icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

galatea_a
13. říj 2017

@janaaa33 Kdybys měla velký bolesti nebo jsi krvácela, vždycky můžeš jít na pohotovost. Já když jsem byla po ET, tak jsem vůbec netušila, že je možné mít po ET mimoděložní, naopak jsem si říkala, že to dali pěkně do dělohy, takže klid. Tu možnost jsem si přečetla až později tady, na koníkovi 🙂

mandlicka25
13. říj 2017

@janaaa33 Já jsem byla 15 den po ET a už tam byla kulička. Ale když není, nemusí to nic znamenat, je brzy. Raduj se z pozitivního testu a věř miminku. Držím pěsti!

janaaa33
13. říj 2017

Tqk jo holky, dam na vas, zadny stres 🙂 i kdyz ono to v praci moc neprida, jsem jako provozni v uklidovce. Tudiz jezdim i s uklizeckama a uklizim, je toho celkem tedkon hodne skoro kazdy den mame mimoradky, okna atd..samozdrejme sefova nevi ze jsem byla na umelem. Jsem tady na tomto miste 7 mesicu, twk jsem nic nerikala..obcas me kdyz prijedu domu tak boli bricho ze si rikam ze je prednejsi miminko nezli prace, miminko nepocka..ale prace vzdycky

mandlicka25
14. říj 2017

@janaaa33 Jani, tohle není dobrý. Myslím, že by ses teď měla hodit do klidu a vzít si neschopenku. Kor jestli mas takhle náročnou práci! Aspoň na tenhle brzej začátek. Já jsem po Et byla doma, učila jsem na ZŠ, což je porovnání s tebou málo náročná práce, ale já se bála. Přeci jen, je člověk celý den na nohách a stresu se nevyhne. Pak jsem za to byla nejšťastnější, protože se u mě začal rozjíždět hyperstimul syndrom a mě bylo pěkně zle.
Teď díky stěhování do Prahy jsem dostala nabídku na jinou pozici, takže sedím hlavně za počítačem, ale je to pro mě dost psychicky náročné a je toho dost. Nedostanu se domů dřív než v sedm a jsem totálně KO, což taky asi není dobře. Uvidíme, do kdy to budu zvládat, nechci být doma a říkám si, že přestat můžu vždycky. Teď jsem jsem ještě nastydlá a to vážně stojí za to, takže beru jakékolikv tipy! Moc děkuju a držím palce!
Já jdá za hodinku na 4D ❤

janaaa33
14. říj 2017

Teda tak to sis take prosla svym, ale jak rikas prace je vzdy. Ja byla doma minuly tyden mela jsem 5dni dovcu protoze jsem byla take nachcipana v patek byl ET a v pondeli jsem si sla pro penicilin a hnisava angina, lezela jsem jen tyden protoze me uz sefova hnala do prace, jsem hloupa ze jsem sla za tyden. Mela jsem zustat jeste alespob 1 tyden doma. Dnes mam takove vetsi krece do briska, vcera toho bylo hodne v praci.
A ty by jsi na sebe mela davat take ppzor, dej vedet jaky byl 4D ultrazvuk popr.dej fotecku mimiska 🙂

mandlicka25
14. říj 2017

@janaaa33 opatruj se! 🙂 ten zacatek je pro tohle nejduležitejší! Ja jsem se fakt do toho 12 tt snažila hodně šetřit a vyplatilo se. Čekali jsme dlouho a nechtěla jsem si nic vyčítat a riskovat.

mandlicka25
14. říj 2017

A dnešní 4D? Nejkrásnější zážitek! Brouček konečne už spolupracoval, vyplazoval jazyk a jakoby se na nás smál. Jsem neskutečně pyšná a šťastná a i když jsem pěkně nachcípaná, tak je vidět, že se má dobře a to je nejvíc ❤️.

janaaa33
14. říj 2017

To je naaaadherneee 🙂 broucek se ma u tebe v brisku urcite paradne, je krasny. Drzim palecky at jsi brzy fit a netrapi te zadne neduhy 🙂

mandlicka25
20. říj 2017

@janaaa33 moc děkuju!

tehulka1167
21. říj 2017

Tehulky, ukažte pupíky a kdy máte termíny? 🙂

luciebx
21. říj 2017

26.12 😍🎉😍🎉😍🎉

tehulka1167
22. říj 2017

@luciebx ty mas male, krásne bříško. Jee tak to už máš za pár; )

luciebx
22. říj 2017

@tehulka1167 nooo už to bude noooo😍 těším se. Ta únava je desna ale teď už to vydrzime

vvercatkoo
22. říj 2017

@luciebx krásné bříško, to mě se zdá, že mám už balvan a to jsem teprve 26+1😀

luciebx
22. říj 2017

@vvercatkoo co čekáš ?

lydiee
22. říj 2017

@vvercatkoo Překrásné bříško🙂 závidím (trošku) ale přeju (ať i já se takového, a klidně i většího, dočkám❤) ❤!!!

vvercatkoo
23. říj 2017

@lydiee uvidíš, že dočkáš😉 děkuji. V našem případě u nás doktor tomu vůbec nevěřil a ejhle😀

vvercatkoo
23. říj 2017

@luciebx holčička, TP 27.1.

luciebx
23. říj 2017

@vvercatkoo juju budge mit princezny..

sticker
luciebx
23. říj 2017

@vvercatkoo tp mesic po me.. ja doufam ze to prijde driv at si muzu uzit vanoce hahaha

handous1
23. říj 2017

Holky už jsem tady dlouho nebyla ale čekám také princeznu.😊 Tak dlouho jsme na ten náš zázrak čekali tolik slz , zklamání, stresu, nervů, , roků,peněz nás to stálo..... hlavní je ze se povedlo ja se raduji z každého dne sice se pořád bojím ale moc doufám v to že teď už to zvládneme až do konce.☺
A brisko mám fakt obrovské ale nevadí.

martik29
23. říj 2017

Já tu dlouho nebyla tak jdu číst 🙂 my s dvojčaty jdeme taky do finiše termín na císaře máme 15.12 tak uvidíme snad budeme na Vánoce doma.

vvercatkoo
23. říj 2017

@handous1 super, moc gratuluji👏

vvercatkoo
23. říj 2017

@martik29 super, toto ale letí😀

vvercatkoo
23. říj 2017

Holky a co cukrovka? Já právě na ni sedím. Menší komplikace byly ráno, tak se to ó hodinu protáhlo. 9:20 by mi měli brát naposled krev.

galatea_a
23. říj 2017

@vvercatkoo Já na ní byla taky dneska. Teďka hypnotizuju telefon a doufám, že nikdo nezavolá (prý zavolají jenom v případě, že něco bude špatně).

luciebx
23. říj 2017

Tu v ÚK se ani test na cukrovku nedělá. Tak já ani nevím 🤣🤣

vvercatkoo
23. říj 2017

Tak já už to hned z rána obrečela. Naměřila mi 5,7 a hned mě poslala jinam na vyšetření a tam po hodině čekání, řekli, že dobrý a dali vypít tu hrůzu. Tak doufám, že bude vše v pořádku. Takže já měla dopoledne bulící

galatea_a
23. říj 2017

@vvercatkoo To je mi líto. A už víš výsledky?

handous1
23. říj 2017

Ja teprve na cukr půjdu v listopadu tak uvidím....

Strana