Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky, jdu říct jen info, 9 den po transferu přišla mrcha, takže jsme to zase nezvládli. Jediné embryjko to nedalo. Jsem objednaná ve středu do caru, co se mnou dál, už tomu fakt nerozumím. Z pěti transferů se mi tehdy chytil jen jeden, když jsme to měli půl na půl s dárcem. S manželem to nějak nejde. Takže si ted dám oraz, půjdu znovu na imuno a nechat si udělat hormonální profil, protože už tomu nerozumím. Jsem ten největší smolař na celé zeměkouli.
@galatea_a
@jeanne_g
Holky díky, no to nevím, zda to byl dárce nebo manžel, ale psala jsem do pronatalu, at mi to zpětně embryologové zjistí, tak snad ve středu budu vědět více... ale pokud je to tak, jak píšou všichni, tak to byl dárce. Píše se obecně, že prioritně se transferují partnerovo a pak až dárrce, takže Et nic, Ket nic a pak dfalší ket se chytl a to už měl by být dárce, ale jsou to zatím jen mé dedukce...
Ahoj všem... zítra mě čeká první ET (snad i posledni) z 30ti foliku bylo jen 7 vajíček, všechny kvalitní takže všech sedm oplodnili. Dvě to nedaly... teď máme čtyři akční a jednoho lenocha... mám hyperstimulak, strach... je zde někdo těsně před transferem? Vyšlo to někomu na poprvé?? Děkuji a držím všem palce
Moc mě to mrzí ☹ nedá mi to říct, ale utecte z Pronatalu! Sama jsem tam chodila.. když jsem řekla své nové gynekolozce, jak tam postupují a že se mi to nezdá. Doporučila mi z Prahy Gennet, kde jsou podle ní nejlepší. Chodím tam krátce, ale již teď jsem spokojena. Více možnosti řešení, analýza neúspěchu.. v Pronatalu prostě jedou to samé do kola s tím, že příště to vyjde, prespriste apod. Neponauci se z chyb, málo vyšetření atd.
@utrikocku ahojky, taky to tak vidím, že odejdeme. Včera jsem tam byla na konzultaci, co teda se mnou dál, máme za sebou 5IVF, ale dohromady jen 5 transferů. Jednou se zadařilo, když jsme měli oplozeno 50/50 s dárcem a chytlo se hned napoprvé dárce. Včera mi nabídli, že mám přemýšlet nad darovanými embryemi. Já bych teda ještě jednou zkusila stimulku jen s dárcem, zase si říkám, že když se to povedlo před rokem a hned napoprvé, že by to mohlo ještě jednou vyjít.
Nejvíce mě ale včera naštvali s imunologii.Chtěla jsem žádanku, že to chci znovu a oni spolupracují jen s laboratoří IMMUNIA a dneska mi nabídli termín až na 15.7. Tak jsem volala ještě esu paní dr Malíčkové a ta by mě vzala už v květnu. Pronatal to neakceptuje, takže jsem tak vytočená, že jsem si rovnou napsala o výstupní papíry pokud to nebudou akceptovat.
@fonamor jestli chcete k dr malickove, tak se objednejte rovnou do iscare! Za me nejlepsi zkusenost s doktorkou Jarzembovskou, ta je ted na materske, ale doporucovala mi Dr Lachetu (venuje se i darcovstvi). Ja byla v CARu moc spokojena, vsichni mily, vse jsme si vysvetlili a probrali postup. Vzhledem k tomu ze tomu trosku rozumim to semnou bylo tezke 🙂...
Pracuju ve zdravotnictvi na genetice, takze mimo jine spolupracuji s gynekology kteri se zabivaji neplodnosti. Kdyz jsem se s nimi o tom bavila, tak rikali, ze v 90% je vyber CAR jedno protoze postupy jsou furt stejne, bohuzel na tom nic moc nejde vymyslet ☹ takze mi spis rikali at si vyberu car kde budu v pohode, spokojena a ze to chce furt zkouset dokola a hlavne si to srovnat v hlave. My se snazili 6let (prosla jsem si nekolika zamlklyma, mimodeloznim atd), nakonec se povedlo a mame zdravou holcicku. Problem byla nejaka skryta infekce, imunologie, malo hormonu atd. Tehotenstvi i porod jsem mela taky s problemama... nyni jsem 9mesicu po akutnim cisari, plne kojim a kdyz jsem sla na kontrolu s cystama zjistili, ze jsem v 8tt. Zazraky se deji, bohuzel si clovek nekdy musi pockat na ten spravny cas. Drzim moc palce at to klapne co nejdriv
@lussinka88 Ahoj, můžeš prosím napsat víc o té skryté infekci, co to bylo, jak ti na to přišli, čím se přeléčilo? Díky
@jeanne_g me nezabirala rok prednisonova lecba - jako oduvodneni bylo ze to je diky infekci, ktera se nenasla (delali mi rozbor z krve,ster z krku, nosu, pochvy) nebo to tak proste nekdo ma. Nakonec jsem slysela od dvou doktoru, ze muze byt infekce na deloznim cipku nebo na spatne dostupnych mistech. Tim ze se nic nenaslo tak jsem to neresila. Kazdopadne jsem v lete dostala boreliozu a brala jsem 5tydnu vysoke davky doxycyklinu. Po dobrani jsem absolvovala znova vysetreni a najednou vsechno zabralo a podaril se i KET, ktery byl mesic a pul od ukonceni lecby. Predchozi transfery se nechytly. Takze se predpoklada ze to bylo vinou infekce a imunologie
@lussinka88 ahojky, no vy už toho máte taky za sebou hodně, ale je prima, že jste nevyměkli a bojovali dál a dál, ikdyž už asi i okolí, pokud věděli, tak zrazovali... aspon u nás už tak tomu je... Já jsem se zasekla, že do 40 pojedu pecky a držím se toho, ikdyž někdy už si říkám, že se na všechno v....ru, že to tak má být... Vy jste se dočkali a to je skvělé a proto, že vím, že zázraky se dějí a vidím to u vás holek, tak to mě drží nad vodou🙂
@lussinka88 Tak to je teda pecka, takže pomohla až borelióza 😀
@fonamor Zlato, drž se! Jednou to vyjde!!! Já teď v průběhu stimulace taky propadala skepsi, zvlášť ten věk už člověka tak nějak znervózňuje... Ale dneska na OPU ze mě vydolovali 13 vajíček a z toho 11 zralých, je to můj absolutní rekord, takže dneska se u nás slaví 😀 💃 No tak snad z toho už něco bude 🙏🙏🙏🍀
Holky, tak se opět hlásím do boje. Dneska 2. den po ET z 2. IVf. Ještě čekám na mail, kolik mrazacku. Včera to vypadalo na pět.
Ahoj budouci maminy, dlouho jsem nenakukovala. Dnes jsem 7 den po ket a zatim nic. Muj jiz 10 pokus. Z toho 2 nedokoncene tehu. Naposled se mi to povedlo na vanoce a uz 6 den byl miniduch a ted nic. Byla jsem si pro posledniho nejpomalejsiho zmrzicka. Premyslim jak dal, nechce se mi to vzdavat. Nyni jsem v Pronatalu a mam nakroceno jeste k Apolinari. Nevim jestli ma cenu menit CAR.

@fonamor super !!! Držím palecky ❤🍀