icon

Jen jeden folikul při IVF, je šance?

maja1111111
2. zář 2016

Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?

diva_ziva
5. říj 2016

@juliia @dzimi Holky, ja som do 7tt nemala vobec ziadne priznaky! Jedine bola vynechana menstruacia a pozitivny tehotensky test. Od 7. tyzdna mi zacalo byt zle, nafukli sa mi prsia a bolo to jasne 😀 Srdecna akcia bola tiez vidiet az niekedy koncom 7. tyzdna. Neviem, aka je vasa historia, ale neplaste. Drzim vam palce 😵

juliia
6. říj 2016

@diva_ziva

děkujeme za podporu,máš pravdu, musíme myslet pozitivně
Jinak gratuluji k těhotenství a t se daří. 🙂

@dzimi

Tak jsem byla včera ráno na odběru, no nedalo mi a teď mi volali, že HGC je asi 13000. 😵
Tak jsem hned dohledala tabulky a uklidnila se, jsem v normě. 😉

dzimi
7. říj 2016

@diva_ziva jojo, dekujeme za podporu a klidne tehotenstvi preji a gratuluji 🙂
@juliia super, uvidis, ze vyhrajes 🙂

juliia
7. říj 2016

@dzimi

A jak se máš ty? Už jsi se trošku uklidnila a počkáš do kontroly nebo jsi to nevydržela a volala si do caru? Jak ti je?

dzimi
8. říj 2016

@juliia vcera jsem byla, gestacni vacek trochu povyrostl, ale v nem uz skoro nic, minule zretelny zloutkovy vacek ted uz jen chumel cehosi, predpokladam, ze v utery pri dalsi kontrole nebude uz ani to. Jsem v pr....dalsi zamkle :(

dzimi
8. říj 2016

a doktorka primo rekla, pludek nenalezen.

diva_ziva
8. říj 2016

@dzimi ☹ ☹

juliia
8. říj 2016

@dzimi

To snad ne!!! ☹ ☹ ☹
Tak to mě teda upřímně strašně mrzí!!! 😢

Co teď jako dál, ještě proběhne další KO nebo ti nabrali HCG?

dzimi
8. říj 2016

@juliia nabrali mi HCG a v utery dalsi kontrola...ale vis, uz od te nedele vim, ze je to spatne :( a ted se mi to potvrzuje.

a co pak dal, to nevim....jsem v pr...

juliia
8. říj 2016

@dzimi
A co doktorka, dala alespoň naději, že se to ještě může vyvinout? Rozumím, že myslet pozitivně je teď téměř nemožné. Co přítel, určitě ti je velkou podporou. No, já se toho prespristiho týdne taky bojím.

dzimi
8. říj 2016

@juliia rekla, je to chtene, ted musime jen cekat...takze nadeje nic moc a ja uz v to neverim, telo neklame

dzimi
8. říj 2016

@juliia neboj, to bude dobre...smulu jsem si vyzrala ja preci, neee? ;)

juliia
8. říj 2016

@dzimi
V pondělí si budeš volat na HCG? Nebo pockáš do úterka?
Jo, chápu, ale zase rozumím, že to čekání je prostě dlouhé. Ikdyz máš špatný pocit, tak stejně držím palce a přeju hodně štěstí!!! :-*

dzimi
10. říj 2016

@juliia vysledky budu mit az zitra, jen me zajima, jestli HCG stoupa porad, nebo zacne klesat, bojim se totiz dalsi revize. Neni to o pocitu, je to proste jistota, ze uz to neni :/

Snazim se psychicky srovnat, ale nejde to. Ted jsem na neschopence, ale bojim se mezi lidi :/

Ale co ty? Doufam, ze vse v poradku, musi byt....stopro je. ja drzim pesticky tobe :-*

juliia
10. říj 2016

@dzimi

Mě to fakt moc mrzí, přála jsem nám oběma, aby to vyšlo, už když máme tolik společného. 🙂

Já jsem pořád v čekající fázi...ještě týden b 😕
No pocity mám smíšené, chvílema mě napadají myšlenky, že se to nepovedlo, protože mi nic není a pak mě třeba začnou pálit prsa nebo se mi zvedne žaludek, tak zpozorním.....jak na houpačce......no uvidíme co pondělí kontrola ukáže....

Ty ještě bereš léky?

dzimi
10. říj 2016

@juliia nojono, veci se holt nedeji, jak chceme :/

Noo to zni moc dobre, uvidis, ze u tebe bude vysledek skvely a uz uslysis srdicko ;) Tak zadne stresy a niceho se neboj ;) Ja to u sebe proste vedela...a pak si jen namlouvala, ze by to tak byt nemuselo....a pocit, ze nejsem tehule je cim dal silnejsi. Proste se citim stopro netehotne, jak predtim pri snazeni :( Ale ty, u tebe to lita, jak pises, takze kliiiiiiid a tes se na obrazek ;)

Jojo, zatim mam pokracovat, uvidime zitra. Zas mam kontrolu odpoledne.

juliia
11. říj 2016

@dzimi

Dnes na tebe myslím, ať jsou zprávy pozitivní, když už jsi si tak jistá, že to není dobré, tak ať HCG klesá a vyhneš se té revizi 😔

dzimi
11. říj 2016

@juliia Já se picnu...páteční HCG 40757
a na UTZ jednovaječná dvojčata se srdeční akcí....obě

JÁ SE PICNU. Ještě teď se klepu....

kalipso
11. říj 2016

@dzimi tak to jsou zvraty!!!! gratuluju a držím pěsti!!!!

dzimi
11. říj 2016

UTZ je tedy dnešní - v pátek na UTZ nebylo vidět skoro nic, doktorka nemohla najít plůdek

dzimi
11. říj 2016

@kalipso To mi povídej, já sem z toho úplně v šoku, nechápu nic...stále se cítím naprosto netěhotně

juliia
11. říj 2016

@dzimi

Tomu teda říkám překvapení jako blázen!!!!!!!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅

No paráda, úplně si umím představit tvou reakci, já bych asi nedokázala mluvit. 😀

A z jednoho embryjka jsou hned dvě, šok jako blázen. 😨 😅

Moc ti to přeju, já pořád doufala, že se to ještě třeba zlomí, ikdyž už jsi byla tak pesimistická. 😎

dzimi
11. říj 2016

@juliia jsi zlaticko, dekuji za tvou viru strasne moc, ja uz to v patek obrecela a v sobotu si dala jedno pivo k obedu a v nedeli jsem vytirala delej barak a tahala plnej kybel vody pres dve patra acsnedlavuzenou makrelu a snidala vysocinu....tak snad jsem jim tim neublizila....ufffff, jsem porad v soku

kstablova
11. říj 2016

@dzimi úžasný a nejúžasnější 🙂

dzimi
11. říj 2016

@kstablova dekuji strasne mooooc

juliia
11. říj 2016

@dzimi

Jsem za tebe nadšená!!!

dzimi
11. říj 2016

a ja koukam,jak mi tablet krasne pise, kdyz ho v rozruseni nezkontroluji
@juliia diiiiiik a ty v pondeli tez s pozitivni zpravickou dojdes, uvidis ;)

maja1111111
autor
11. říj 2016

@dzimi tyjooo ja to tady dočítám,sem nějak neměla náladu sem chodit,, ☹ ..Ale tohle mě dostalo,jako nejdřív nic neviděj a pak toto...Holka moooc gratulujuuuu to je prostě pecka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 musí to být krásný pocit vid 🙂 🙂

dzimi
11. říj 2016

@maja1111111 pocit je to zvlastni, srdicko mi u doktorka litalo, az jsem se bala infarktu...ale je to uzasne, to jo.

A co ty? Jak je? Jake mas dalsi plany????

maja1111111
autor
11. říj 2016

@dzimi no to víš hormony klesaj,dotoho problémy s prací...no chtěla bych udelat pruchodnost vejcovodu..si myslim ,ze se to mohlo uzavřít po potratu víš..a pak asi přesídlím do pronatalu 😀 asi tam jsou šikovnější 🙂

Strana