Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx moc gratuluju! Holcicka je nadherna ❤️
@mandlicka25 moc děkuji
Holky na ket jsem byla 18.12. A od včerejška mě bolí vajecniky jak na ms možná trochu více...na 80% tuším že to opět nevyšlo...zitra jedu na krev...ms ale dostanu až vysadim léky že?
@adydejka2609 ahoj, ty už jdeš na krev? Já byla na et 17.12. a zítra si teprva zajdu někde koupit test, na krev až po novém roce.
Jinak mě břicho bolelo jen na štědrý den,jinak mi celkem nic není, jen trochu cítím spodek, ale mám to za sebou poprvé a ještě jsem nikdy neměla pozitivní test, takže netuším, jak bych se měla cítit
@uzivatelkapetra taky jsem koukala že mě objednali tak brzo čekala jsem až po novém roce...nebudeto ani 14 dní tak nevím...test si udělám ráno ať vím co a jak před doktorem nechci vypadat úplně zklamaně...ja nekde čtu že břicho bolelo a vyšlo to pak že bolelo a nevyšlo to je to takový mix informací no...kazda to ma jinak...
@adydejka2609 tak hlavně držím palec ať to vynde🙂
@adydejka2609 ahoj aj já som bola 18.12 na ketu.Na krv mám ist 2.1.tt som si este nerobila mám velký strach že to opat nevyšlo.
@uzivatelkapetra nádhera blahozelam......👍
@uzivatelkapetra gratulace

@emiliajana
@luciebx děkuji děkuji, já měla ET 17.12. a taky jsem se dost obávala, jelikož mi vlastně nic není 🙂
@uzivatelkapetra mám dotaz mas niejake priznaky bolí ta niečo?Já totiž na sebe nepociťujem nic.Trochu ma bolí prsia a občas zadá.No nic na sebe viac nepociťujem.
@emiliajana vůbec, prsa trochu, ale to vždy po utrogestanu, jinak neregistruju únavu, žravost ani náladovost. Jo trochu mě táhne spodek,ale ne bolest, spíš ho jen cítím.
@uzivatelkapetra kedy si mala poslednu ms? Já 1.12. a ked bol 18.12.tene zavádeli v neděli?smíme vediet kde makuju aj v neděli.
@uzivatelkapetra kedze 1 den zavedeni sa nepočítá tak som dnes v 10 den.
@emiliajana já taky 1.12. poslední ms, 12.12. punkce a 17.12. transfer.
Chodím do fertimedu, ale jak jsem tady pochopila, většina caru počítá i s víkendy, jelikož si lidské tělo víkendy nebere🙂
@uzivatelkapetra co poznám centra tak v sobotu makaj ale neděli uz nee.My sme mali ešte screnning embryí a kedy ides ide na krv?
@emiliajana až 3.1. jelikož v té pobočce, kterou mám blíž dříve nejsou
já ja idem 2.1. ale neviem ci budem testovat.to cakanie do 15 hod.bude hodně náročné.
@emiliajana mě to zase nevyšlo ale držím palce ať máš štěstí 😉
Holky, všem novým "pozitivním" moc gratuluju a držím palce, aby se prcek pořádně držel a aby bylo všechno v pořádku 🍀 ❤️
@adydejka2609 to ma mrzí.ty si to cítila ze sa to nepodarílo?Dnes si bola na krv ci odkial to vies?mně kázali prist az 2.1.ale s manželem sme sa dohodli ze na silvestra test urobime.
@adydejka2609 a po kolky krát sa vám to už nepodařilo.Bojim sa testovat no už sme sa rozhodli.ze do nového roka pojdeme s tym ci sa to podařilo alebo nie.
@emiliajana kurde to máš jednou tak silnou čárku jako já, gratuluji🙂
@evikuuu blahozelam

@daphney už jsem to tu u jedné holky viděla. Asi v tom testu bylo málo barviva