Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@zuzanaxx co se szresujes? Jsem ti říkala, že budeš tehu 🙂 udelej test za dva dny.
@zuzanaxx leky zatím ber. Me utrous taky vůbec nebrzdí menses.
@cartago15
@tehulka1167 to je fakt stínek a vidím ho jen já, takže ještě nejásám...jsem jako balón, odhaduju tak 6 týdnu pred porodem 😆 to břicho je mazec...testovala jsem navíc Mamatestem, jiný u nás v lékarně neměli a ten dělá falešné duchy. Takže zatím nejásám...zítra koupím nějaký jiný...tip?
@martinaanet no já jsem po 2 neúspěšných ET,budu mít 1.KET a jediný,zbyla nám jedna sněhurka z 2.IVF,takže doufám,že zvládne rozmrazení a hlavně,že se chytne,taky držím pěsti,ať to klapne,jinak jsi nebyla ani na ET?
@zuzanaxx Dr.max je hodne dobrej. Pak Benu. Jinak me boli pupek jak kdyz to mam dostat a břicho to mam tez jako pred porodem !!
@tehulka1167 no tak to u tebe je jasný,konečně se to tu začne rojit //,hurá,já se doufám na té vlně také svezu na konci května 😉
@tehulka1167
@pozi květen, máj, lásky čas, to dáme...😀
@tehulka1167
@pozi
@zuzanaxx
Holky držím pěsti a doufám, že do té vlny půjdu s vámi 🙂 . já jsem zvědavá, co mi zítra řekne doktor
@zuzanaxx Jinak holky,na mě už jdou vášně si test udělat. Zítra 7 den 🙂
@vvercatkoo To je jasný 🙂
@tehulka1167 nedělej to, z vlastní zkušenosti vím, že je brzo...VYDŽ!!!😆
@tehulka1167 výdrž je brzo 😀
Ja jsem si řekla, že tentokrát to vydržím, ale uz mam pěkný cukání. Lékárně se budu vyhýbat obloukem 😀
@tehulka1167 dievcata maju pravdu, je skoro! Je to ako droga, vsak?! 😵
@tehulka1167 vydrž,já bych nedělala dřív jak 10.den,o to větší to bude radost 😉 Věřím,že se to jen těžko říká,já jsem v tomhle teda "posera",po 2 nevydařených
Máte pravdu ženy,a tentokrát to vydržím 🙂
@pozi mamatesty jsou prý šméčka 😠
Holky,dneska jsem jela kolem lékárný ,hihi a odolala jsem 😀 😀

Holky, potřebovala bych poradit: jsem 14 DPO po IUI a MS nikde. Na TT jen hodně slabý stínek. MS měla přijít dnes, nejpozději zítra, ale dnes už bych obvykle aspoň špinila. A nic. Beru sice Utrogestan 1-0-1, ale ten mi mrchu nikdy nebrzdil, beru ho už 6 cyklus. Dokonce ani dávka 2-2-2 mi ji nikdy nezpozdila. Podle MUDr jsem si dnes měla udělat test, a pokud by byl negativní, tak utrouš vysadit. Já nevím...přece jen tam stinek je. Uvažovala jsem počkat ještě 2 dny, utrouš brát, testnout znovu a pak se uvidí...co vy na to?