icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
3. říj 2018

@hribek Sluchatka v praci bohuzel nejdou. Ale ja doufam, ze se to uklidni. Dnes je to docela v pohode 😁

sonisek
autor
3. říj 2018

Ahojky 🙂
Tak hlásím,že prý se drží všechna embryjka 🙂

Ježíši,rovnání kostrče přes konečník? To je docela šílená predstava,ale jestli to něčemu pomůže?

crazy_girl3
3. říj 2018

@sonisek no to je parádní zpráva!!!!

@veeev přesně. Jako to víš, že si doma zakvičím, jak mě bolet záda,a protože teď fakt pajdám na kyčel, nebo "nadávám", když mimčo rajtuje po močáku a každou hodinu sotva doběhnu na wc, ale to je tak všechno

hribek
3. říj 2018

@veeev
@sonisek fakt to holky nic neni. Jen to jakoby lehce lupne. Nic hroznyho. O nic horsi nez vysetreni konecniku na hemeroidy😉

veeev
3. říj 2018

@sonisek To je uzasna zprava 😊 To bude deti 😁

veeev
3. říj 2018

@hribek Ja si myslim,ze to tak hrozny nebude. Za mne nejhorsi zazitek gastro....hadicka do zaludku. Zatim nic horsiho za mne nebylo 😂

hribek
3. říj 2018

@veeev to mas pravdu, to bylo mozna horsi, byla sem na tom nekdy v 25 a uz nikdy vic

veeev
3. říj 2018

@hribek Ja byla dvakrat a uz mne na to nikdo nedostane 😝 Ale je pravda,ze od zmeny jidelnicku v dospelosti se problemy se zaludkem neskutecne zmensily.

sonisek
autor
3. říj 2018

Holky,ale to vás nějak oblbnou,ne ? Mně by asi museli dát to,co při odběru vajec,jinak bych to nedala.

Tak mám zase zadelane těsto na štrůdl a můžu jít na jablka. Máme jich,že už nevím co s nima. A tady prd vydrží,tak se musí zdelavat.

sonisek
autor
3. říj 2018

Já právě byla dneska v centru si nechat píchnout a rovnou jsem se ptala sestřičky,že jako je to hrozně divný,když do soboty nebudu vědět,jak se vyvíjí. A ona,no to jim musíte dát šanci a stejně tím nic nezměníte. Pak mi pichla a koukala do počítače a právě mi řekla,že se drží vsechna 🙂

Taky jsem se ptala ohledně píchání Agolutinu a proč třeba nejsou čípky,jako byl ten Utros,Gynprodyl. Tak říkala,že oni mají lepší zkušenosti s pícháním,že ta látka se lépe vstřebava než vag.cipky a že to je jakoby účinnější. Pak se ptala,kolik jsme měli minule a tak,tak jsem říkala,že vždy nic moc a teď je to pro nás hrozně super. Tak říkala,nebojte,to vám zbyde i na zamrazeni 🙂

Je fakt,že teďka to beru celkem v pohodě všechno. Nejsem nervózní,nebrecim. Minule jsem měla co dělat se sebou,pořád doufat,kolik jich je,kolik zůstane,aby bylo do mrazáku. Teď při tom větším počtu je to prostě jiné a psychika je celkem v pohodě 🙂

veeev
3. říj 2018

@sonisek No poprve na gastru mi jen strikli nejaky umrtvovaci sprej do krku. Ale nez se ke mne dostali, tak jsem mela pocit, ze vsechno citim. A podruhe nic....pekne nazivo a jeste mi delali odbery v tom zaludku. Ble 😂

veeev
3. říj 2018

@sonisek To je dobre,ze jsi v pohode. Pri tomhle poctu, abys nebyla 😊 A ty ted nebudes teda vedet, jak to s nima vypada,az v sobotu pri opu?

sonisek
autor
3. říj 2018

@veeev zítra tam jedu zas na injekci,tak třeba se to pokusím ze sestry zas vydolovat...a v pátek už to vydržím 😀

sonisek
autor
3. říj 2018

Malej už má roupy,chtěl by ven...domluvila jsem aspoň,že v pátek pojede k našim na víkend,tak aspoň budu v sobotu po ET v klidu

crazy_girl3
3. říj 2018

@sonisek to je blbý, že to nevíš. Nám to každý den obnovovali na netu, takže jsme viděli, jak na tom jsme. Zítra to z ní dostaň, vždyť si to platíš, tak ať ti to řeknou!! To slyším prve, že to někde neříkají. Taky dáváme synátora k mamce na víkend, ale žádný odpočinek, my jdeme betonovat bazén

sonisek
autor
4. říj 2018

@crazy_girl3 škoda,že to taky nemají on-line :( Ale zeptám se tam dneska,až tam půjdu.

sonisek
autor
4. říj 2018

Mně nějak pálí žáha,tak nevím zda to není že strudlu,z těch jablek. Jediný po čem je mi dobře,je cola 😀

hribek
4. říj 2018

@sonisek
@crazy_girl3 jj v unice to bylo na netu kolem 11 kazdej den a to byly nervy kdyz sem videla jak kazdej den odpada jedno.. ja budu az do pondelka s malou doma sama tom jede do rakouska, tak si asi udelame naky holcici den, nalakujem nehty, pustime film a dame popcorn...

crazy_girl3
4. říj 2018

@hribek to právě bylo dobrý. Nervy to byly, ale aspoň jsme věděli. Mamka si zítra bere Jiříka, Martin v sobotu v práci, tak já (snad!!) nebudu dělat vůbec nic!!!! Těším se na to, už plánuju, co zkouknu za filmy :D :D

@sonisek a řekli ti dneska při injekci počet???

sonisek
autor
4. říj 2018

@crazy_girl3 já tak teprv půjdu,takže se pak zase zeptám 🙂

sonisek
autor
4. říj 2018

A co máš v plánu za filmy? Nějaký tip?

Holky,viděly jste s dětma Králíček Petr? Jsem to stáhla,ale byli jsme i v kině a to je nádherný 🙂

crazy_girl3
4. říj 2018

@sonisek spíš asi serialy. Narazila jsem na seriál The Fall, hraje tam Jamie Dornan a je to teda pecka, moc mě to baví. A ještě seriál Castle Rock. Obojí mě strašně baví, ale přes týden to prostě nějak nestíhám zkouknout

hribek
4. říj 2018

@crazy_girl3
@sonisek kralicka sem nevidela ale mozna ho stahnu. serialy koukam tady https://www.topserialy.to/ a super

crazy_girl3
4. říj 2018

@hribek já taky 🙂

veeev
4. říj 2018

@sonisek Tak co, tak co? Jsem napnuta jak spagat, jak se mimcum dari 😁

veeev
4. říj 2018

Holky, v nejakem centru (ale uz nevim v jakem) jsem cetla, ze tam zenskym daji pristupove udaje a muzou se kdykoliv podivat na embrya. Ze je tam vlastne sleduji online. To by meli za ty prachy, co to stoji, udelat vsude 😁

sonisek
autor
4. říj 2018

Holky,já se neptala...sestry byly ve spěchu a na jednu stranu jsem v klidu a pořád si myslím,že žijou všechny 🙂 Ale zítra si tam cinknu,to tam na dobanec nejdu. Akorát mi řekla,ať přijdu na transfer v 9 a ne na 8:30,že jim přibyl odběr,tak ať zbytečně nečekám.

sonisek
autor
4. říj 2018

Sledovat je online pořád,nevím..bych na to cucela asi celý den,to taky asi není dobrý ;-😀

hribek
5. říj 2018

@sonisek
@veeev no me stacila ta informace dopoledne. a i tak sem byla vystresla ze kazdej den z tech 5 embryi odpadlo jedno. nakonec zustaly dve tak aspon ze tak 🙂

Jak se mate dneska? Me odjel vcera chlap, tak dneska s malou do skoly, ucetnimu hodit papiry, do obchodu pro maso (samozrejme u masa nezustalo a nakup za 1100 ☹) ted sem si dala svacinu a jdu umyt okna. peru lozni tak sem zvedava jak dlouho mi ta aktivita vydrzi 😀

sonisek
autor
5. říj 2018

@hribek ty jsi pracovitá 🙂 Já zas nejradši dělám vše k večeru...ale taky zalezi,co to zrovna je 😂

Já byla ráno u dětské nechat malýmu potvrdit omluvný list. Teď jsem ho posadila na autobus k našim,tak snad dobře dojede,jede takhle poprvý a bus jede skoro hodinu. Ale tak spolu jsme jeli několikrát. A jedu k prakticky pro papír k neschopenku,injekci a zajedu do práce,potřebuju malýmu vytisknout,co zas poslala učitelka na dodělání doma. A budu se asi kochat na sluníčku.

Volala jsem v 9 ráno do CARu,jestli se můžu jako zeptat na embrya,jak to s nima vypadá a tak. A sestra,že ale takhle to standardně nesdělují a že teda mi přepoji k paní doktorce,ta to nebrala,že asi je na sále,tak že ji nechá vzkaz,že se mi ozve. Ale že nemám mít strach,kdyby se něco dělo,nebo jich hodně ubývalo,tak mi zavolají. Děkuji pěkně. Takže dr nevolala a už na to kašlu,necháme se překvapit na zítřek.

Jo a až přijedu odpol dom,tak půjdu hodit ty svaté papíry do urny a děj se vůle boží. Mně ty volby teda nerajcujou,ale volit chodím.

Strana