Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky,objednáno,u nás neseženu,ani nenamíchají a mě se nechceee,tak uvidíme,kdyžtak založíme novou skupinku příští měsíc s názvem KET s bábou Radnickou se nám konečně podařil 😉
@tehulka1167 v lékárně to asi neseženeš, ale v každém bylinkářstvi ano...
@tehulka1167 to je divné, mi dr řekla, že ket se může provádět jen tehdy, když praskne folikul. Pokud při prvním utz nepraskne, tak pozvou ještě další den, když zase nepraskne, tak prý ket nemůžou udělat. Nechápu, že každé centrum používá jiné postupy 😖
@pozi otěhotnět.cz mají tam teď akcí, já včera objednávala a dnes jsem ještě objednala pro chlapa čaj na potenci taky akce 2x100g za 199kc
@itworks no jasně musí být po ovulaci jinak je to k prdu a neotěhotníš. Mě nikdy pak už nezval,asi by měl pro náš klid. Já bych to brala at je to potvrzený.
@vvercatkoo já ho objednala za 119
@tehulka1167 já za 199kc 200g a právě mi psali, že odeslali objednávku, takže počítám zítra ji tady mám
@vvercatkoo jj,taky jsem někde na těch stránkách objednávala,objednala jsem nějaký balíček,je v tom 2x ten čaj a ještě nějaké Emu... na podporu otěhotnění,tož uvidíme
Tak teď mi psala pošta, zítra dorazí ty čajíky, to je rychlovka 🙂
@vvercatkoo Já už ho mám taky na cestě 🙂 mimo to piju Ostropestřec.
@tehulka1167 tak ani v bylinkářství všechno neměli, takže večer taky objednávám, ale koupula jsem aspoň chlapovi kotvičník a oběma olej z ostropeřce...bude "nadšen", ale má smůlu 😉
@zuzanaxx Já jsem třeba nikdy neslyšela o jablečníku.. 😕
@zuzanaxx http://www.chciotehotnet.cz/caj-na-otehotneni-d... Já ho objednala tady.
@xyrina
Děkuji moc.
I tobě přeji hodně štěstí a hlavně trpělivosti.-)
Když se štěstí unaví,tak se nám to povede.-)Musíme všechny věřit.-)
@tehulka1167
Ahojky Přesně tak,ono to dřív nebo později prostě musí vyjít.Hlavně to nesmíme vzdávat,mám někdy takové slabší chvilky,ale moje tvrdohlavost se prostě nezapře.-)
Hodně štěstí.A kdy tě čeká pátý pokus?Jí jdu cca.za měsíc na 2 pokus-ket do Pronatalu v Praze.
Měj se hezky.-)Martina
@lenuska115
Ahojky Já chodím do Pronatalu Prahu,jsou tam moc milí a příjemní.Jsem z MB a když jsem jim volala,že se mi něco nezdá,tak mi okamžitě nabídli kontrolu.Věřím jim,udělají si čas i na konzultaci max.do týdne.
Takže mohu doporučit.-)
@martinaanet tak to jsme na tom stejne. Ja si za tim jdu hodne tvrdé. Zhruba za 14 dni půjdu na Ket.
@martinaanet taky chodim do Pronatalu. Vobořil je borec 😀
@martinaanet Při prvním IVF mi je zamrazili po dvou. Ted jsem si vššchny nechala zamrazit po jednom. U prvních Ketů jsem si nechala zavádět dvě embrya,aby to jedno nevyhodily zbytečně. Proto jsem si to ted pohlídala. Jinak z 1 IVF jsem otěhotněla, bylo to ale biochemický těhu. Pak Ket nic a další Ket zase biochemko 😠 Takže od února beru Medrol,nevyšla mi nejlép iminologie a píchám pořád injekce na ředění krve.
@tehulka1167 já piju kopřivu 🙂 snažím se pít minimálně 1,5l vody a musím nosit teplé ponožky, abych měla teplé nohy, mám je pořád ledové
@vvercatkoo Kopřiva je fajn. No já s tím pitím to je obrovský problém. 😠 vypiju tak 2 dc denně,hrůza.
@tehulka1167 já jsem taková babka kořenářka: hodně sbírám, pěstuju a suším, ale nejsem si jistá, jestli se kopřiva nebo třeba pampeliška mohou při KETu?
@zuzanaxx jak jsi dopadla u doktora? Já jdu dneska na 8 na konzultaci ohledně KET....
@tehulka1167
Ahojky.
Ano,ten je opravdu dobrý,včera jsem byla na konzultaci u Středy a také se mi zdál fajn.Vše mi vysvětlil.Doporučil,abych šla ještě do jednoho embrya a pak už i tedy do těch dvou,pořád jsem váhala.Tak to tě čeká o 2 týdny dříve.-)Moc držím palce,dej pak prosím vědět.-)Určitě to už výjde.-)
@martinaanet Jo Středa je taky fajn. Jen na sále mě sere ta starší se zrzavejma vlasama, taková nána. Ta mladá brejlatá je fajn a ta blond starší ta je hodně fajn. 🙂
@zuzanaxx Tady to máš kořenářko 🙂 http://bylinkopedie.cz/jak-otehotnet-bylinky-na...
@martinaanet Když jsi byla u Středy, platila jsi za konzultaci? A děkuju někomu za srdíčko. 🙂
@tehulka1167 tu piju každé jaro na pročištění, ale ta voda je velmi důležitá. Já taky pila do půl litru denně než jsem si o tom přečetla. Takže hodně pít 🙂
@blanch2014 včera jsen byla na hcg a asi normálně klesá, protože mi nevolali. A zitra jdu na utz. Tak snad bude KET co nejdřív. Mívám už trochu i příznaky na ovu...

@zuzanaxx no,ale co když v lékarně nebudou mít všechny ingredience? Taky bych si ho tady nechala namíchat,ale nevím.. 😕