icon

Jsem po IVF a následném ET 2 embryí

ivca266
13. srp 2015

Dobrý den jsem po 2 ivf a z prvního Ivf 5 trans. Bez úspěchu ted po druhem Ivf kdy bylo odebráno pouze 5 vajíček a oplodnit se jich povedlo všeho vsudy dvě tak ted po ET 2 embryi 5.8.2015 od 10 krásný duch na testu ted už krásné pozitivní i pres den na odběr jdu 19.8 a nemohu se dočkat myslíte ze to vypadá nadějné jsem ted jak Alenka v Říši Divu ....

ivca266
autor
29. srp 2015

@lena_1 klidne rada si pokecam pozeptam nekoho kdo je napred 🙂 a kdy ti delali prvni UZ jak byli mimi velky a co bylo videt ?

lena_1
29. srp 2015

@ivca266 Myslím, že první UTZ mi dělali asi 25den po ET a to jsem byla už 5+2tt, ale přesně nevím. Mimí se ještě nedali změřit 🙂. Byla vidět srdíčka. Pak si mě pozvali ještě za týden na UTZ do CARU a to jsem dostala hned papíry a předali mě ke svému gyn.

ivca266
autor
29. srp 2015

@lena_1 už ti roste bříško popřípadě kdy ti zaclo růst přijde mi ze už se mi bouli ;)

lena_1
29. srp 2015

@ivca266 tak já měla bříško i před těhu 😒 , ale teď už vypadá jako těhotenské 🙂. Jestli jsi hubeňour, tak Ti bude vykukovat brzo 🙂

tehulka1167
30. srp 2015

Holky dnes jsem ráno mela takový lehoučký naruzovely výtok no respektive jsem na to přišla pri zavádění utrogestanu. Jsem pátý den po transferu. Začínám panikařit, že to dostanu. Mela jste to taky nektera a nakonec se povedlo a byly jste nakonec tehotne?

hanulkavelunka
30. srp 2015

@lena_1 😘😊samozřejmě
Prostě miminecka 2016 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

rehonka
30. srp 2015

Ja poznala, ze jsem tehotna prave diky tomu, ze mi zacal vytok - bud bily nebo naruzovely.... Abych si byla jista, ze to nebyl utros, radeji jsem ho polykala.... Naopak me to uklidnovalo☺

hanulkavelunka
30. srp 2015

Me od vcerejska prestalo bolet bricho a zacal ten vytok. A jelikoz zavadim utrog 2x3 tak omlouvam se za popis uz 2.rano jako by ze me vyteklo mleko,nebo bila voda,takova je konzistence.
Holky,bojim se ze to nevyslo 😢

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 kez bych to mela taky.
To je ze zahnizdovani.
Ja mam jiny,vodovy a diky utrogestanu je bily.
Mam strach,dnes nejaka depka.

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka tenhle je taky vodnaty,ale lehounce naruzovely

lena_1
30. srp 2015

@tehulka1167 to může být uhnizďování 😵 😵 😵 . Jinak já špinila a to dost, i na vložku to bylo v době, kdy jsem měla dostat MS.

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 tak ja utrogestan zavadim a je teda diky nemu do bila.
Dohledavam diskuze a asi to tak ma v tehu byt 😉 a mas ho taky jak vodu jo?? A nekdo pri zahnizdeni muze zaspinit a nekdo ne takze dnes uz by meli byt miminecka zavrtane. Nejpozdej 7.den jejich zivota coz od soboty dnes uz je 8.den. Kdy chces testnout???

hanulkavelunka
30. srp 2015

Kaslu na priznaky a necham se prekvapit,verim ze tam miminecka jsou a v patek 10 den po et testnu a nebo netestnu vubec a pockam si na krev a asi to tak udelam,nebudu se nervovat. No ne??? Vyjde nam to vsem 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 verim v to.

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka taky v to verim. Ano je taky spis vodnatej. A upřímné testnu snad zítra. Nějak jsem najednou jako na trni. Nejdřív jsem byla v klidu celkem a najednou nějaký stres. .ach jo jsme cekatelky 🙂

tehulka1167
30. srp 2015

@tehulka1167 utrous taky zavadim. V Caru mi rikal,ze kdyz se polyka ma hodne nežádoucích účinků a dost spatne působí na jatra ..

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka ted mi to asi uniklo. Kolik sis nechala dat embryi a jak stara? Ja jedno po pětidenní kultivaci.

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167. Ja 2 po 3.denni kult. 1 bylo 8 bunecne pry nadherne a druhe melo kvalitu 2az 3 ale taky dobre a jen tyhle 2 nam zbyly ze 7 vajicek po 3.dnech tak jsem tam to druhe nemohla nechat.
Vazne zitra testnes?? Ja mam strasnou zmenu nalady a po manzelovi jen rvu proste me nastval a nebavim se snim ale chci se snim bavit a ted je nastvany zas on,je zalezeny u pc a kasle na me,a mi se chce brecet jako to jsou stavy.
Ja testovat nebudu vubec a asi se necham prekvapit co mi dr 8.rekne i kdyz mam doma tolik testu tak nebudu. Co kdyz se nadchnu a pak po hcg z krve zklamu asi bych to zklamani uz nedala,nechavam si nadej.
Psychicky je mi hrozne 😢😢😢😢😢

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 vytok mame stejne vodnaty hm tak testni a reknes mi

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 dnes jsi jako na trni,kdyz zitra testnes a nebude ani naznak ducha tak ti bude jeste hur. Vykasli se na to,je to hrozne,taky jsem psych.v pr.... Ale kam jinam by se ti nasi mimisci podeli?? Hezky si je hlidame,a proste to vyjde!! Verim v to ze jsme tehulky!!!! Netestuj je brzy!!! Bude ti hur kdyz tam nebude nic. Pockej do patku to uz tam musi neco byt.

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka Já vím. Máš naprostou pravdu s tim testováním.

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167. Jdes taky 8.ze??? to vydrzime!!!!

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka nám po transferu řekl doktor, že si 10.9. Mame udělat test a zavolat výsledek a podle výsledků se uvidí co dal.

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 Aha, takže když bude pozitivní tak ti řekne že máš dojít za 14 dní na ultrazvuk.......? takže budeš testovat dřív že?
já mám dojít 8.na krev a co vím tak pak si zvou za dalších 14 dní na ultrazvuk jestli je tam plod zda jeden nebo dva a zda tlučou srdíčka
noooo je to teda zkouška trpělivosti.
kdy chceš teda nejdříve testnout?

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka Já fakt nevím. Sice jsem moc zvedava,ale nechci se zbytecne těšit nebo stresovat z výsledků. Tak nevím jestli to vydržím. Dneska jsem od oběda jako sipkova Ruza. Sem tam v prsou rezava az paliva bolest. A výtok dobry.

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka když bude pozitivní tak uz půjdu na krev ke svymu gynekologovi na krev.

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 hmmm na druhpu stranu si říkám jsem doma a tak znudy bych mohla už zítra testnout ......jako je to děssssssssssssssssss

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 mi není nic :-/ dnes

tehulka1167
30. srp 2015

@hanulkavelunka podle me to nevydrzime 😀 😀 😀

hanulkavelunka
30. srp 2015

@tehulka1167 😀😀😀😀😀👍👍👍👍

hanulkavelunka
30. srp 2015

Tak co zitra rano testnem????? 😄