icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

handous1
28. črc 2017

@leninek79 ja byla v pronatalu. Dr. Streda mi dělal punkci 8 folikulu bez narkozy skoro to nebolelo a je velmi hodný. Tak ja musim říct že na mě pusobil dobře.

vvercatkoo
28. črc 2017

@jezz1e ja jsem diky fyzosovi teď těhotná na desaty pokus. Do té doby ani čárečka na testu. A já ty záda měla opravdu zablokované včetně orgánů. Sama jsem tomu nevěřila a doktor už vůbec ne

ave31
28. črc 2017

Holky, takovy dotaz...prvni ET se mi nechytlo a hned další cyklus jsem šla na kat, ono se říká že je větší pravdepodobnost chytnuti, jakoby pohnojene. No a embryo mi zavadel 21 cyklus , dnes je to týden a měla bych dostat nenzes. Doktor říkal, že během dne kdy se má dostavit menzes, tak může probíhat a implantace embrya. Máte někdo takové zkušenosti, tak pozdě s zavedenim embrya?

luciebx
28. črc 2017

@ave31 21 den je v pohode ono by se melo zavrtat tak do tech 3 dnu

ave31
28. črc 2017

@luciebx no a když jsem si delala test dnes po 7 dnech a je negativní, tak myslíš si ,že mám ještě šanci?

luciebx
28. črc 2017

@ave31 sance urcite stale je. ja mela mikroducha 7 den od transferu a obden uz byl krasne videt. nekdo ma // delsi dobu. Pokud ani 12 den po transferu nic asi bych zasla na krev a brala to podle toho.

ave31
28. črc 2017

@luciebx diky za podporu... já doufám že vyleze, ani nespinim,ale myslím si že je to tím,že sliznici jsem měla přirozeně,bez hormonů připravenou. Jen beru utrogestan, tak doufám že se chytlo...

luciebx
28. črc 2017

@ave31 ty jo ja toho brala jako chodici lekarna.. Vsak uvidis drzim palecky

ave31
28. črc 2017

Děkuji😄, dám vedet, jak na tom budu.

luciebx
28. črc 2017

@ave31 me se et nevydaril pak sem si dala pul Roku pauzu od vsech prasku atd atd a ket vysel ze ani nevim jak.

adydejka2609
30. črc 2017

@kacenla1991 nespinila jsem ani ne krvácela...jen silné bolesti...a co tvůj testik?Pevně věřím že pozitivní;)

kacenla1991
31. črc 2017

@adydejka2609 no zitra mam jit na krev tak uvidime test jsem si nedelala me bolelo bricho prvni tyden ted uz jen obcas a oncas me pichne tak nevim no pocity mam vselijake...😒

adydejka2609
31. črc 2017

@kacenla1991 tak to moc držím palce...;) určitě to vyjde!!! Já krevní test samozřejmě negativní..doktor navrhuje 2 měsíce pauza s tím, že pak Minimální IVF protože mám vysoké AMH a PCO a mám málo kvalitní vajicka...tak nevím...není to hrazeno pojišťovnou...cena okolo 25.000....teď jsem měla 20 vajicek a z nich mi zůstalo pouze jedno kvality 2..říkal že by bylo dobré získat třeba jen 3 vajíčka ale kvalitní...

adydejka2609
31. črc 2017

Budu mít Teda pauzu..za dva měsíce sem zase zavítám, průběžně budu číst vaše příspěvky a věřím že budou jen dobře zpravy! Všem držím palce!!!!!

galatea_a
31. črc 2017

@adydejka2609 Taky ti držím palce, ať už to příště vyjde! 🙂

luciebx
31. črc 2017

@adydejka2609 tak drzim palce at to za 2 mesice vyjde.

adydejka2609
31. črc 2017

@galatea_a
@luciebx dekuju holky ;) vám taky s miminkama moooc štěstí ;)

luciebx
1. srp 2017

Dobry rano holky. Navecer si tak lezim na sedacce a mimisek zacne tak kopat do jdnoho mista ze to citil I syn ten z toho byl tak vodvareny ze nechapal.
Manzel to nestihl pac nez sesel dolu z patra tak uz bylo po vsem.
Paneboze to je uzasny.
Holky vsechny co bojujete a stale se nedari nevzdavejte to. My cekali 4,5 Roku a ted to vyslo. Sice sme teprve v pulce ale ....

sticker
vvercatkoo
1. srp 2017

Ahoj holky, tak ja včera na kontrole vše v pořádku, a máme pěkného neposedu😀 pořád nevíme, co to bude, nejde nic vidět

@luciebx už se taky těším až něco takového pocítím🙂

luciebx
1. srp 2017

@vvercatkoo ja jdu v pondělí. Snad se ukáže. Už se fakt těším

yetti130
1. srp 2017

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala 😔 nějak nezbývá moc času. Chtěla bych se zeptat, jestli jste některá na začátku těhotenství krvácela / spinila????

luciebx
1. srp 2017

@yetti130 ahoj. Já osobně ne ale hodně holek ano. Pokud se nejedna o silné krvácení není nic ztraceno

vvercatkoo
1. srp 2017

@yetti130 ahojky, ja taky osobně nic, ale hodně holek ano a vše dopadlo dobře. Říká se, že do třetího měsíce můžeš krvacet v době očekávané menses. Ale pokud krvacis, volej si do caru

yetti130
1. srp 2017

@luciebx já jsem v pátek večer zaspinila tak jsem pelasila na pohotovost. Tam mi prohlédl dr,udělal ultrazvuk a nabral hcg.Bylo mi řečeno, že se to stává. A vše ,, asi" v pořádku. Když jsem volala za 2h na výsledky hcg tak mi řekli že oproti tomu,co vidí na ultrazvuku je hcg strašně vysoké (17600) tak jsem musela v sobotu ráno zpátky na podrobnější vyšetření. Byl tam jiný dr, který mě vyšetřil a nic špatného neshledal. Dokonce jsem viděla i obě srdíčka ❤ (úplně poprvé). Zítra mám jít na kontrolu ale to špinění je pořád a pocit na MS také jsem z toho úplně vyplasena 😢 vůbec nevím, co si mám myslet... Hrozně se o ty mrnousky bojím.

vvercatkoo
1. srp 2017

@yetti130 musis odpocivat, nohy nahoru a nestresovat se. Uvidis, ze to dobře dopadne

martik29
1. srp 2017

@luciebx to je krásné, mě začalo kopání včera nevím zda to bylo holcicka nebo chlapeček 😉)) ale dnes ráno taky buzení. A teď tedy trpím nevím co to je, ale bolest na levé straně pod prsem.

galatea_a
1. srp 2017

@yetti130 Ano, já, několikrát. Neboj se, doktoři to podchytí a dobře to dopadne 🙂

leninek79
1. srp 2017

Tak jsem prave po revizi,konecne to mam za sebou🙁pocity vselijake,ale pozitivni je,ze mam chut jit do toho znovu!!Ze 4 tehu 3x zamlkle a 1x biochemicke,kdybyste meli nejake napady,kde jeste muze byt zakopany pes,prosim podelte se...premyslim o cinske medicine,nema nekdo zkusenost?

gabcat
1. srp 2017

@yetti130 Já ano 😉

mandlicka25
1. srp 2017

Ahoj holky, tak dnes nakonec screening nebyl, jen odber krve a ultrazvuk. Mame pry krasne miminko a neverila jsem, jak se hybalo! Odpovida 11+0tt, coz budu az zitra, takze jsem rada, ze se mu dari! Za 14 dni screening, budu 13+4 a uz bychom meli vedet pohlaví ❤️.

Strana