Jen jeden folikul při IVF, je šance?
Ahojky všem
byla jsem na 4 ivf a mám jen jeden folikul,nikdy se mi to nestalo... ☹ vždy sem mela kolem 6-7 .zajímá mě stalo se to někomu z vás a je šance i s jednim..?
a doktorka primo rekla, pludek nenalezen.
@juliia vysledky budu mit az zitra, jen me zajima, jestli HCG stoupa porad, nebo zacne klesat, bojim se totiz dalsi revize. Neni to o pocitu, je to proste jistota, ze uz to neni :/
Snazim se psychicky srovnat, ale nejde to. Ted jsem na neschopence, ale bojim se mezi lidi :/
Ale co ty? Doufam, ze vse v poradku, musi byt....stopro je. ja drzim pesticky tobe :-*
Mě to fakt moc mrzí, přála jsem nám oběma, aby to vyšlo, už když máme tolik společného. 🙂
Já jsem pořád v čekající fázi...ještě týden b 😕
No pocity mám smíšené, chvílema mě napadají myšlenky, že se to nepovedlo, protože mi nic není a pak mě třeba začnou pálit prsa nebo se mi zvedne žaludek, tak zpozorním.....jak na houpačce......no uvidíme co pondělí kontrola ukáže....
Ty ještě bereš léky?
@juliia nojono, veci se holt nedeji, jak chceme :/
Noo to zni moc dobre, uvidis, ze u tebe bude vysledek skvely a uz uslysis srdicko ;) Tak zadne stresy a niceho se neboj ;) Ja to u sebe proste vedela...a pak si jen namlouvala, ze by to tak byt nemuselo....a pocit, ze nejsem tehule je cim dal silnejsi. Proste se citim stopro netehotne, jak predtim pri snazeni :( Ale ty, u tebe to lita, jak pises, takze kliiiiiiid a tes se na obrazek ;)
Jojo, zatim mam pokracovat, uvidime zitra. Zas mam kontrolu odpoledne.
UTZ je tedy dnešní - v pátek na UTZ nebylo vidět skoro nic, doktorka nemohla najít plůdek
Tomu teda říkám překvapení jako blázen!!!!!!!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
No paráda, úplně si umím představit tvou reakci, já bych asi nedokázala mluvit. 😀
A z jednoho embryjka jsou hned dvě, šok jako blázen. 😨 😅
Moc ti to přeju, já pořád doufala, že se to ještě třeba zlomí, ikdyž už jsi byla tak pesimistická. 😎
@juliia jsi zlaticko, dekuji za tvou viru strasne moc, ja uz to v patek obrecela a v sobotu si dala jedno pivo k obedu a v nedeli jsem vytirala delej barak a tahala plnej kybel vody pres dve patra acsnedlavuzenou makrelu a snidala vysocinu....tak snad jsem jim tim neublizila....ufffff, jsem porad v soku
@dzimi tyjooo ja to tady dočítám,sem nějak neměla náladu sem chodit,, ☹ ..Ale tohle mě dostalo,jako nejdřív nic neviděj a pak toto...Holka moooc gratulujuuuu to je prostě pecka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 musí to být krásný pocit vid 🙂 🙂
@maja1111111 pocit je to zvlastni, srdicko mi u doktorka litalo, az jsem se bala infarktu...ale je to uzasne, to jo.
A co ty? Jak je? Jake mas dalsi plany????
@dzimi no to víš hormony klesaj,dotoho problémy s prací...no chtěla bych udelat pruchodnost vejcovodu..si myslim ,ze se to mohlo uzavřít po potratu víš..a pak asi přesídlím do pronatalu 😀 asi tam jsou šikovnější 🙂

@juliia @dzimi Holky, ja som do 7tt nemala vobec ziadne priznaky! Jedine bola vynechana menstruacia a pozitivny tehotensky test. Od 7. tyzdna mi zacalo byt zle, nafukli sa mi prsia a bolo to jasne 😀 Srdecna akcia bola tiez vidiet az niekedy koncom 7. tyzdna. Neviem, aka je vasa historia, ale neplaste. Drzim vam palce 😵