Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, komu už se narodila další miminka? ??? Sem nikdo nepise
Ahoj, ja pujdu v sobotu teprve na KET, jak jsi na tom ty?
@tehulka1167
@tehulka1167 Můj synáček měl včera 14 dni 🙂
Zdravim, rada bych psala dobre zpravy. Jen ted zrovna nevim. Dnes jsem byla na utz a zatim stale neni srdicko. Jsem 7+2 dle utz a i to tak odpovida, tak to nechapu. Od minuleho tydne mimi poporostlo ukazkove, nyni ma 11 mm. Stale doufam, ze se srdicko objevi, dr. me objednal opet na pondeli.
@fonamor Ahoj, já mám asi Gonal ještě vrodičů v lednici. Ale nejsem si jistá, jaký tam je datum. Zkusím zavolat,aby se podívali.
@verunkadar ahoj, děkuju,ale už mám
Ahoj,já sem po Ket byla sem 19.1. teď čekám
Ahoj ja byla na KET 17.1. Dnes nakoupin testy a o vikendu se do toho pustim
Ahoj holky, tak jdu zase s prosebníčkem, potřebuji co nejrychleji gonal, cetrrodite nebo argalutran, stagnují mi folikuly a prodlužujeme stimulku a mě už to nějak dochází, díky
Ahoj holky, dnes jsem 4. den po KET. Nebudete náhodou některá taky testovat kolem půlky února? 🙂
@linusha Ahoj já jsem dnes 3 den po KET. Hrozně mě láká si udělat test.😁Ale vím,že je hrozně brzy 15.2.mam jít na krev.
@martik29 byla to ohromná hromada štěstí 🙂 Věřím, že ti dají zabrat, ale až trošku povyrostou, budeš mít větší veget než maminy jedináčků 🙂 aspoň v tom směru, že si drobečci při hraní vystačí spolu. Strašně mě to hřeje u srdíčka, když si vzpomenu, jak na ten hematom, a na ty fotky rostoucího bříška... No doják se skvělým koncem-začátkem 🙂
Verccatko a další holky, byvale spolubojovnice. Co miminka? ?
Ahoj holky už dlouho jsem tu nebyla. Chtěla jsem vám říct že i my jsme zvladli tu dlouhou cestu za miminkem. Narodila se nam holčička Sofinka 6.02. S cisarskym řezem. Jsme nesmírně šťastní a přeji každé z vás kdo bojujete aby jste jednou mohli taky držet ten malý zázrak v náruči. Holky bojute stoji to za to !!!! Ja s manželem jsme bojovali 8 let a z toho 4 roky na klinice a po 8 ivf jsme se dočkali. Teď se moře slz změnilo na moře slz štěstí❤❤❤

@yvonne2 nene dělala jsem 11 a pak 14 a pak už ne