Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@vvercatkoo uvidím co mi řekne doktorka v sobotu. Ty chodíš taky do IVF CLINIC, viď. Ke komu? Nebo jsi to tam už vzdala?
@kvakuska V lednu mi bude 38let. Je to moje 1IVF. Koukám, že jsi z Olmiku. Taky chodíš do IVF CLINIC?
@pegi27 k Macháčovi. V úterý jsme tam byli po nezdařeném pokusu. Vzal mi krev na podrobnější imuno a 13.12. Nas chce vidět. Chce abychom zkusili darované spermie a uvidíme. Pokud vydrží embrio do pátého dne, tak budeme mrazit, pokud ne, problem bude ve mě
@vvercatkoo A ty jsi měla minimálku někdy? Vybavuji si, že jsi snad psala už o 6 pokusu... nebo si tě s někým pletu? Mě dnes Soušková říkala o minimálce s femarou
@pegi27 tu jsem měla třikrát
@pegi27 norethisteron, femara, menopur. To jsem měla vzdy jako zaklad. Nekdy pribyl estrimax, jindy methylpred
@vvercatkoo a kolik jsi měla foliku při minimálce?
@pegi27 teď naposledy jen dva, dvě vajíčka a jedno oplodněné, před punkci na kontrole UTZ tam byly čtyři, tak nevím, kam se ztratily.
Tak jsem dneska dostala výsledky genetického rozboru a výsledkem je, že mi již nedoporučují otěhotnění s mými vajíčky....(trizomie chromozomu 16) - s ohledem na věk velké procento pravděpodobnosti opakování.
Jinak jsem z výsledků vyčetla, že bych měla děvčátka :(
A odmítají laparoskopii, že v mém věku již není skoro možný přirozeně otěhotnět a s ohledem na genetiku tuplem a prostě laparoskopii (kontrolu průchodnosti vejcovodů) mi nenapíšou.
A mám tak nízkou sliznici, že nemám menstruaci očekávat ani do konce roku...skvělé
@dzimi tak to je mi moc líto. Mě čekají v úterý výsledky z podrobnější imunologie
@dzimi ahoj to je strašny a kolik ti je?hele a jak to zjistily jako po te kyretáži ,nechapu to...☹..ale sve vajicka máš ne??a kam chodíš
@dzimi holka, to mi je fakt líto ☹
Já byla teď na kontrole a dr.radi, ještě 2 cykly počkat a zkusit to spontánně. Výsledky histologie mi ani neřekla, tak asi vše v pořádku, příště v lednu se zeptam, teď jsem na to úplně zapomněla.
Už ovuluji a zas mám cystu. MS přišla přesně 28. den po revizi.
A s darovanym vajíčkem by to nešlo? Vím, že je to těžké....jak to beres, asi s tím bojujes vid? ☹
Tak jak ti dopadla ta imunologie? My bychom ji měli do budoucna asi zopakovat. Máme ji rok starou a primářka říkala, že jestli půjdeme na IVF a nezadari se, tak pak máme zase přijít. Teď nevím, když se IVF povedlo, ale nedopadlo to, jak to brát??
@juliia dnes jdu pro vysledky, tak jsem zvedava. Určitě se to taky na to vztahuje a co genetika?
ahoj holky, tak jsem si právě přečetla snad celou diskuzi a nestačila jsem koukat
@jullia a @dzimi je ji líto co se vám přihodilo, tolik naděje a pak nic, moc jsem čekala radostnější pokračování
jsem tady mezi vámě pěkná mladice je mi "jen" 31 o mimi se snažíme asi 5 let, před 4 jsem potratila a od té doby se nedaří, takže jsme se rozhodli pro IVF. První šok příšel, když mi odebrali jen 3 vajíčka a oplodnit se povedlo jen jedno, které mi po 3 dnech zavedli
5.12 jsem byla na svém prvním ET, první týden jsem měla takové "plné" pocity, jako že tam opravdu něco je, měla jsem úžasnou náladu, ale v pátek jsem dostala křeče a od té doby nic. V břiše žádné tlaky necítím, v prsou už dva dny taky nic. TT jsem si ještě nedělala, říkám si že je lepší doufat, než mít jistotu že to nevyšlo, ale moc nadějí si nedávám :/
@juliia tak imuno v pořádku. Začátkem ledna jdeme do dalšího pokusu. A bude to 50%-50% cizí a vlastní spermie. Pokud tentokrát nebude blastocyta ani s darovanými spermiemi, tak problém budou vajíčka a jediné řešení asi darované ☹
@vvercatkoo a muzu se te zeptat kolik to stoji kdyz ti daji i jine spermie?a jak to vlastne cele funguje?
@maja1111111 pry pět tisic darovane spermie. Hned nas poslal za embriolozkou a ta nam dala papir na vyplnění, jak by měl dárce vypadat a vzali nam krev na zjištění krevni skupiny. Zacinam v lednu jak dostanu ms femarou. Jedu v minimalni stimulaci
@vvercatkoo Aha a kam chodíš?
@vvercatkoo a tobě se to nechytalo nebo proč ti to nabídly?já mam 4 ivf a asi 4kety a nikdy se mi nic nechytlo..ale tohle mi nikdo nenabídl..
@maja1111111 ja mam za sebou šest pokusu. Můj ma špatný spermie, proto jsme šli do ivf, zjistili, že mam malou reservu vajíček a za celou dobu nam nedošlo ani jedno do blastocyty. Ale pořád bojujeme, chceme vlastní. Doktor navrhl, že zkusíme darovane spermie, ať zjistíme, jestli to je ve spermiich nebo ve vajickach. Je to levnější varianta. Darovane vajicko stoji 90tisic. Chodim do ivf clinic olomouc
@maja1111111 jinak mám za sebou genetiku, hysteroskopii, podrobnou imunologii a vše v pořádku
@vvercatkoo tak ten muj to ma pokazdy jine,jednou jich ma malo pak sou pomalejší ,,je to ruzne..a mam take málo vajíček ,nereaguji na leky,mela jsem konske davky hnus ☹..Do blastocysty to došlo vzdy alespon jedno a stejne se to nikdy nechytlo..(2 krat tehu minulky rok přirozene a pote hned 2 potraty....Veškere testy mam take uz ok(nic se nezjistilo) a stejne to nejde..A delaly vam DNA spermii??
@maja1111111 to asi ne. Ja ještě těhotná nikdy nebyla. Taky jsem dostavala konske davky a nic.
@vvercatkoo a kolik ti je?
@maja1111111 v únoru 33
Holky, tak od revize 26.10 stále a pořád bez menstruace :( Do toho se mi rozpadá vztah....všechno v perdeli :(
@dzimi to mě moooc mrzí, ja za sebou sedmý pokus a zase bez výsledků
@vvercatkoo Tak to mě taky moc mrzí :(
Jinak já půjdu příští týden na Agolutin injekci...i když, od včera mě děsně bolí podbřišek...ale zatím stále nic

@pegi27 no to asi záleží na tom, kolik ti je let a jestli je to pokus na pojišťovnu a nebo jestli si ho hradíš sama ...