Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor no zlato, nepredbihej zase 😵 z te tvoji urodicky muzou byt klidne dve deticky. Vis jak to byva - kvantita na ukor kvality 😉 takze neres nic predem a soustred svou mysl na to, at podporis ty soucasny bojovnicky 🍀😚
@jeanne_g Jakub 😊 a tobe taky budu drzet pesti, at uz to konecne vyjde. Vam obema, holky moje 💝
@hanyas děkuji zlato, zítra ráno volám, zda se něco oplodnilo, tak dám hned vědět, ať tak nebo tak... dárce jsme teď nedávali, nemělo to kvůli dvěma vajíčkům smysl, tak se daly Rostové a PICSI, ale on to taky nemá na dvakrát, však víš... no hele, uvidíme, zda z toho něco bude..
@tehulka1167 tyy jo, Pepik uz neni zadny miminko! 😁 Je to kus chlapa! 😊 strasne to leti...
@tehulka1167 miminko 😂, to je už kus chlapa 😉. Já na svoje ještě čekám, ale do měsíce je venku
Ahojky,tak dvě embryjek se oplodnily a bojují. Volat mám až v úterý v den případného transferu. Budu ráda za jedno.
Holky, to teda, silene to leti. Mate krásne dětičky
Holkýýý, já se znad zblázním radostí, jede se na transfer, na 10 h na značce🙂
Nevím, zda to zvládlo jen jedno nebo obě, ale i tak mám už dobrý pocit, že to i s tím naším sperio atd dotáhlo až sem..
Holky díky,jeste pak písnu po embryolizce

@jeanne_g tak budu držet palečky a jsem zvědavá, jak budeš reagovat, ale určitě dobře🙂...