icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
3. kvě 2018

@nita1984 tak to uz musi vyjit

sticker
luciebx
3. kvě 2018

@evikuuu ahoy kdy budes testovat

luciebx
3. kvě 2018

@evikuuu ahooooj

evikuuu
3. kvě 2018

@luciebx testila jsem dnes a prave nic.

luciebx
3. kvě 2018

@evikuuu jeste brzy. moooc ti to preji.. a jak jinak co noveho

evikuuu
3. kvě 2018

@luciebx no, mam testovat az 11.5. Ale uz by mel byt miniduch. Je jen bilo. Jinak jsem si nedavno poridila stenatko franc. buldocka, abych mela rozptýlení a stale nemyslela na mimi.

luciebx
3. kvě 2018

@evikuuu hele 7 den je fakt brzy. ja vim ze ruce pali ja byla to same... moc na tebe myslim

sonisek
3. kvě 2018

@evikuuu ahojky,kdy jsi byla na transferu? Já jsem dnes 8.den a taky mám sněhobílo. Na krev jdu v pondělí...

nita1984
3. kvě 2018

@luciebx upřímně, jestli to nevyjde, tak končíme. 12 transferů je tak velké číslo, že pokud ani jeden neklapne, budu to brát tak, že to prostě být nemá

evikuuu
3. kvě 2018

@sonisek byla jsem 25. Tak kdyz to tak pocitam je to taky 8. Den

jeanne_g
3. kvě 2018

@nita1984 Tak to je už pořádná partička 😊

jeanne_g
3. kvě 2018

@evikuuu Před 10. dnem nedělej žádné závěry. Držím pěsti 😉

nita1984
3. kvě 2018

@jeanne_g to teda. Celkově je zatím průběh krásný. Teď jen aby tam byl alespoň jeden bojovník, co to se mnou dotáhne až do porodu zdravého miminka

maximaty
4. kvě 2018

Horni dnes 9 dní po ET dolní byl 7den po ET

tehulka1167
4. kvě 2018

Kočky, jdeme vás podpořit v boji 🙂

tehulka1167
4. kvě 2018
maximaty
7. kvě 2018

Jsem 12 dní po transferu a mám jasne pozitivní testy... a taky OHSS. Mám břicho tak velké jak před jedenácti lety když jsem byla v pátém měsíci... je tu někdo s podobným "trápením"? Případně máte někdo zkušenost? Splasknu nebo to v případě prosperujícího těhotenství prostě plynule přejde v tehotensky pupek??

evikuuu
8. kvě 2018

Ja dnes test negativni, uz je to v haji. Co bych dala za dve carky...

petabb
8. kvě 2018

@maximaty Měla jsem to u prvního syna podobně, ale když odezní OHSS, tak to ještě splaskne na chvíli :D Těhotenství ten OHSS ještě zhoršuje.

maximaty
8. kvě 2018

@petabb děkuji ... já mám sice teorii najetou ale stejně mě překvapilo že se takhle vrátil... po transferu to na pár dní ustoupilo a teď jsem zas jak balón a dobře mi teda není...

petabb
8. kvě 2018

@maximaty Taky jsem to tak měla :( I křeče v břiše vždycky po ránu. Ale srovnalo se to. Já měla hodně moc vajíček, takže to bylo i k tomu. Měli jsme asi 10 blastocyst celkem 🙂 Doktorka se rozhodovala, jestli ET nebo KET, až to odezní, ale chtěla jsem ET 🙂

maximaty
8. kvě 2018

@petabb já měla z více než třiceti foliku jen 7 vajíček, čtyři zbyly takže mám tři snehulaky... byla jsem regulérně prestimulovana, poslední pregnyl jsem dostala při OPU a to jen 3000 jednotek místo 10000. A to jsem měla fakt nízké dávky hormonu od začátku... moje tělo prostě fakt chtělo

petabb
8. kvě 2018

@maximaty Já měla taky minimální dávky, ale Davimu teď budou tři, tak už si to nepamatuju :D My jsme "vložili" jen dvě a máme z toho dva chlapečky. Občas děsim manžela, že osmerčata ještě čekají 🙂 Ale u nás byl problém ve spermiích, takže proto to šlo tak hladce, předpokládam.

maximaty
8. kvě 2018

@petabb mám vložené jedno ... no a tři snehulaky v mrazáku 😂 u nás nepřišli na žádný problém...oba jsme naprosto v pořádku ... a stejně jsme více než šest let neměli úspěch... tak snad teď takhle...

martik29
7. čer 2018

Ahoj holky zdravím kdo si nás pamatuje dvojčátka mají půl roku o víkendu a krásných 8 kilo 🙂 přestala jsem nyní bohužel kojit, ale bez 10 dnů půl roku se zvládlo to bylo moje minimum.

martik29
7. čer 2018

I takové zázraky IVF umí tak to holky nevzdavejte po dvou letech boje mají dvojčata půl roku a je to čím dál krásnější 👍

galatea_a
7. čer 2018
volfici
7. čer 2018

@martik29 máš krásná dvojčátka ❤️ i nám se povedlo, díky IVF se nám v květnu narodil Jiříček, načekali jsme se na něj dlouho a stojí to za to každou minutu.
Vy ostatní holky, držím palce ať se i vy brzy dočkáte, neztrácejte naději 🍀🍀🍀

sonisek
7. čer 2018

@volfici moc gratuluji k malému 🙂

nada1985
25. čer 2018

ahoj je tu někdo potrebuju se zeptat?

Strana