icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
25. zář 2018

Holky, uz mi odchazi ryma. Dneska jsem smrkala uz asi jen 3x 😉 Tak mam radost 😁

hribek
25. zář 2018

Cauky tak ja byla dneska v Praze. Tentokrat kdyz sem mela casu dost sem cekala tak 5min, Tom mel jednani asi 4ulice od iscare tak sem na nej cekala.
Zitra jdu po pekarne jeste pomoct do skoly s uklidem tak sem zvedava co budem uklizet.
Nevim proc ale min tyden pred screeningem a dneska sem mela na papiru na wc naruzovelej hlen. Je to normalni? Jindy nic 😐zitra se musim doktorky zeptat.

hribek
25. zář 2018

Jinak injekce agolutinu sem si prvni tyden pichla a chlap jen vyprazdnil. Pak uz sem to nezvladala a nakonec se to naucil pichat. Chudak byl vynervovanej vic jak ja ale zvladl to.
Dr mi rikala ze ten fraxiparine se da pichat i do stehna a po cele sirce bricha. Jenze v brise to na bocich nehorazne boli. A tam kde to neboli mam srazeniny. No uvidim jak to vyresim. Do stehna sem zatim srab😁

crazy_girl3
25. zář 2018

@hribek zeptej se dr. Ale tak snad by to nemel byt problém ne? Dneska jsem si udělala prvni foto s pupikem 😊

hribek
25. zář 2018

@crazy_girl3 no je to takhle jednorazove tak snad to nic neni treba je to jen z dlouhyho sezeni v aute...se tim utesuju nebo stres nevim. Zitra zjistim.
Pupik krasnej takovej akorat. Ani malej ani velkej. Ja zatim vypadam jak kdybych se poradne najedla a mela spek

luciebx
25. zář 2018

@crazy_girl3 krásný pupík 😍

crazy_girl3
26. zář 2018

@hribek
@luciebx už pomalu vykukuje 🙂

Jaké u vás bylo ráno? U nás dneska -1...brrrr...hledala jsem zavřené boty nějaké a nemohla jsem najít škrabku v autě :D už to začíná...

sonisek
autor
26. zář 2018

Dobré ránko,tady je na nule,tak ještě že tam není nemusím. Malej akorát odešel a dneska v půl 11 jedou na dopravní hřiště,tak snad bude trošku líp 🙂

veeev
26. zář 2018

@hribek Zeptej se urcite dr,at mas klid. Ale urcite to nic nebude 😘

@crazy_girl3 Mas krasny pupik 😍 A tohle jsi utajila v praci? To nevypada na prejedeni, to je regulerni mimco 😁

Jinak u nas fnes taky namrznuto. Uz jsem si koupila podzimni boty, tak nastesti jsem pripravena. Ale jeste,ze jsem dneska taky doma. Je mi lip, ale neni to jeste uplne ono. Zatopila jsem si v krbu, tak si uzivam domova 😁

crazy_girl3
26. zář 2018

@veeev no nějakým záhadným způsobem si toho nikdo nevšiml..navíc jak tu pracují samý chlapi, tak to asi nikdo moc neřeší :D

veeev
26. zář 2018

@crazy_girl3 Tak aspon jsi mela klid, ze nikdo nevyzvidal 😊 Jednou jsem byla v metru a vedle mne sedela starsi babicka. A pristoupila holka, nevedela jsem, jestli je jen silna nebo tehotna. Tak jsem ji nepoustela sednout,aby nebyl kdyztak trapas. Babicka se ale zvedla a poustela ji a slecna ji rika,at klidne sedi,ze neni tehotna,jen tlusta 😂😂😂 Ja tam malem umrela smivhy. Chudak babi 😁

crazy_girl3
26. zář 2018

@veeev já jsem u silnějších holek na tohle taky opatrná. Třeba kamarádka má už asi 5let fakt veliké břicho, tak 7-8.měsíc, ale těhotná není...no věčně jí někdo gratuluje...

veeev
26. zář 2018

@crazy_girl3 To je docela trapas. A zvlast, pokud se ty silne holky snazi o dite a nejde to. To musi fakt bolet. Ale na druhou stranu je to muze motivovat neco se sebou delat 😁

veeev
26. zář 2018

@hribek Hribku, prosim, udelala bys mi jenom lehke shrnuti, co ti ted pri poslednim pokusu predepsali a proc, aby se mimi udrzelo? Pisu si s jednou holcinou a ma podobny problem, bohuzel uz asi 4x potratila a ma za sebou 2x IVF a snad 7x KET. Tak jsem si vzpomnela na tebe. Je to silene....a ja si tady stezuju 😕 Jestli teda nevadi....

sonisek
autor
26. zář 2018

No holky,já si kolikrát taky říkám,aby si lidi nemysleli,že jsem tehu,břicho bohužel mám no 😂 ale nějak nejsem schopná s tím něco dělat. Jako já si pořád říkám,že až po tehu 😂😂 no takže jestli já někdy tehu budu,tak to ani pořádně poznat nebude 😂😂😂

sonisek
autor
26. zář 2018

Já byla malýmu prohrabat skříň a vytřít mu v pokoji a i v ložnici rovnou. Dala jsem prát takové ty letní osušky, deku,ať je to ciste. A uvařila jsem si br.knedliky,ještě udělám špenát a mám tu uzený,tak si dám k obědu.

Od čtyř malýmu začíná jeden kroužek,tak tam s ním jdu,ať ví kam chodit atd.

sonisek
autor
26. zář 2018

A chvíli jsem hodila zase nohy hore a pustila jsem si Pottera 😂

veeev
26. zář 2018

@sonisek Tak ja jsem hubena a kdyz se prezeru jako to 🐷 nebo kdyz jsem priste nafoukla, tak musim zatahovat, protoze vypadam na treti mesic. A kdyz si vezmu upnute saty, tak je to na pytel 😂

sonisek
autor
26. zář 2018

jinak holky, minuly tyden mi u zubare rusili dva terminy plus pro malyho taky termin na vytrzeni, pry z organizacnich duvodů a at si zavolam na novy terminy. Tak jsem se konecne dokopala tam zavolat a ze nase zubarka odesla na rizikove tehotenstvi. Ja se picnu, kdekoliv mam novou zubarku, tak odchazi jako tehu. Tak snad ted ta nova bude fajn taky a doufam, ze to bude zase nejaka mladice, co odejde na rizikovy...jsme se snad meli objednat k nejakymu chlapovi a bylo by. A zrovna jsem si rikala, jak tahle zubarka se mi zamlouva a pro malyho super, ze ma hezky pristup.

veeev
26. zář 2018

@sonisek Tak ja mam nastesti zubare chlapa 😂 Tak to mam super, nemuze otehotnet 🤣

hribek
26. zář 2018

@veeev neva😉 byla sem pred ket na imunologii u malickove. Ta mi nasla deficit MBL. Nasadila mi tyden pred KET injekce Subcuvia. Klasicky behem ket sem mela agolutin injekce,estrofem 2-2-2zavadet, duphaston 1-0-1, listovku a v den ket sem zacala pichat fraxiparin na redeni krve a agolutin mi vymenili za utros 2-2-2. Po utz mi vysadili estrofem. Po 12tt sem vysazovala duphaston a utros tak ze mi zustal jen 0-0-2. Fraxiparin picham dal a subcuvii picham 1x 14dni. Co 6tydnu jezdim na imunologii kde mi delaji testy a bud mi to zustane nebo upravi davky.
Snad je to pochopitelny takhle a na nic sem nezapomnela uz je to celkem dlouho a tech leku bylo dost😁

veeev
26. zář 2018

@hribek Tak to je masakr 🤤Co jsou schopny vymyslet, aby se zadarilo. A ja si tady rikam,jak ty injekce jsou hrozny.....jedna denne a pred OPU dve v jeden den. Uz si nikdy nebudu stezovat....klobouk dolu a dekuju 😘

hribek
26. zář 2018

@veeev neni to tak hrozny. Jase klanim pred tema co jim mimco umrelo. Injekce se prezijou. Obcas uz je to narocny a mam slzy na krajicku ze to boli ale co bych pro to neudelala. Chudak jatra spis....uz je mam zhuntovany po mononukleoze tak by me zajimalo jak vypadaji ted. Agolutin mi nakonec zvladal davat Tom a ty do bricha ted si picham sama.

sonisek
autor
26. zář 2018

@hribek ty brdo,tak to je mazec,co jsi všechno brala :( a já tady proklínám 3 injekce .. ale dneska teda píchám jen dvě,protože ten Eigenorm obsahuje už i Luveris,tak good 😀

crazy_girl3
26. zář 2018

@hribek já měla taky mononukleozu a celkově s těma játrama dost bojuju. S Jiříkem jsem měla i jaterní testy dost zvýšené a brala jsem asi od 30tt nějaké léky, teď po tom záhulu, co jsem za poslední rok do sebe naládovala, se celkem divím, že mám testy zatím ok

@veeev
@sonisek holky vydržte!!!! Ještě pár injekcí a prášků a budou miminka kopat v bříšku!

sonisek
autor
26. zář 2018

Ta mononukleóza je teda děs,teď ji má syn od sestřenice a než přišli co mu je ... To se drží nějaká dietka? A léky se taky proti tomu berou?

hribek
26. zář 2018

@crazy_girl3
@sonisek ja uz s tou mononukleozou nevim mela sem ji ve 20 asi, zaclo to jak chripka, vysoky teploty, zimnice, zvracela sem. dr to nepoznala dostala sem atb uz nevim na co. no az sem pak byla na alergologii protoze mi ret otekl dvojnasobne a tam mi to z krve poznali. dostala sem jen naky prasky na jatra jestli si dobre pamatuju.
jinak s tema injekcema to neni tak hrozny. clovek si zvykne jak na prasky, takova rutina, otevru pichnu hodim do kyblicku a hotovo 🙂

Dneska sem byla na gynde, tak mrnous se hybe, srdicko tluce, ja tlak prvne 135/105, po deseti minutach 128/91, tak si mam merit tlak a pokud by byl vyssi tak zas prasky na tlak ☹ chjo tak si jedu zitra k nasim pujcit tlakomer a merit. je fakt ze pred kazdou kontrolou sem vynervovana, dokud neucitim kopance tak to bude pokazdy ☹

crazy_girl3
26. zář 2018

@hribek já mám ze stresu taky vysoký tlak, doma v pohodě. Já měla mono v 8mi letech, ale přišli mi na ní pozdě, takže nic moc...2roky jsem byla na neskutečně přísné dietě, bylo to hrozný...ale celkově teď na ty játra trpím no

veeev
27. zář 2018

Tak jsem si holky myslela, ze uz pujdu dneska do prace. I jsem vstala, pripravila se, ale proste to neslo. Boli me hlava a zaludek a do toho se mi z rymy udelaly v nose opary 😭 Tak jsem psala sefce, ze budu delat z domova,ze mi je zle a ona mi na to napise jen - jsi tehotna?

sonisek
autor
27. zář 2018

@veeev tak šéfka vtipná a hlavně se brzy uzdrav!!

Strana