Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@evawest ohledne jsem byla po embryotransferu? a dneska jsem udelala test ale digitalny jak ukazuje jak a kdy jsi dlouho tehotna vis který a dneska jsem po embryo 13 den a zítra jsem 14 den se ma udelat test ze zítra ale ja jsem udelala dneska a vyslo mi 2-3 tyden a pozityvni co myslis jsem tehitna nebo ne ?
@nada1985 Promin, ale ja nejsem doktor a takhle pres internet bych si opravdu ani netroufla hadat. Radsi si zajdi na krev, to bude nejspolehlivejsi. Nebo zkus obden nedigitalni testy a koukej, jestli carka sili nebo ne. Takhle brzo po transferu se mi ty 2-3 tydny nezdaji, ale na druhou stranu ja nikdy nepouzivam digitaly.
Ahojky všem, jsem ve fazi kdy se připravují na druhý KET léky jsem brala asi jen 10 dní a na příští středu už je naplánovány transfer..minule jsem dávala embryoglue a teď nevim zda ho dát a přidat k tomu i asistovany hatching ...máte někdo aktuální zkušenost?
@adydejka2609 nas ceka 7.7 ket (mame icsi) a z prvniho ketu mam doma 13m holcicku. Takze my "jen" icsi, zalezi na diagnoze.
My jsme dneska meli cerstvy transfer dvou embryi v den 2. 😊

halo jsem tu na pc jenom chvily odpověď je tu někdo?