icon

Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

vvercatkoo
24. říj 2016

Ahoj holky, moc mě mrzí čím teď procházíte ☹ . A přeji hodně štěstí.
Já jsem dnes po ET (třídenní 6-ti buněčné embrio). Bohužel jediné. Máme za sebou 3ivf a 3minimalky, doktor už si se mnou neví rady. Letos jsem byla i v lázních.
Nikdy nám nedošlo embrijko do stádia blastocytu. Ještě nikdy jsem neviděla na testu dvě čárky.
Přečetla jsem si celou vaši konverzaci a z toho pociťují aspoň trochu naději na ty dvě //. Děkuji. Mooooc vám držím pěsti 🙂

dzimi
25. říj 2016

@juliia v sobotu nam lehl kocourek, vcera rano na klinice umrel :/
Ja to nedala a jela o den driv do CARu na kontrolu. A vysledek - zitra jdu na revizi :( Obe srdicka uz netloukla.

dzimi
25. říj 2016

@vvercatkoo bohuzel u mne to nedopadlo.

Ale preji hodne moc, at mas stesticka i za mne 🙂

diva_ziva
25. říj 2016

@dzimi Ach jo. Sledovala som s napatim, ako to u vas s Juliou dopadne. Mrzi ma to :( :(

juliia
25. říj 2016

@dzimi

Zlatíčko ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

Prožívaly jsme to celé spolu téměř od začátku, navíc to začalo téměř ve stejný den na stejném místě, je mi to moc líto, ale můžeme si být vzájemně oporou, protože ani u mě to nedopadlo, měla jsem stejné tušení a včera jsem si zajela k doktorce, bylo mi totiž špatně a potřebovala jsem taky vědět na čem jsem, ani u nás se zázrak nestal a srdíčko se neobjevilo.

Na revizi jdu pozítří. 😢

Kocourka mi je líto! ☹

juliia
25. říj 2016

@vvercatkoo

Moc děkujeme za podporu a držíme ti palce, ať ti to dopadne lépe než nám! 🙂

diva_ziva
25. říj 2016

@juliia ☹ ☹

vvercatkoo
25. říj 2016

@dzimi
@juliia holky, tak to mě opravdu moc mrzí
A kocourka je mi moc líto

dzimi
25. říj 2016

@juliia ☹ teda my jsme dopadly, co?
Preji hodne sily, bezproblemovou revizi aaaaaa co my vime, treba stesticko necekane pak.
Ja se musim priznat, ze jsem to vcera neustala a desne jsem se s pritelem opila....a ted je mi neskutecne blbe, patri mi to.

Kocourka jsme v poledne pohrbili na zahrade, ja s nim pohrbila i ty dve male dusicky, co odesly s nim...a pak jsme skoncili v hospode :( A ne, neni to dneska lepsi....tak snad to casem preboli :/

dzimi
25. říj 2016

@vvercatkoo
@diva_ziva holky strasne moc kuji za podporu.

vvercatko tobe hodne stesticka, at za par dni najdes // a dale vse probiha bez problemu 🙂

maja1111111
autor
25. říj 2016

@dzimi
@juliia ach jo strašně mi to mrzí ,myslela jsem že alespon jedna z vás to dotáhne do konce.... je to strašný..když už se to chytí ,tak zase toto.. 😠 Třeba se vám zadaří ted přirozeně 🙂
No mě se to po ivf nikdy ani nechytlo 😢 ..a ted jdu na zkoušku pruchodnosti ,zda se od minuleho roku neco nezmenilo ☹ a dám si chvilku pohov

juliia
25. říj 2016

Holky, děkuju všem, musím se s tím nějak poprat!
Prostě ikdyz se embryjko chytne, tak ještě není vyhráno, bohužel. ☹

@dzimi

Přítel si včera vecer nalil jamesona s colou a já, že už bych si nejraději dala taky, ale že mám strach, aby mi nebylo blbě....Tak ty jsis koukám dala i za mě. :-*

Ja mam pořád žaludek na vodě....psycho no ☹

vvercatkoo
25. říj 2016

@dzimi děkuji, ale byl by to zázrak, kdyby to vyšlo

maja1111111
autor
25. říj 2016

@vvercatkoo ahojj moc Ti držím palce 🙂 ,Mužu se zeptat kolik ti je a kam chodíš?a to se ti to nikdy nechytlo ? 😠

vvercatkoo
25. říj 2016

@maja1111111 ahoj, děkuji.
Chodím do IVF Clinic Olomouc. Ještě ani jednou jsem neviděla na těstě //. Bude mi 33.

maja1111111
autor
25. říj 2016

@vvercatkoo neboj jsi ještě mladaá,to přijde.. 😉 A ty máš nějaký zdravotní problém,nebo to jen nejde?

vvercatkoo
25. říj 2016

@maja1111111 chlap špatný spermogram a teď se zjišťuje problém u mě. Proč mám tak málo folikulů. Já už si tak mladá na první dítě nepřipadám. Máme za sebou genetiku, imunologii, hysteroskopii a nic. Co ty?

juliia
25. říj 2016

@vvercatkoo

No píšu ze své zkušenosti, ono se vždycky nějaká příčina najít nemusí. U nás krom kolísavého spermiogramu se nepřišlo na nic proč to nejde a to máme za sebou krom laparky všechno.

Tak třeba teď se podaří.... 🙂

Známá už třikrát otěhotněla po IVF, ale 1. i 2. těhotenství skončilo zamlklým, až teď 3. pokus se zatím drží....tak snad to už klapne.....a taky nikdo nedokáže odpovědět na otázku proč teď to vyšlo a před tím ne.

vvercatkoo
25. říj 2016

@juliia ale kdyby aspoň jednou byla blastocyta. Měli jsme dvakrát pátý den kompaktní morulu, jinak vše třetí den. Teď jsme si nechali udělat i to pisci a že dvou vajíček jen jedno oplodněné a to mám teď v sobě.

maja1111111
autor
25. říj 2016

@vvercatkoo
hele spermiogram se stale mění,muj je měl jednou pomalé ,pak jich měl málo a ted ok
a já:v podstate ted ok až nato že mám jizvy na děloze po operaci
38 let,
unor 2012 Podolí**-laparka(myomy)zjištěna endometrióza a nepruchodné vejcovody .
1 ivf 2012 ☹
1ket 6 2012 ☹
2ket 12 2012 ☹
unor 2013 spontání těhotenství (prázdný váček) ☹
březen 2013 revize dělohy :-?
Iscare Leden 2014
2 ivf Duben ☹ ,
1.ket červen ☹
leden 2015 laparoskopie (pruchodne vejcovody) 🙂
unor 2015 spontání těhu (zamlklý potrat 9 tyden ) ☹
červen 2015 spontání tehu (hydrops plodu 11 tyden ) 😢
3ivf 5 2016 ☹
4 ivf 8 2016 ☹

vvercatkoo
25. říj 2016

@maja1111111 to mě moc mrzí, ale aspoň víš, že embrio se chytne. My jsme úplně v ...

My začali leden 2015 a jedeme v kuse bez pauzy. U nas spermos katastrofa pokaždé, sami to nedokážeme a u mě nevím, proč mé tělo nechce spolupracovat. Mame posledni pokus na pojišťovnu, tak ho šetříme. Pokud to ani teď nedopadne, tak měníme car a dáváme pauzu. Coz si stejně myslim, že i teď to neklapne

maja1111111
autor
26. říj 2016

@vvercatkoo no hele chytlo ,ale naposledy před rokem a od te doby nic..takže už se to podařit nemusí nevím..bylo to hned po laparce..
a to jsi měla vždy tak málo vajíček?to je ale hrozné,pak už jsou jen plné pokusy a to je drahé jako prase..Já pokud ještě pujdu ,tak leda na nativ a to je otazka ,zda tam něco vyplodím ☹ .Ale třeba se ti ted zadaří a máš to vyřešené 🙂 😀

vvercatkoo
26. říj 2016

@maja1111111 třeba
Já nevím, proč že mě dostanou tak málo, přitom mám prý pěknou reservu. Byla jsem i na dornovce metodě, cvicim mojzisovku.
A kde myslíš, že je teď chyba, když minulé se to aspoň chytlo a teď už ne?

maja1111111
autor
26. říj 2016

@vvercatkoo já nevím ,manžel říká ,že tam mám moc kyselé prostředí ..protože jím hodně maso a piju kafe... 😕 začínám si myslet ,že má pravdu nevím...Oni mi to při laparce propláchli a šlo to hned dvakrát za sebou...A ted jdu znova na to propláchnutí,tak se snad zadaří..jinak ovulku mám takže tam problém není..
A zkoušela si nosifol??

vvercatkoo
26. říj 2016

@maja1111111 já beru listovku a femibion

maja1111111
autor
26. říj 2016

@vvercatkoo hele zkus to ,je to právě na vajíčka ..já myslím,že mi to dost pomohlo..
já měla vždy blastocysty a nikdy se mi to stejne nechytlo... ☹ ..takže to není záruka ničeho

ale třeba jich budeš mít i víc

diva_ziva
26. říj 2016

@maja1111111 Netusim, ci existuje nieco ako kysle prostredie, ale ja som otehotnela potom, co som zacala drzat protikvasinkovu dietu (som drzala na ine problémy nie kvoli tehotenstvu). Ta dieta zmeni dost rozpolozenie v tele, kedze sa prijimaju hlavne zasadite potraviny. Hodne sa mi zlepsila po diete hlavne kvalita plodneho hlienu. Tak mozno zmena stravy by mohla pomoct... Ale netusim ako u teba, len pisem, s cim ja mam dovre skusenosti, mozno to pomoze.

diva_ziva
26. říj 2016

Inak sme sa snazili 1.5 roka, to nie je tak vela ale bolo to divne, lebo nebola objektivna pricina nezdaru, obaja sme zdravi.

dzimi
26. říj 2016

Tak holky, pred chvili jsem se probrala....mam to za sebou. Jeste se ozvu

maja1111111
autor
26. říj 2016

@diva_ziva aha a mužu se zeptat co jsi tedy vlastně jedla?..já totiž co jsem četla ,tak je kyselé snad skoro všechno ☹ ..nevím hlavně zda to vydržím .A jak dlouho si to držela ?
jinak děkuji moc za informaci 🙂

Strana