Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
@juliia jako když ti to vyndavala?no me to včera bolelo příšerně,poprve jsem šla bez narkozy...ale tím ,že ty vaječníky bolí normálně,po te stimulaci..Tak sem myslela ,že se po... 😒 a krvácela jsem ,to semi také nikdy nestalo a to jsem mela kolem 6-10 vajíček .Ted se modlím ,aby ztoho něco bylo.
@juliia tak ze dvou ,dvě oplodněna--naprostý zázrak..mám volat ve četvrtek 🙂 ..vždy jsou embryoložky nadšené z mých vajíček a nikdy se to nechytlo ☹ premyšlím zda si nemam priplatit ebryoglue? 😕
Ja si priplatila narkozu, no pi odběru v pohodě, ale pak to zaclo odpoledne doma, nejhorší druhý den ráno, ještě že jsem si ten den vzala v práci volno, přepila jsem to, jak jsem chodila často curat, tak se to pomalu lepsilo. Já měla mít bez narkozu nativ, ale viděla 6 folikulu, tak mi ji doporučila.
@mája: to je super, že se podařilo oplodnit obě dvě, takže ve čtvrtek transfer? Dáš si obě?
@juliia to je zvláštní,že te to bolelo až pak...me odber nebolel nikdy ,až ted.Ve čtvrtek mi rekne co ajak,pokud budou ok ,tak az v sobotu transfer ...Já nevim ,pro me je to riziko kdyby se to oboje chytlo,mam operovanou dělohu 😝 .nevim no
@maja, no od včera, 4. den po punkci už mě nebolí, jen když mámplný mocovy mechyr, tak to trochu tlačí na stranách.
A ty jsis dávala zavést vždy jedno a nikdy se nechytilo?
Já měla jít původně na další IUI, ale doktorce se to tenhle cyklus zdálo dobře pripraveny, tak mi doporučil a zkusit nativIVF, videla právě 7 folikulu, pak doktorka v pronatalu viděla pred punkci 6. A mě den před punkci hodně bolelo břicho, úplně stejně jako při ovulaci, tak jsem si druhý den ráno zmerila bt a měla jsem 37, tak jsem se lekla, protože břicho už nebolelo, teplota stoupla, je to jasny odovulovala jsem včera. Taky jsem to v centru své podezření hned nahlasila. A možný to asi je, protože doktorka říkala, že všechny najednou nepraskaji. Nakonec získali 1 zralý oocyt, proto si stejně myslim, že už jsem byla v ovulaci a asi mi ten jeden nejdominantnejsi folikul prdnul pár hodin před tím....jestli je to možné??
@juliia hele to ja nevim ,nikdy jsem nativ nemela...při stimulaci se od 6 dne dava leky proti prasknuti foliku..
1 ivf 1embryo,ket 1embyro,ket 1 embryo,ket 2embrya
2ivf 1 embryo,ket 1 embryo
3ivf 2 embrya ,2(jsou zamražené)
4ivf ??
nechytlo se to nikdy a jednou jsem byla hned mesic po ket tehu ,ale bylo to prázdné(bez plodu)
a minuly rok 2 tehu ,(zamlkle a poté hydrops plodu) 😢
Ja byla před menses na ultrazvuku a doktorka mi říká ,máte 7 folikulu..A ty tam budou i další cyklus při stimulaci...Haha a poté tam byl jeden(kam to teda zmizelooo??nechápu to vubec 🤐 jak to celé funguje(prý to popraskat nemohlo ,tak se to asi vypařilo 😀
@maja, no už jsis teda zkusila dost.
My se snažíme rok a půl a přijde mi to hrozně dlouhé. Mám za sebou 3 inseminace, ale nepovedla se žádná. Jinak krom kolisaveho spermiogramu s morfologii nám na nic nepřišli.
Ja právě toho antagonistu nebrala, takže se to nemusí povést úplně správně nacasovat. A BT teplotu jsem měřila den před pregnylem 36.58 a ráno po pregnylu 37, nezdá se mi, že by to takhle mohl pregnyl během 8 hodin zvednout?
@juliia jo tak teplotu sem si nikdy neměřila 😵 ani nevim jak to funguje 😀 ..tak uvidíme snad se nám konečně zadaří 😉
@juliia tak já stále čekám dnes 3 den obě jsou super ,známka jedna...a zítra se rozhodne.Jenže já měla vždy super a nikdy nic 😢 ..ted mám navíc ještě jiné léky ,tak uvidíme . 🙂
Mela jsem sice 4 folikuly, ale jediný byl s oocytem, takze jsem si taky rovnou říkala, ze je to marný. Rozhodli zavest 3.den, pri jednom pozdeji nedoporučuji. No meli jsme stesti a z našeho bojovnicka je skoro dvouletá slečna. Takze to opravdu neni o kvantite🙂. Hodne stesti!
@keeshka to je krásné,to moc gratulujiii 🙂
@juliia holka u nas uz problém asi není..mela jsem endometriózu a ta zmizela,stejne tak protilátky proti spermiim...spermie v norme..Tedy mam odstraneny ´myomy na děloze..ale vzhledek k tomu ,ze jsem otěhotněla 2krat prirozene,tak by to vliv mit nemělo.. 😖
@juliia tak dnes transfer (4 den)jedno horší a jedno super..necham si asi obě 🙂 ..ano po operaci,já nevěděla ,že máme nejaký problém...to se zjistilo az tam...srůsty a endometrióza...Celkově asi od roku 2011 😠
Tak to už je taky doba tedy.
Asi blbá otázka, ale nemůže to horší embryo nějak zhoršit podmínky tomu dobrému?
Já bych si dala zavést jen kvalitni embryo...už kvůli vadam.
Ale držím palce, ať to hezky zvladnes!
@juliia nebojjjj to je první naco jsem se ptala..nemůže !!a ja to měla hlavně vždy tak že se na chvilku vyvoj zastavil a nakonec to byla blastocysta .. 🙂 ..takto dáme šanci oboum 🙂 ..teda od včera mi píchá v děloze..Tys neměla žádné příznaky po et???a máš ultroš,polykáš a nebo zavádíš??
Jinak závidím utrogestan a polykam 1/2 tbl prednisonu a ty?
Jak dlouho se u vás po transferu leží nez můžeš odejít?
@juliia ne já snad nikdy nic necítila,až ted 😀
@juliia pul hodky,ja tam byla asi 45 min a u tebe?
@juliia a proč na briše?
@juliia aha ,no pokud ma někdo zaklonenou dělohu ,je pry lepsi na briše nevím.Jiný doktor mi řekl ,že je to blbost.. 😕 ..co doktor to názor

@maja, tak vidíš, to je dobrá zpráva, tak přeju zítra dobre zprávy.
Já už od punkce pořád cítím tlak v podbřišku, je to teda pořád lepší a lepší, ale v sobotu to bolelo hodně.