testu to takhle pokračovalo asi 5 dní. Pak cca 2 až 3 dny dobrý. Další večer jednorázové krvácení už po krevním testu. Pohotovost - pouze gestační váček, nezbývá nic jiného než čekat. Později se zjistilo, že krvácení mělo na svědomí dvojčátko, které nakonec odešlo. Ale to špinění je normální. Někde jsem četla, už to nedohledám, že při standardním oplodnění vzniká z folikulu žluté tělísko, které drží plod. Když je to z ivf, toto se neděje. Proto se bere utrogestan, který uměle vyvolá růst těch tělísek. Ty nezralé pak mohou odcházet, což se může projevit špiněním i krvácením. Bylo to někde na té pořádně hellios na netu, mám dojem, zkus dohledat, jestli tě to blíž zajímá 😉
@leninek79
ja měla loni také dvě ZT jedno bylo bez srdíčka a pak v 10 tt dokror říkal že to může byt blbá nahoda čím mě neuklidnil. Po 8 letech z toho 4 roky v caru. 8 ivf bylo to naše poslední ivf s mými vajíčky vlastně jsme už čekali na darkyni. Manžel mě přemluvil do posledni soft stimulace a povedlo se teď jsem 11 tt zatim vše v pořádku. Ten strach v sobě mam pořád že se neco stane ještě jsem to nikomu neřekla. Příští tyden máme velký ultrazvuk tak doufam že bude vše o.k.
Tobě přeji hodně štěstí. Jsou to strašný nervy a pak zklamani..... moc dobře to znám a vim jak to moc bolí. Držím palce ať máš zase sílu a viru bojovat.💗
Holky da se PGS nebo PGD udelat i na uz zamrazenych embryjkach?asi ne,co?
@leninek79 Nechci kecat, ale na jedné diskuzi jsem četla, že to holčině nabídli udělat i na mrazáčcích (resp. musí se rozmrazit, odebrat buňky a zas zamrazit). Konzultovala to snad ještě s MUDr. Texlem a ten takový postup nedoporučil.
Píše to i tady:
http://www.sanatoriumhelios.cz/je-mozne-provest...
Ahoj holky, tak sme zpet ze stanovacky, meli sme se sice vracet az dnes ale predpoved pocasi na dnesek bylo prseni of 4 of rana. Tak sme si uzili posledni den a v 8 vecer vyjeli domu dorazili po pul 11. Tak ted snidam a sedim. sem total ko.
poslu vam sem par fotek z mobile. bylo to nadherny. ramena spaleny haha

@ave31 máme ještě 5 zamražených, akorát nevím, jestli to má nějaký smysl...jestli moje tělo vytváří nějaký protilátky, který ten zárodek vždycky zabijou (to mi dnes řekl můj gyndař jako jednu z možností), tak se to stejně nikdy nepovede...myslela jsem, že mám prostě špatný vlastní vajíčka, že to nikdy nezvládnou, a že když budeme mít darovaný, tak to konečně vyjde...☹