Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@vvercatkoo kdyby to pomohlo k //, byla bych stastna. Kdy na ten zákrok jdes?
@xyrina koncem měsíce, ještě mi brali krev, výsledky se dozvím až tam. Už aby to bylo a ty?
@vvercatkoo Mám tam zavolat až dostanu MS a domluvíme se. Prý se to dela pár dní po MS.
@vvercatkoo A proc Ti brali krev?
@xyrina jj, jsme na tom stejně. na antifosfolipidove protilatky a SLE
a mutace FVL a mutace protrombinu. Jsem po čtvrtém IVF a neví, proč se nechce uhnizdit. Nikdy jsem neměla ani na zmražení. Šli jsme na umělé kvůli partnerovi a nakonec zjišťujeme problém u mě
@vvercatkoo Aha, to ale cizích slov. My jsme dnes po tom výsledku asi u toho doktora vypadali, že jsme to dal zabalili. Nějak nás nenapadaly žádné konstruktivní dotazy. Takže vlastně budou čekat, jestli se ještě ozvem na tu hysteroskopii. Chtěla bych, aby mi ještě jednou udělali i hormonální profil. Tak by to mohli provést při jednom.
Holky, došly mi testy s citlivostí 10, tak jsem použila s 20,a hned jsem šla bulet, protože tam nic nebylo. Ale neměla jsem brýle! Je tam! I když menstruuji, tak by ta čárka přece mizela a nebyla jasnější, ne? Třeba to zítra vyjde...
@xyrina jak vypadli? Co znamená ten hormonální profil?
@zuzanaxx držím pěsti, ať ti to dobře dopadne
@vvercatkoo No, moc jsme po té špatně zprávě nemluvili, manžela naštvalo, že o té hysteroskopii nám neřekl ještě před tím, než jsme začali platit IVF, doktor nevěděl co s námi. Hormonální profil informuje o stavu vaječníků ve smyslu zásoba vajíček, o hormonech, které musí doprovázet normální cyklus, o protilatkach a já nevím co ještě. U mě se hned stanovila příčina neplodnosti věk. Někde jsem ale četla, že se ten hormonální profil může měnit i k lepšímu, ale spíš jde asi jen o chybu laboratoře, ale tonouci se i stébla chytá. 🙂
@xyrina tak to jo, ale to si plátky, ne? Nebo to platí pojišťovna? Já se doktora ptala na AHM test a říkal, že jsou to zbytečné vyhozené peníze, protože víme že mám nízkou rezervu, tak nač to potvrzovat testem. Tak mi vzali krev na něco jiného, taky nevím na co a budu čekat na tu hysteroskopii
@vvercatkoo Jo, vše jsem si platila. A jak ten doktor ví, že máš nízkou rezervu? Z vestecke koule? Určitě Ti ten test už udělal a na pojišťovnu, aby vedel.
@xyrina z toho,že neraaguje na stimulaci a nebo,že je málovajíček a nekvalitní.
@tehulka1167 z hormonalniho profilu očekávali, že vajíček bude málo. Říkají, že kvalita už nebude dobrá. Na stimulaci jsem reagovala dobře. Zvýšili mi šance na otěhotnění přes IVF s darovaným vajíčkem na 80%. Takže asi nemají strach, že by se kvalitní vajíčko neuchytilo.
@xyrina přesně jak píše
@tehulka1167 , doktor říkal že nejlepší je pro mě co nejmenší stimulace, na nic jiného mé tělo nereaguje a teď musíme zjistit, proč nechce zůstat u mě
@xyrina Já nevím kolik ti je let,ale u nás ženských je věk bohužel neuprosný. A být tebou šla bych do darovanýho. Takových žen je tu dost. 🙂
@vvercatkoo co plánuješ dál? Co zkusit darovaný embryo je to finančně nebe a dudy,když bys měla jít třeba do darovaných vajíček. ☹
@tehulka1167 V červnu mi bude 45. Tohle 1. IVF byl vlastně poslední pokus o otěhotnění. Dala jsem si hranici 45 let. Pak už tehotenstvi ani nebudeme riskovat.
@xyrina Tak třeba rychle zkusit to darovaný embryjko 🙂 kdyby jsme to měli jako chlapi,u nich to je putna 😠 proč jste na tom nezačali pracovat dřív? ☹
@tehulka1167 Zkoušeli jsme každý den 2 roky. Manžel řekl, že jsme měli začít hned od první schůzky (před 4 lety) 🙂 Vtipálek. Má přitom dost starostí se svými 2 dětmi z minulého vztahu... proto asi s darovaným vajíčkem nesouhlasí. Ale věřím, že kdybych na tom trvala, že by souhlasil, jen abych byla šťastná.
@xyrina Aha...a co ty,šla bys do toho? Já bych teda za sebe šla co čehokoliv jen,aby sjme toho prcka měli. 🙂
@tehulka1167 s posledním pokusem byl doktor spokojený, byl nejlepší, proto teď ty testy a hysteroskopie. Další pokus máme gratis, darované byla jedna ze čtyř možnosti co nám nabízel, ale to my nechceme. Vybrali jsme si minimalku. A ta je pro mě nejideálnější. Věřím, že tentokrát už to vyjde, protože doktor najde ten problém. Zůstala jsem na nemocenské
@vvercatkoo To jsi udělala dobře, bud doma. Já jsem taky doma,já do svý práce nemůžu pokud chci otěhotnět.
@tehulka1167 urcite sla. Jen kdyby se na to vyskytly volné penizky. Kdyby to nevyšlo, byla bych dost nešťastná sama o sobě a když si uvědomím kolik peněz v nenavratnu... je to složité rozhodování. Nemám ani nic proti adopci. Proto by mi darované vajíčko nevadilo. Pul genů by bylo prece po manzelovi a miminko celou dobu roste v tvém těle, zažívá tvé pocity a ty prozivas těhotenství stejně jako by bylo vlastní vajíčko. Těšeni je určitě stejně. Ale 80% už je opravdu velká pravděpodobnost, že by to vyšlo. Neměla bych taky pak obavy z Downova syndromu a dalších hroznych vývojových nemoci v těhotenství. No uvidíme, jestli budou penízky, můžu byt do 3 mesicu těhotná. 🙂 Teď jsme si koupili karavan, tak budeme cestovat a třeba pak dostanu od manzela nějaký pěkný vánoční dárek 🙂
@vvercatkoo musíš věřít a hlavně být trpělivá 🙂 ono to příjde.

@zuzanaxx Myslím, že FSH - 3-8 jednotek - odběr krve na začátku MS