icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi hlavně to musí být rychle a nenápadně...uvažovala jsem o ruské mafii...nebo min. o kobercové pásce na pusu...

svatoska
2. kvě 2016

Tak jsem dneska konečně byla na testu a nevyšel a ještě čekame na krev jestli to ukaže.

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx 😀 😀 😀

pozi
2. kvě 2016

@svatoska a kolikátý den?

svatoska
2. kvě 2016

Po 14 dnech jsem šla na test. Ale pry to nic neznamena že krev je 100% tak uvidim. Mam z toho strach. Jinak bych na 2 pokus bych šla v letě

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi tak jsem si dala velkého panaka slivovice a taky to funguje...je mi lepe 😎 normalně tvrdé nepiju, ale někdy je to nutné...zapomněla jsem jsem: budeš mít KET v nativu, že? Kolik má malé?

cartago15
2. kvě 2016

@svatoska ja ani na krev nesla jsem zoufala testovatelka, ale vydrzim do terminu, pak mam 4 druhy testu 😀 a kdyz nevyjde zadny, tak jedem dalsi pokus. Testuju 14 den po KET a 17 po IUI 🙂 drzim palce

cartago15
2. kvě 2016

@zuzanaxx jinak na tchyni bych doporucovala lobotomii 🙂 pry jako skvely vanocni poukaz

zuzanaxx
2. kvě 2016

@cartago15 myslíš pro mě nebo pro ni? 😀

svatoska
2. kvě 2016

@cartago15 diky snad ta krev dopadne dobre. Jinak pak druhy pokus

svatoska
2. kvě 2016

Jsem z toho všeho na nervy.

xyrina
2. kvě 2016

@zuzanaxx A co na to tchán?

pozi
2. kvě 2016

@svatoska jj,krev je určitě 100procentní

zuzanaxx
2. kvě 2016

@xyrina ten je většinou zticha...nemá moc šancí se projevit. Ona totiž mluví pořád a vkuse, skoro nedýchá...a aby měl doma klid, tak se většinou přidá na její stranu. Musím se v CARu zeptat na nějakě očkování,nemůžu pořad pít slivovici...

svatoska
2. kvě 2016

Hlave aby to ukazalo dobry spravy. Manžel je z toho na nervy.

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx to víš že jo,hlavně že ji máš čím zapít 🙂 já už zobu od pátka Estrofem 3xdenně,takže žádný nativ,k tomu mám klasika Prednison a ještě budu brát cca od pozítří Anopyrin na ředění krve,ale to není tak hrozný,já to přežiju 😉 doufám.....už mám zas nálady na přeshubu,hormony jsou hormony.Hele,už to není malý,bude mu 11,ale jelikož je postižený,tak vlastně je to furt takové přerostlé miminko asi 3-letý 🙂 ale jinak zlatíčko 😉

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi ty jsi psala, že vás trápí hemofilie, že? A malý má jaké postižení? Moje máti dělá pedagožku ve speciální základní škole a tyhle děti má na starosti...jsou úžasné...

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx dej pokoj ještě s hemofilií,ale někdo tu byl s takovým problémem,kluk má chromozomální poruchu,je jich jen pár v republice,na první pohled vypadá normálně,ale nemluví,špatně chodí,rozumem je na 2-3 roky a ještě k tomu má epilepsii,bohužel stále nezaléčenou no a já jsem přenašečka vady,bohužel to zjistili až před 3 roky,co mu doopravdy je,takže 2.jedině přes IVF,jinak risk,že to bude kluk a zas postižený 50 na 50.A tvojí maminku obdivuji,na to musí mít člověk fakt cit

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi omlouvám se, těch informací je tady hodně, pomotalo se mi to....

zuzanaxx
2. kvě 2016

@pozi hele a co tvoje tchýně?

pozi
2. kvě 2016

@zuzanaxx v pohodě,já to chápu a nevadí mi to zopakovat,už dáávno jsem se s tím srovnala a moje tchyně?Teď tu byla 2 dny po roce,takže ok,občas jedeme my tam,ale jen tak na oběd,bydlí se synovcem,takže já jsem s tchyní v pohodě a ani neví,co podstupujem,to by zase furt zjišťovala,jak a co,takže já jsem z týhle strany v pohodě 😉

tehulka1167
3. kvě 2016

Kočičky, ted jsem vás dočetla a koukám jako blázen 😀 Já jsem 200 km od rodiny a je mi super. Podotýkám od svý rodiny, nekomunikuju s nima už několik let. Jsou alešní a intrikáni takže u mě skončili. Tohle vyloženě nesnáším. A je mi ajn bez nich musm říct 🙂 Stýkám se jen s tátou a to je vše.

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 to ti závidím...já jsem z tchýně momentálně na prášky...3 roky jsem se fakt ovládala a mlčela, ale včera ve mě bouchly saze...ona pořád mluví, poučuje, radí a na všechno má odpověď typu "ty tomu nerozumíš".

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx nooo takový je tchán 😀

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 takže mě chápeš 😁 který jsi dneska DPO?

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx noo,on to vždycky u nás odnese muž chudák. Jemu věčně radí jak co má udělat atd. On je z něj na nervy úplně ☹ Dneska 8 den po Ket. Takže tuším 13 DPO

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 takže testovat vydržíš aspoň do čt? 😁

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx jako do zítra???? 😀 Jojo snad jo 😀

tehulka1167
3. kvě 2016

@zuzanaxx To bude můj rekord takhle dlouho vydržet 😀

zuzanaxx
3. kvě 2016

@tehulka1167 já bych nevydržela, to se přiznám...jsi dobrá 😁 co tak pořád doma děláš, aby ses zabavila?

Strana