Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@jezz1e ja jsem diky fyzosovi teď těhotná na desaty pokus. Do té doby ani čárečka na testu. A já ty záda měla opravdu zablokované včetně orgánů. Sama jsem tomu nevěřila a doktor už vůbec ne
Holky, takovy dotaz...prvni ET se mi nechytlo a hned další cyklus jsem šla na kat, ono se říká že je větší pravdepodobnost chytnuti, jakoby pohnojene. No a embryo mi zavadel 21 cyklus , dnes je to týden a měla bych dostat nenzes. Doktor říkal, že během dne kdy se má dostavit menzes, tak může probíhat a implantace embrya. Máte někdo takové zkušenosti, tak pozdě s zavedenim embrya?
Děkuji😄, dám vedet, jak na tom budu.
@kacenla1991 nespinila jsem ani ne krvácela...jen silné bolesti...a co tvůj testik?Pevně věřím že pozitivní;)
@adydejka2609 no zitra mam jit na krev tak uvidime test jsem si nedelala me bolelo bricho prvni tyden ted uz jen obcas a oncas me pichne tak nevim no pocity mam vselijake...😒
@kacenla1991 tak to moc držím palce...;) určitě to vyjde!!! Já krevní test samozřejmě negativní..doktor navrhuje 2 měsíce pauza s tím, že pak Minimální IVF protože mám vysoké AMH a PCO a mám málo kvalitní vajicka...tak nevím...není to hrazeno pojišťovnou...cena okolo 25.000....teď jsem měla 20 vajicek a z nich mi zůstalo pouze jedno kvality 2..říkal že by bylo dobré získat třeba jen 3 vajíčka ale kvalitní...
Budu mít Teda pauzu..za dva měsíce sem zase zavítám, průběžně budu číst vaše příspěvky a věřím že budou jen dobře zpravy! Všem držím palce!!!!!
@adydejka2609 Taky ti držím palce, ať už to příště vyjde! 🙂
@adydejka2609 tak drzim palce at to za 2 mesice vyjde.
Dobry rano holky. Navecer si tak lezim na sedacce a mimisek zacne tak kopat do jdnoho mista ze to citil I syn ten z toho byl tak vodvareny ze nechapal.
Manzel to nestihl pac nez sesel dolu z patra tak uz bylo po vsem.
Paneboze to je uzasny.
Holky vsechny co bojujete a stale se nedari nevzdavejte to. My cekali 4,5 Roku a ted to vyslo. Sice sme teprve v pulce ale ....

Ahoj holky, tak ja včera na kontrole vše v pořádku, a máme pěkného neposedu😀 pořád nevíme, co to bude, nejde nic vidět
@luciebx už se taky těším až něco takového pocítím🙂
@vvercatkoo ja jdu v pondělí. Snad se ukáže. Už se fakt těším
Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala 😔 nějak nezbývá moc času. Chtěla bych se zeptat, jestli jste některá na začátku těhotenství krvácela / spinila????
@yetti130 ahojky, ja taky osobně nic, ale hodně holek ano a vše dopadlo dobře. Říká se, že do třetího měsíce můžeš krvacet v době očekávané menses. Ale pokud krvacis, volej si do caru
@luciebx já jsem v pátek večer zaspinila tak jsem pelasila na pohotovost. Tam mi prohlédl dr,udělal ultrazvuk a nabral hcg.Bylo mi řečeno, že se to stává. A vše ,, asi" v pořádku. Když jsem volala za 2h na výsledky hcg tak mi řekli že oproti tomu,co vidí na ultrazvuku je hcg strašně vysoké (17600) tak jsem musela v sobotu ráno zpátky na podrobnější vyšetření. Byl tam jiný dr, který mě vyšetřil a nic špatného neshledal. Dokonce jsem viděla i obě srdíčka ❤ (úplně poprvé). Zítra mám jít na kontrolu ale to špinění je pořád a pocit na MS také jsem z toho úplně vyplasena 😢 vůbec nevím, co si mám myslet... Hrozně se o ty mrnousky bojím.
@yetti130 musis odpocivat, nohy nahoru a nestresovat se. Uvidis, ze to dobře dopadne
Tak jsem prave po revizi,konecne to mam za sebou🙁pocity vselijake,ale pozitivni je,ze mam chut jit do toho znovu!!Ze 4 tehu 3x zamlkle a 1x biochemicke,kdybyste meli nejake napady,kde jeste muze byt zakopany pes,prosim podelte se...premyslim o cinske medicine,nema nekdo zkusenost?

@leninek79 ja byla v pronatalu. Dr. Streda mi dělal punkci 8 folikulu bez narkozy skoro to nebolelo a je velmi hodný. Tak ja musim říct že na mě pusobil dobře.