icon

Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

juliia
16. zář 2016

@dzimi

ja ji tam vidím 🙂

dzimi
16. zář 2016

@juliia - diiiik 🙂
Snad pujde zitra vyfotit lepe

juliia
16. zář 2016

@dzimi

A kam chodis? Já jsem měla dle Dr. 7 folikulu 18-25mm, ale když jsem za 2 dny přišla na odběr, tak jich najednou bylo 6. A hlavně jsem noc na punkci měla bolesti a bazalni t. šla o z 36.57 na 37, hned jsem v caru hlásila, že už mám asi po ovulaci, ale dr.viděla 6 folikulu a nakonec tam bylo jen jedno vajíčko schopné oplodnění, podle embryolozky bylo hodně kvalitní, ale transfer byl už 3. den. Prý se u nativu déle nečeká a ty tu pises, že ti zavadeli až blastocystu, tak už fakt nevím. :(

Takže jsme skoro stejně, k oplodnění vajíčka u mě došlo v pátek a u Tebe v neděli, jen já ho mam déle v bříšku. 🙂

dzimi
16. zář 2016

@juliia - Pronatal a mne teda hned doporucili prodlouzenou kultivaci a byla bych si o ni rekla, po tom, co jsem si na netu procitala. Me zas dostali lekari s tim nativem, primar pri prvni konzultaci hned, ze s ohledem na vek co nejdrive odebrat vajicka s pripadnym zamrazenim a pak dostanu nativ, kde je moznost jen jednoho zraleho...no snad se zadarilo a zadari i pri tomto. Cekala jsem stimulaci a odber pokud mozno co nejvice vajicek a mam toto. Jeste me zarazi, ze nedelaji test zkrve. 17ty den po transferu si mam zavolat a objednat se dle aktual stavu na UTZ nebo dalsi konzultaci co dal. Odber krve pryyyy neni treba???

dzimi
16. zář 2016

@juliia - kdyby byl po odberu clovek schopnej akce, tak si mohla mit jeste sanci i prirozene? Jestli teda jedno zrale uz vte dobe putovalo vajecnikem. Teda nevim, kde mate problem, tak jen strilim od boku..

dzimi
16. zář 2016

@juliia obdivuju tvou odhodlanost testovat az 14ty den...to mas kdy?

juliia
16. zář 2016

@dzimi

Já taky Pronatal!

No teoreticky by to mozne bylo,ale k aktu nebyly sily a hlavně nám styk na tyden uplne zakazali.
Poslední styk byl v úterý vecer a ta možná ovulace ve čtvrtek večer. Tak jedině tak 🙂

No nam krom kolisaveho spermiogramu prave na nic nepřišli a teď byli normozoospermie.

juliia
16. zář 2016

@dzimi

Testovat mám v nedeli. Doma mám akorát ovu testy, tak možná zítra zkusím.... nevím 🙂)

dzimi
16. zář 2016

@juliia - u nas problem nenalezen, tak asi jen ten vek...hormonalni profil i spermiogram v poradku

tuto nedeli??? tyjooo a proc ja az pristi? ;) 16 dni mi prijde fakt dost. A pujdes na krev, bo taky ne? Ja se na ni primo ptala.

Jinak tuleni ad zakaz no jasan...a hlavne po punkci, kdo by mel chut i kdyby mohl

dzimi
16. zář 2016

@juliia - jestli zkusis, tak at je vysledek pozitivni prejiii

juliia
16. zář 2016

@dzimi

Já test 14 dní po et. Myslím, že ty by jsi klidně mohla dřív, když už ti zaváděli hatchující blastosyctu. 😉

A máš nějaké příznaky?

Můžu se tě zeptat kolik ti je? Také nejsem nejmladší...38

juliia
16. zář 2016

Kdyby byl v neděli test negativní, tak asi skočím na krev, pro sychr .....

dzimi
16. zář 2016

@juliia od vcera je mi na zvraceni, boli prsa/bradavky, podbrisek, 4 dni nafoukla....do vcera krom nafouknuti nic, tak jsem si prave na zaklade priznaku a precteni par prispevku o hatchujici blastocyste rekla, ze to zkusim....a carka tam byla fakt hned, jak se ukazala ta kontrolni, tak hned vylezl stin te druhe.
ale drzim se pri zemi stale...

no mi uz bude prave za dva mesice 42 :(

dzimi
16. zář 2016

@juliia - o testy z krve mam v planu poprosit svou praktickou lekarku, kdyz mi je v centru nechcou udelat...

tak kazdopadne drziim at najdes dve a sobe, at je lepe videt....ufff

juliia
16. zář 2016

@dzimi

No máš krásný příznaky 🙂

Mě občas píchne v podbřišku, občas se mi udělá těžko od žaludku a prsa až od včera a jen opravdu maličko brni. To před MS jsem zvyklá, že mi málem prasknou. 🙂

dzimi
16. zář 2016

@juliia - ja na priznaky normalne vubec netrpim.

Tak uvidime, co nas ceka ;) snad vytouzeny poklad

maja1111111
autor
16. zář 2016

@dzimi moc gratuluju ,to je krásny 🙂 závidímmm... 😢 No vidím ,ze jsem všechny mladé 😀 ,mě je 38 .A ty uz máš ivf vypotřebované??já ted poslední 4 ivf a pak mam mraziky a chci zkusit taky nativ.Už sme do toho 4 ivf jit nechtěli.(nějak tomu nevěřím)

dzimi
16. zář 2016

@maja1111111 - diky moc...ale zatim jeste nejasam. Noo snad ale budem nakonec vsecky a vse dobre dopadne, ne? Musime si verit.

Mam prvni IVF, ale uz nejsem v limitu hrazenem zdravotni pojistovnou :/

maja1111111
autor
16. zář 2016

@dzimi ivf nebo nativ..nakolik tě to vyšlo?hele mě se to přes ivf nikdy nepodařilo..tak je těýké věřit...snad se zadaří ještě přirozeně 🙂

dzimi
16. zář 2016

@maja1111111 - nativni IVF. Dohromady cca 28 :/ (nativ IVF 16, ISCI 2 vajicka za 6, narkoza za 2, prodlouzena kultivace 1,5, 2x100 stacionar po vykonu a blbych 400 za krevni testy pro predoperacni, co mi lekarka dala na samoplatce a cca 2 leky z toho 1000 injekce proti predcasne ovulaci)

maja1111111
autor
16. zář 2016

@dzimi tak to je teda hodne za nativ 😔

dzimi
16. zář 2016

@maja1111111 - to teda, naivne jsem si myslela, ze dle ceniku, kde je nativ za 16, je to komplet....velmi rychle me vcyvedli z omylu, ze za vse se priplaci :/

juliia
16. zář 2016

No my za ten nativ platili asi 23000 víceméně u IVF jsou drahé ty léky, ale když máš nativ, tak si platís všechno kolem at jsi ještě pod pojištěním nebo nejsi. Je to prostě nadstandard.

juliia
16. zář 2016

U klasického IVF je proto velký rozdíl zda jsi samoplatce u nativu skoro ne.

kikina9
16. zář 2016

Ahoj, jasně že můžeš otěhotnět jen s jedním folikulem 🙂 Já jsem to to tak měla 🙂 Měla jsem minimální stimulaci, jen jeden folikul, takže jen jedno vajíčko, tak jsem si říkala, že je to už ztracené ☹ Zvlášť když jsem byla po odběru vajíček na pokoji s holkama, které měly kolem 10 vajíček..... No a nakonec to stačilo a mám doma skoro čtyřletého rošťáka 🙂 Moc držím palce, aby to vyšlo 🙂

dzimi
17. zář 2016

Tak dneska 13 DPO, 8 dni od transferu, cca 3 dny do mrchy.....priznaky nemizi

maja1111111
autor
18. zář 2016

@dzimi ty se máššš 🙂

maja1111111
autor
18. zář 2016

@juliia a ty jsi taky těhu?

juliia
18. zář 2016

@dzimi
To je paráda, velká gratulace!!!
Je to tam! 🙂

@maja

Já ještě nevím, protože včera jsem celý den prolezela, bylo mi hrozně zle, křeče do břicha a 3x jsem zvracela....dnes už je to lepší, ale včera jsem byla ráda, že dojdu na záchod, takže koupit si test na dnešek nebylo reálné a ani jsem na to neměla myšlenky.

juliia
18. zář 2016

@maja
A jak to vypadá u Tebe?

Strana