Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, furt vás sleduju a nikdo sem napíše. Jak se máte?
@tehulka1167 ahoj. No já si užívám nedělního rána jen sama pro sebe. Muž jel včera se synem na jednu noc pod stan. Tak kafickuju snídaně a koukám TV. Začala sem 7 měsíc. Už jen 3 týdny v práci a padla. A co ty? Jak je
@luciebx jojo, je to otrava. Drží mě to v podstatě už tři týdny. Liju do sebe čaj se zázvorem (hlídám si množství), medem a citronem, kloktám vincentku, proplachuju nos a cucám vincentka tabletky. Tak se jen modlím, abych to nějak dala. Aby to zase neskončilo jako posledně s tou salmonelozou :-/
Nachlazení nevadí. Vadila by horečka. No my Dobrý. Ted teda mu lezou čtyři zuby nahoře tak je to hrůza. Leze,všude se stavi a zároveň pouští bambula. Furt musím byt u něj pac by se o mlátil. Hračky ho nezajímají. Zajímá ho vse zakazane. Klasika
@volfici gratuluju! Byla jsem na tom stejne! Uplne si pamatuju, jak bylo takhle malicky! Krasny ❤️.
Já jdu za týden na druhý screening, po měšíci mám zase ty svoje strachy, ale snad vše bude v pořádku. Číhám na první pohyby a zatím se mu nechce a zítra začínáme 20tt.
@mandlicka25 ahoj, tak co screening, všechno v pořádku? 🙏
@volfici ahoj, ty jsi hodna, dekuju! Ano! Vse jak ma byt a mame 100% potvrzenehi chlapecka, dokonce ve stredu jsem ho poprve ucitila, takze jsem strasne stastna. Jen ma tedy prvni vroubek, celou dobu si drzel rucicky pred oblicejem, takze jsme ho nevideli. Nepomohlo ani par drepu, neposunul je ani o milimetr :D. Zato nozickama kopal jako o zavod. Druhy den jsem byla v poradne, kdy doktor rekl, ze se zkusi na mimi podivat, jestli se neumoudri a byl videt jen zadecek... tak nas objednal za tyden na 4D a asi budu muset mimiskovi neco slibit :D. Ale hlavne, ze ma v poradku vsechny organy a ma pry ukazkovou polohu nozicek :D.
Ahojky holky muzu se k vam pridat? Minuly tyden v patek tj.pred 8dny jsem byla na embryotransferu jedno 5denniho embryjka. Je to nase prvni ivf. Na krev mam jiz az v patek, to je silene cekani...☹ dnes je prvni den kdy bych mela dostat menstruaci.
Zkoušela je na něm slabý duch, tak se raduji, ale potihu, už jsrm jednou potratila vv6týdnu tak raději potichu 🙂 musím dnes pro nové testy a zkusím zítra anebo v pondělí znova zda bude sílit 🙂
Je to spise slaby duch, ale musim doufat 🙂 procitala jsem si tady vase diskuze a koukam kolik nas je, neverila jsem kolik paru ma problemy, nez jsme prisli do Pronatalu a videli kolik nas vlastne je. Drzim vam vsem holky palecky aby se nam to vsem povedlo a meli jsme za chvily v naruci nase drobecky :-*
Holky klame me mobil, nejde mi to sem vlozit...boze telefon prohodim oknem 😀
Ahoj holky, chci se zeptat za jak dlouho po ET jste byli na ultrazvuku? Ja jsem dnes 14den po ET na testu uz krasna dalnice a krev mi brali dneska s tim ze vysledky v pondeli a podle nich ultrazvuk az za 14dni? To se mi zda nejak dlouho?
Tak jo 😉 bojim se aby nebylo mimodelozni proto se divim tech 14dni..to je ale cekani to je des 🙂

@handous1 dekuju 😘 budeme to potrebovat. Vy uz jste z nejhorsiho venku. Urcite vse dobre dopadne 😍