Kdo lánuje KET v březnu?
Ahojky,kdo plánujete ketík v březnu?
připojte se 🙂
Luly ty prsa a nevolnost to je dobrý znamení 🙂 🙂 🙂 Já se bojím,abych ty nevolnosti neměla psichický.
Luly a Karolo , holky myslim na vás , at jsme všecky těhulky.Už ,aby jsme věděly,tu radostnou zprávu
ahojda ,všem nádhernou neděli.
Karolo, Luli zas máme o den víc,ale stejně mě to hrozně pomalu utíká.Když jsem chodila do práce, víkend byl hned pryč a ted se to tak táhne ☹ .
Brry kolikátý jsi den? Ty už jsi k testování blíž jak mi, já bych už se testovala. Držím palečky 🙂
Beryk ty máš teda nervy, já se musím každý den přesvědčovat, že je to ještě moc brzy. 🙂 Ale na druhou stranu se taky bojím. 🙂
Ahojte baby,chystam sa na KET,mam brat estrimax.
Ste tu niektora pred alebo po KETe?
aj vy ste to brali?
Mam 2den mrchu,co bude dalej aky je postup?
Dakujem 🙂
luly snažím se vydržet do úterka, to bude 8 den, ale možná už zítra. ☹ pořád se bojím, že přijde mrcha, prsa mě nebolí, břicho taky ne, tak nevím ☹
karol ved zajtra mame 8 den 😉 ja budem zajtra, dnes som si bola
kupit test a mam co robit aby som si ho nespravila teraz 😕 😅
Luly to znám, já mám doma ještě z minula a láká mě to hodně. 🙂 Ty počítáš i ten den kdy ti kobzolky dalik tobě?
Holky já mám testa taky z minula, jsem hrozně zvědavá,ale ........... bojim bojim odkládám to na středu
kámoška 11-12 den testovala a nic tak to obrečela, 14 den šla na kontrolu na krev a řekly jí,že čeká dvojčátka
Tak mám strach testovat dřív
beryk no záleži natom ako to berieš, ak ta to ma deprimovat
tak netestuj vôbec 😉 😉 😉
Luly ve středu to zkusím a ve čtvrtek bude krev. Už,aby to bylo. Tobě a Karole držím pěstičky at jsou tam dvě čárky.
🙂 Ahojda holky,všem krásný a úspěšný den. 🙂 Mě je dnes od rána zas divně od žaludku.
Karolo, Luly , jak se holky cítíte? Zkušely jste testík?
Bery, celé ráno na tebe čekám, já se otestím zítra, holka ty máš nervy, já bych se otestila. 🙂 To že ti je špatně, je dobrý znamení,holka drž se. 😀 Luly co ty?
Karolo,tak zítra ti držím pěstičky. Jinak mě zas to bolí jako ,kdybych to měla dostat.
Bery to mě bolí taky, ale takhle začíná těhotenství, nalitá prsa, pobolívání v podbřišku, tak jakoby měla dorazit mrcha. 🙂 Bery, ty máš kolik kobzolků v bříšku? 🙂
ahojte 😉
tak ja testovala 😝 😕 😕
a ako sa to fovorí že vidíš ducha tak som ho videla aj ja,
baby je tam druha čiarka aaaaaale strašne slabulilinka a testovala
som s testom s citlivostou 20 😠 tak nevím
Luly obrovitanánská gratulace,to je super 🙂 🙂 🙂 no nádhera,tak at čárka posiluje. Tak já to asi zítra risknu

beryk aj mne býva zle od žaladku vždy ráno 😉a tiež ma
boli bruško ale iba trolinku a prsia straašne