icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

leoseeeek
28. dub 2016

@xyrina ....a toto je hnus !!! Ty chodis kam?

akin22
28. dub 2016

@cartago15 Asi za 14 dní , přístí týden budu volat.

akin22
28. dub 2016

@leoseeeek Taky mě to moc mrzí ale snad se brzo zadaří. ☹

leoseeeek
28. dub 2016

@akin22 jj....musime v to verit. Drzim palce. A kam chodite, myslim CAR?

akin22
28. dub 2016

@leoseeeek ´Do Unica Brno

leoseeeek
28. dub 2016

Aha. Z prvu jsme chteli taky tam...

leoseeeek
28. dub 2016

@akin22 no a kdy jdete na dalsi IVF?

zuzanaxx
28. dub 2016

Koukám na test z rána a snažím se vykoukat aspoň ducha...jo a cpu se u toho nutelou...😁 holky, zítta a celý víkend mě čeká firemní akce. Myslím, že sklenku červeného bych mohla, ne? 11DPO a TT bílý...

tehulka1167
28. dub 2016

No já mám pátej pokus za sebou a do ted mi nikdo nevzal ani blbej hormonáln proil,ani nic prostě neřeší. Prý ovuluju ukázkově tak je vše dobrý 😒 a kde nic tu nic. Povím vám ženský,,že dneska tomu zase pěkně propadám,že to nevyšlo ☹

leoseeeek
28. dub 2016

@tehulka1167 no mazec.....ja tomu propadam dnes :(

zuzanaxx
28. dub 2016

@tehulka1167 hlavu vzhůru, teď už to vyjde...není možné tolik pokusů a nic...už se těšíme na ty krásné //😉

pozi
28. dub 2016

holky,tak mě brali hormonální profil hned před 1.IVF,po nezdařeném 1.IVF imunologie v Imunii-Měsíc objednaná a měsíc jsem čekala na výsledky,Prednison preventivně,Clexane proti potratu,teď mi aspoň nechali jen Anopyrin,po ms mám začít brát,takže nebudu píchat,hurá!! No a o hysteroskopii ani zmínka,prý děloha je ok,tak doufám,že jo,i když se 2x nechytlo

pozi
28. dub 2016

@xyrina to víš,že to je o penězích,to je rejžunk,kor když si to platíte sami,a u darovaných jsme cenově opět o min. 3 patra výš,ale to už by se měli snažit a hlavně by ti měli zbýt v mrazáčku

pozi
28. dub 2016

@tehulka1167 to znám,u mě je krize vždy od 5.dne,ale neplaš,vždyť si byla tak pozitivně naladěna,to dopadne dobře,musíš tomu věřit,neúspěchy nebereme 😉

pozi
28. dub 2016

a jinak holky kdyby jsme to nedělali s Mr.Primeros,tak mám těhu příznaky taky,podbřišek pobolívá již 3 dny,ms nikde,prsa citlivá a po obědě už 2.den bych zvracela,ale zatím jsem to ustála,a to fakt čekám na ms,už jsem asi z toho všeho pročítání diskuzí virtuálně těhu 😀

pozi
28. dub 2016

@zuzanaxx takže ani dušíček malinký?A i kdyby,tak podle mě si můžeš decku dát 😉

tehulka1167
28. dub 2016

@pozi dvě deci nikomu neublíží. V car to i doporučuji po transferu. Ale jen sklenicku. A ja si ji dnes taky dam. Jsem doma sama a je to všechno na palici holky.

sisul_ka
28. dub 2016

@tehulka1167 posielam ti vela dobrej energie 🙂 ver svojmu telu a embryjku 😵

pozi
28. dub 2016

@tehulka1167 taky si dej,to víš že jo,když si vzpomenu,z čeho vyrostl kluk,když jsem ještě nevěděla,že jsem těhu,tak se divím,že nechtěl místo mlíka víno 🙂

zuzanaxx
28. dub 2016

@pozi malinký dušíček možná jo, ale já jsem schopna ho vykoukat i na nepoužitém TT 😁

pavlina1976
28. dub 2016

@tehulka1167 Deeeeej pokoj 😉 . Přesně tyhle stavy znám. Plná naděje a pak v půlce depka 😒 . Je to těžký, ale zase koukej začít myslet pozitivně! Vždyť máš štítku dobrou a medrol bereš taky pořád. Bude to tam!!!!!! 😀

tehulka1167
28. dub 2016

@pavlina1976 je to peklo dneska. Uz toho mám nad hlavu momentalne :'(

tehulka1167
28. dub 2016

@sisul_ka právě, že to tělo se mimo unavy nijak neprojevuje.proto to zase na me padá. Děkuju jsi hodna.🙂

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 ja nemam tehu priznaky i kdyz zatim tehotna jsem. Proste jsem tehotna i kdyz nebylo srdicko a v utery bude, nazdar. Nepripoustej si spatnou naladu vubec, za par dni testnes a budes koukat na ty dve krasne // 🙂 na tehu priznaky never, my co se cpeme porad nejaky praskama na tohle vubec spolehat nemuzeme.

cartago15
28. dub 2016

V CARu mi rikali, ze od nich odejde mene nez 1% paru, kteri ani po 4 IVF cyklech neotehotni. Tak to by v tom byl holky zakopany pes, aby to byl nekdo z nas... Jeste kdyz mezitim prochazime KETy 🙂 snazime se behem toho i prirozene, protoze nadeje umira posledni a zazraky se taky deji 🙂 kdyz uz mam tu depku nejvetsi tak se podivam na manzela a zjistim, ze i kdyz nemam prcka tak s nim se mam perfektne a tohle spousta zenskych nema i s detma, kdyz koukam kolem sebe :( tuhle silenou oporu v tech nasich chlapech 🙂

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Já vím,že je brzy na příznaky,jsem dnes 3 den po Ket,ale to víš po IVF mě bolely prsa asi 4- 5 den a člověk srovnáva. A hlavně já dám na svý pocity a i na prsa podle těhlech dvou věcí jsem vždycky věděla,že jsem těhu. Ted se ctím divně,aspon něco. 😀 Vy jediný tady to chápete,aspon,že si s vámi člověk může napsat 🙂 už mi je zase do bulení ja bych do toho kopla dneska. Nevím co to semnou je dnes. 😒

cartago15
28. dub 2016

@tehulka1167 prsa me boli od prvniho dne utrogestanu, nafouknu we po nem a je mi porad spatne 🙂 podle nej jsem ja tehotna porad 🙂 nejhorsi je, kdyz se nafoukne moc a v praci se me porad ptaji, zda nejsem tehotna :D :D ty mas doma uz jednoho sviste vid ?

zuzanaxx
28. dub 2016

@cartago15 přesně...ty prášky jsou humus...podle nafouklého břicha nebo bolavých prsou bych byla těhu nonstop 😂

cartago15
28. dub 2016

Kamaradka na tehu prisla az ve 4 mesici... Tehu priznaky 0 a na gyndu sla, aby ji vyvolal menses. Na priznaky neverim 🙂

tehulka1167
28. dub 2016

@cartago15 Me po Utrogestanu nic není .Jen nafouklé panděro 😠

Strana