icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

leninek79
25. črc 2017

@ave31 máme ještě 5 zamražených, akorát nevím, jestli to má nějaký smysl...jestli moje tělo vytváří nějaký protilátky, který ten zárodek vždycky zabijou (to mi dnes řekl můj gyndař jako jednu z možností), tak se to stejně nikdy nepovede...myslela jsem, že mám prostě špatný vlastní vajíčka, že to nikdy nezvládnou, a že když budeme mít darovaný, tak to konečně vyjde...☹

ave31
25. črc 2017

Holky, měla jste každá to splnění u implanta embrya. A myslíte si, že 6 den po transferu 5 denního embrya by bylo po plantaci, jestli tam teda je bublinka....

leninek79
25. črc 2017

@ave31 já jsem při implantaci nešpinila nikdy, a 6. den po transferu už jsem měla pozitivní test, takže embryjko už muselo být zakousnuté, ale někdy to prý trvá dýl a špinění je úplně normální

ave31
25. črc 2017

Já zacla predtim spinit 8 den, 7 den jsem ho mela negativní, 8 den pozitivní,ale hned ten den se mi i krvácení pořádně rozjelo a 9 jsem ho zase mela negativni. Ale to jsem mela 4 denni embryo a ted po delší kultivaci mam 6 denni embro, tak si říkám že už mohlo byt zakousnuto. Mám jen hustý výrok

evelinah
25. črc 2017

@leninek79 je mi to moc líto ☹. Taky jsme měli darovaná vajíčka a 2x jsem měla ZT pokaždé v 9.tt. A to byla pokaždé jiná dárkyně. Nikdo mi nikdy neřekl čím to může být. Imunologie v pořádku, tak opravdu nevím.

leninek79
25. črc 2017

@evelinah a tvoje ditko se povedlo pred temi ZT nebo po nich?

romik32
25. črc 2017

@leninek79 tak na protilatky by mohl byt prednison ne?

gabcat
25. črc 2017

@ave31 Já jsem špinila, ale až v době, kdy jsem měla pozitivní test, takže to taky nebylo nidační krvácení.

Jinak je to teď tady samá smutná zpráva. Holky, držte se, jednou to vyjít přece musí 😕

ave31
25. črc 2017

@gabcat jako, že se ti to chytlo a pak jsi začal krvácet, ach jo? Ja hlavně začal krvácet, protože se mi v dělohe udelala krevni srazenina. Ja to mazec...upřímně ti řeknu, že mi jednou sestra od Ginekologa řekla, ze se mám koupat jednou týdně, nemam používat žádné intimní gely a vse bude ok...Mám to dělat jak ta větví čas dnešní populace...jestli chápes jaku myslím...hlavně se nechci nikoho dotknout,ele je to nespravedlivé. Oni maji 3,4,5, děti a my chcete aspoň to jedno a ani ty peníze nam nepomůžou

leninek79
25. črc 2017

@romik32 prednison jsem mela 1,5 tabletky denne,nepomohlo...nevim,jestli muzou byt i vyssi davky?jak jste braly vy ostatni?a muj dr.rikal,ze i kdyz mnohdy pomuze,u nekohobzas mize mit negativni vliv na plod...jsou to pry veci mezi nebem a zemi

evelinah
25. črc 2017

@evelinah Syn se povedl na 1.ET před 7 lety. Byla to i moje vajíčka. O to víc mne pak překvapilo, že to už nešlo. Byla jsem už na 10.transferu. Teď v dubnu 2.revize.

evelinah
25. črc 2017

@leninek79 to patřilo tobě. Si už píšu sama sobě 😀

leninek79
25. črc 2017

@evelinah tak to jste meli sakra stesti tehdy!urcite ses za to strasne vdecna☺a z tech 10 transferu 2x ZT a jinak nic?

axi44
25. črc 2017

@leninek79 Je mi to moc líto, trochu mi to vzalo vírt z plachet, jsem 6+3 a myslela jsem že když je vidět srdíčko tak snad už je to dobrý, zamlklé jsem měla několikrát ale srdíčko jsme nikdy nestihli.... zítra jedu do caru na UV tak jsem zvědavá..

gabcat
25. črc 2017

@ave31 Odpoledne nebo večer před testem jsem začala špinit. Po pozitivním testu to takhle pokračovalo asi 5 dní. Pak cca 2 až 3 dny dobrý. Další večer jednorázové krvácení už po krevním testu. Pohotovost - pouze gestační váček, nezbývá nic jiného než čekat. Později se zjistilo, že krvácení mělo na svědomí dvojčátko, které nakonec odešlo. Ale to špinění je normální. Někde jsem četla, už to nedohledám, že při standardním oplodnění vzniká z folikulu žluté tělísko, které drží plod. Když je to z ivf, toto se neděje. Proto se bere utrogestan, který uměle vyvolá růst těch tělísek. Ty nezralé pak mohou odcházet, což se může projevit špiněním i krvácením. Bylo to někde na té pořádně hellios na netu, mám dojem, zkus dohledat, jestli tě to blíž zajímá 😉

evelinah
25. črc 2017

@leninek79 a z kraje ještě asi 2 biochemické. Jinak ani ťuk. Pak se zkoušela dárkyně z důvodu malého počtu vajíček.

ave31
25. črc 2017

@gabcat jj dekuji...Ja si v patek udělám test a uvidím...nijak to už neovlivnim. Buď se ti uchytí nebo ne...je to dosud

handous1
26. črc 2017

@leninek79
ja měla loni také dvě ZT jedno bylo bez srdíčka a pak v 10 tt dokror říkal že to může byt blbá nahoda čím mě neuklidnil. Po 8 letech z toho 4 roky v caru. 8 ivf bylo to naše poslední ivf s mými vajíčky vlastně jsme už čekali na darkyni. Manžel mě přemluvil do posledni soft stimulace a povedlo se teď jsem 11 tt zatim vše v pořádku. Ten strach v sobě mam pořád že se neco stane ještě jsem to nikomu neřekla. Příští tyden máme velký ultrazvuk tak doufam že bude vše o.k.
Tobě přeji hodně štěstí. Jsou to strašný nervy a pak zklamani..... moc dobře to znám a vim jak to moc bolí. Držím palce ať máš zase sílu a viru bojovat.💗

leninek79
26. črc 2017

@handous1 diky za podporu,a preju hodne stesti!☺

leninek79
26. črc 2017

Holky da se PGS nebo PGD udelat i na uz zamrazenych embryjkach?asi ne,co?

romik32
26. črc 2017

@leninek79 ne to nejde...dela se to jeste pred zmrazenim😲

jezz1e
26. črc 2017

@leninek79 Nechci kecat, ale na jedné diskuzi jsem četla, že to holčině nabídli udělat i na mrazáčcích (resp. musí se rozmrazit, odebrat buňky a zas zamrazit). Konzultovala to snad ještě s MUDr. Texlem a ten takový postup nedoporučil.
Píše to i tady:
http://www.sanatoriumhelios.cz/je-mozne-provest...

luciebx
26. črc 2017

Ahoj holky, tak sme zpet ze stanovacky, meli sme se sice vracet az dnes ale predpoved pocasi na dnesek bylo prseni of 4 of rana. Tak sme si uzili posledni den a v 8 vecer vyjeli domu dorazili po pul 11. Tak ted snidam a sedim. sem total ko.
poslu vam sem par fotek z mobile. bylo to nadherny. ramena spaleny haha

luciebx
26. črc 2017

Tu jsou

ave31
26. črc 2017

@luciebx je,ty se máš a já doma ležím🙄užij si to,ale hlavně opatrně

axi44
26. črc 2017

Tak je tam i se srdickem..❤

luciebx
26. črc 2017

@axi44 ta fotka tu nejde videt zlato.
jinak ja zacala delat polivku na kterou mam desnou chut.

axi44
26. črc 2017
anela85
26. črc 2017

@leninek79 zrovna vcera jsem se na to ptala a jde to udelat I na mrazaccich.

leninek79
26. črc 2017

@anela85 super,to jsem zvedava,co mi na to reknou u nas v caru...

Strana