Kdo lánuje KET v březnu?
Ahojky,kdo plánujete ketík v březnu?
připojte se 🙂
oni to moc nedoporučojou testovat odpolko, že je to zředěný,nejlepší hned po ránu.Budu na tebe myslet a držet pěstičky
No Mili moc ti to přeji. Pamatujete holky jak jsem se k Vám přidala to bylo po 2 KET myslela jsem , že to bude mrcha nepřišla 14 dní, ale test negativní pořád jsem doufala, ale nic . Do toho Mili věřím na zázraky a nám se ti ANDILCI určitě podaří čekaj na pravý čas oni ví kdy je to nej. 😉
Beryk a co ty jak se cítíš? 😉 Dejte o sobě vědět a přeji krásný den.
Ahojda holky ,přeji krásnou sobotu.Mě dnes pobolívá podbříšek.Jdu péci rybičky k obídku. Co dnes máte vy k obídku?
No asi ti to tam v tom bříšku začína dělat mistečko na 9 měsícu tak sem tam mala boles je O.K.
Tak rybičky papáte si zdravě máme dnes vepřove řízečky tak potřebuji do sebe dostat nejake to masinko. Zeleninový salátek bramborek a budu koukat na nějaký český filmek. No můj manžílek miluje tuhle specialitku doporučuji na večeři- Hověyí maso pomlete,česnek kolik chcete, cibule, olivy, zelena paprika,rajský protlak.
Na olivovém oleji osmahnu cibulku lehce přidam česnek papriku a maso zaleji rajským protlakem přidam olivy kapku sůl a pepř koření ktere vam chuti a necham dusit 35 až 40 minut. Potom si přepulime pletynku nebo na pečivo ktere mate chut si date maso platky sýru a zapečete v troubě at se syr rozpustí je to dobrotka masičko je dobre ke všemu rýže, kaše bramborova, pečivo .....Přeji dobrou chut
😵
mimi zní to výborně,dík za recept,někdy zkusím,jdu si na chvilku lehnout a pak v 15h. na vycházku 😉
Beryk tak si užij procházky je tam krásný vzdoušek. Za jak dlouho budeš testovat kolikáty den a nebo čekáš až na krev? Já jsem vždy tak napjatá není jak už najít ty vysněně // !
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ahoj holky můžu se přidat? Já jsem byla na ET 18.4 a čekám v pondělí na krev. Testík je včera 13den po Et a dnes už vidět čárka. Nevím zda věřit
dablikolik: ja bych verila,pokud neni ms!!Samozdrejme se na zo nemuzeme spolehat,ale asi potichounku verit muzeme...!!drzim palecky na pondeli,taky jsu v pondeli na krev!!!
tak já mám testík 14den od ET je to jako tvůj 10den. Jakou máš citlivost testíku zda se mohu zeptat
aha já mám 20jednotek a mám furt strach, že je to slabá čárka. No uvidíme v pondělí
Dablik to bude Andílek hodně štěstí nas to čeka 3 ket kolem 20.května už aby to vyšlo to čekani je nekonečné.
ahojky holky tak testin nemusím dneska večer se mrcha pořihlásila o slovo... a zrovna když jedu s bráchou do Holandska chjooo ,ale už konečně dorazila ... takže se objednám na UTZ a když to půjde dobře,tak půjdeme stejne s mimi na ketík....
Mili to je nám líto tak hlavně hlavu vzhůru užij si to v Holandsku odpočívej a netrap se tet nam to vyjde je to tak jdeme do toho spolu . Andílci to jistí 😵
ywushka potichounku gratuluju 😵
mimi ja jsem si testik delala a nic,takze jsem vedela,ze tam nic neni... cekala jsem na mrchu abych se mohla tesit a zase byla krucek k dalsi nadeji... tak doufam,ze to vyjde a budeme se moct tesit s nasich andílků..... 😵
jinak tam jedeme jen na otocku s brachou on jezdi kamionem,ale i tak se moc tesim......zahodinku necelou vyrazim a mooooooc se tesim 😵
ywushka díky moc. budeme to tady potřebovat a samo,že na n ás budeš plivat těhu bacily aby jsme si je tady hezky rozmnožili 😀 😵
🙂 samozdrejme🙂!!!Ja dokud neuvidim srdicko,tak klidna stejne nebudu!!!Testy jeste az tak moc neznamenaji....
ywushko ja vim,taky jsem po ET mela testiky se \\ a i fazolka byla a srdicka jsme se bohuzel nedockali,takze te úplne chapou....

nooo zkusím to zítra ale az odpoledne protoze jsem ted u rodicu