Kdo lánuje KET v březnu?
Ahojky,kdo plánujete ketík v březnu?
připojte se 🙂
m.aa.b tak to je mi líto ,že taky nic.. 😔 asi jsme v nějakým zaklatým kruhu čii co .... to je mazec teda... my taky máme poslední 2 sněhuláčky....
milenka...aj mne sa zdalo, že 10 deň po transfere je skoro..ale nie som lekár, tak som to neriešila..rozhodla som sa s manželom , že do paitku, 14 deň po prenose budem ešte užívať lieky, ráno si urobím testík a až bude negatívny..vysadím lieky.. Ty si bola ktorý dník po prenose ?
ixi..už som sa pýtala pánbožka, čo sme mu narobili, že nám nechce dopraiť jedno jediné bábätko..a mňa trestal už skôr, keď som mala dopravnú nehodu.. ☹
ixi..veľmi malá..čítala som knihu léčba neplodnosti..kde myslím spomínali len 25% a možno ešte menej.. ☹
to teda nie je..práve som v inej téme písal dievčatám, že jeden lekár v knihe o liečbe neplodnosti písal, že pri umelo riadenom cykle pri KEt sa test robí až 2 alebo 3 týždeň ak je negatívny, ešte sa robí aj test na HCG a až potom sa vysadia lieky a čaká sa na mrchu..tak sa divím, prečo mi robili test na 10 deň po prenose..veď to HCG môže byť nízke..
cele je to dajake na hlavu........kde mame stale brat silu bojovat? 😕 ☹ ja som tak verila ze to vynde a nic
kapunka..mala som 5-dňové..tak asi preto som bola na test 10 deň po prenose..neviem.. ☹
Jo,život je někdy tak nespravedlivý a krutý. Člověk se musíme se oklepat,najít další sílu a bojovat dál. Už víš kdy by jsi to mohla zkusit znova?
beryk - na poslední KET máme ještě 4 sněhuláky/ pujdu v květnu - pak chci to imuno..nevíte jak dlouho trvá?? 😕

Ahojky, tak já se taky připojuji k těm neúspěšným ☹ ☹ ☹
testík nic a krev se u nás nedělá a i si myslím, že v zhledem k tomu že jsem 16den po KET je to celkem zbytečný ... tak teď musím počkat na mrchu, objednat se na konzultaci a doufám, že květen to jistí. \Máme poslední dva mrazáčky tak to snad dobře dopadne....
všem držím palečky....