Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
No prave :( ..tossss jsem teda zvedava, jak dopadnem. Ted jsem blbla s tim testem teda brzo,( cca10 den neg.) tak to taky na psychice nepridalo, takze uvidime ve ctvrtek ...
@leoseeeek neblbla,jsou i tací,co testují od 5.dne,já jsem po 1.IVF testovala od 7. dne a stále bílo,po 2.od 11.dne,také bílo,ale už jsem se alespoň tak dlouho nestresovala a teď jestli dopadne KET,tak to nechám asi až na 13.den,jedině by mě muselo být "jinak",abych se chtěla radovat,takže uvidíš ve čtvrtek,to už není tak daleko 😉
@pozi jj konečně, už ať je pondělí a ať už se něco děje 🙂
@vvercatkoo viď? ale já si ještě užívám,že se nic neděje,na ty nervy po transferu se moc netěším 😒
Noooo, uz at je ctvrtek a vim, na cem jsem 🙂
@pozi máš pravdu, že věk ještě u mě není nic co by zneklidňovalo pojišťovnu, snažíme se přes 4 roky, horem dolem, jak se říká, takže už ani nejde o věk, ani o už peníze. Mě to nejde psychicky s těma práškama všema, nálady, váhový přírůstek atd. Jinak poštu bych si dala s tebou 🙂
@pozi Holky, vtě,že jde se taky dostat do klinický studie Caru a pak je to zadarmo. A taky chtěj uzákonit brzy,že zvýší IVF pokusy tuším na 6 hrazených a věk snad do 42 let.
holky dala bych si něco dobrýho. Hlava mě bolí jako prase,dneska bych jen spala a doma bordel 😠
@tehulka1167 hmmm...studie Caru, tak o tom teda vubec nevim ... A co se tyka toho uzakoneni, nacase, coz chvalim. Ovsem, mohli by taky neco delat s tema castkama, je to mazec ;)
To me se dnes porad honi v hlave ten negativni test !! Ze jsem ho vubec delala.. Vrrr...
@leoseeeek Najdi si klinicka studie IVF CUBE
@tehulka1167 6 pokusů je pěkných, ale i tak nás první IVF přišlo na 25 tisíc bez mražení ☹ pak cena KETu popř EmbryoGlue. Hrozný ty částky, ale co by člověk neudělal pro vlastního prcka 🙂
@cartago15 to mi povídej. Já mám 2 IVF a 3 Ket. U celekm kolem 100 tis.
@cartago15 embryo Glue jsem dávala a nic.
@tehulka1167 tyyy jo, no uz to tam louskam na strankach...
Myslim tu klinickou studii
@leoseeeek Jojo, ono to je všude možně v Car..
@tehulka1167 pak někdo řekne, že je IVF zdarma a mě se děla trochu mdlo 🙂 my ho dali, ale už jsem četla od víc CAR, že je to spíš pro psychiku, než že by v tom viděli větší význam. Ony se tyhle položky do 3 tisíc tak rychle ztratí v těch částkách všech...
@tehulka1167 hmmm a ze se treba v Car nezmini, ze neco takoveho existuje...
Tak holky,druhy ET a druhe biochemicke tehu..nikdo uz nevi co s tim..
@leoseeeek to víš klinická studie je něco jako pokusný králik,ale je zadarmo.. 😒
@tehulka1167 ...jj...je mi to jasne. Ale kdyby mi to nabidly, asi bych zvazovala ;)
Ja si jako pokusny kralik pripadala uz ted 🙂 🙂
@michalinka89 ☹ hlavně to nevzdat, přeci se to musí jednou povést ne? U mě Dr. říkala, že bude úspěch i když se embryu podaří uchytit, jsme taky trochu začarovaný případ...

@leoseeeek aha,tak jo je jiná,minulý rok jsem byla na kurzu a tam nám to popisovali,jak se to dělá apod.,tak to potom nemáte moc jednoduchý