Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Me v noci odjizdi Tom do rakouska na sluzebku az do patku, tak budu mit na jednu stranu klid na uklid atd a na druhou stranu zas honku s mladou ale to zvladnem a pristi tyden to samy, ted jede na skoleni sam a pak tam vevze klienty.ma to chudak az u svycarskych hranic tak mu tu cestu nezavidim.
@sonisek ¨to je dobre. budu drzet pesti! jj rano kdyz je hezky tak jezdi s ni na kole a odpoledne zpatky, kdyz je skarede tak autem a to se stridame jak se nam chce nebo jak kdo kam jede. ma skolu v centru a autem je to naprd vsude uzavirky. krouzky ma nastesti ve skole jen ve stredu ji vozime na tenis
@veeev
@crazy_girl3
Tak co vy holky, makaly jste kolem baráčku? Počasí bylo super!
@sonisek ahoj, já věřím, že to bude ok a obdivuju tě, že to vydržíš. Já jsem to nevydržela ani jednou, to nešlo.....
My jsme zase kopali a bourali, děs a hrůza. Fakt jsem se celý víkend nezastavila, v sobotu dopoledne jsem byla na burze, že nakoupím něco pro mimčo, ale nic moc jsem nevyhrabala, jen pár nějakých věcí, pak vařit až do večera, sotva jsem uklidila po jednom, už jsem chystala svačinu nebo večeři, v noci jsem nemohla spát, strašně mě bolely záda a břicho, pořád jsem chodila čůrat navíc a včera pokračování...bylo mi odpoledne úplně mdlo a slabo, že jsem myslela, že sebou škrábnu už. Takže jsem dneska docela za odměnu v práci :D
Večer chtěl Jiřík buchty z pohádky, takže jsme ještě pekli, ale Jiřík si jich aspoň třetinu udělal sám, je šikulka
@crazy_girl3 teda to je šikulka 🙂 Buchty bych si taky dala,už jsem nad nima přemýšlela dávno. Mám tu i povidla od mamky,tak uvidím 🙂
Bych se alespoň zabavila a nemyslela nad tím,jestli ten test udělat. Když já se bojím co když ty dvě čárky tam nebudou a budu zbytečně řvát. Že si to můžu ušetřit aspoň. A zas spolehat se na to,že je brzo a ta druhá se třeba ještě ukáže,no nevím. Ale minule jsem taky říkala nenene a pak odpol jsem se zbláznila a test udělala,protože jsem byla už tak nervní,že bych asi nevydržela. A to mám doma testů snad 6 😂
@sonisek hele lamat te nebudem ikdyz sme napnuty 🙂drzime pesti!
@crazy_girl3 jeee ja je budu delat dneska. vcera sem si delala testo kvaskovy, vecer sem nechala kynout v lednici a je nadherne nakynuty, tak ted jeste udelam napln a pudu upict. mala ma mit do skoly recept po babicce a idealne nejakou ochutnavku.
Ja dneska byla v praci a na injekci tak pocitam ze budu nepouzitelna ☹ obed uvarenej, uklizeno taky, doma nikdo kdo by nadelal bordel tak dobry 🙂
@hribek tak já mám doma ještě chlapa,má tenhle týden odpoledni. Tak jsem říkala,že budu uklízet až odejde. Nejlíp se uklizi,když jsem tu sama 🙂
Malej dneska měl mít do školy na pracovky Lego,a ještě má dopravní výchovu kroužek,tak jel na kole,s aktovkou a ještě s Legem 😂😂😂 a pak do půl pátý má sportovky,tak pro něj pak půjdu odpol,a aspon to Lego mu pomůžu vzít 😀
no já jsem udělala těsto a jeli jsme ještě něco nakoupit a těsto taky tak nádherně nakynulo a strašně dobře se s ním pracovalo, takže úplně super 🙂
@hribek
@sonisek já bych jí lámala, já jsem napnutá jak kšandy :D ale chápu tě, takže už mlčím a čekám jen na výsledek 🙂
Dneska přišla výplata, tak jsem hned udělala objednávku těh. oblečení, protože mi je všechno menší a menší...a pomalu si začínám lámat hlavu s Vánocema..Vůbec nevím, co prckovi koupit. Asi tradičně jen Lego a něco od Bruderu, dost si s tím teď zase hraje...ale chtěla jsem jeden nějakej větší dárek, ale nic mě nenapadá :( Ještě větší dárek neteři, ale jelikož má 2 roky, tak náročná není :D a na ostatní prdím a dám jen menší dárky. Výbava pro miminko mě teď stojí majlant, tak to snad pochopí....navíc takové to megalomanské nakupování dárků dospělým už mě nebaví a přijde mi to stejně zbytečné
@sonisek A kolikátý jsi vlastně dneska den po transferu? No já tě chápu s tím testováním....já taky odolávala testu co nejdéle kvůli udržení toho krásného pocitu nevědomosti a doufání. Ale já podvědomě věděla, jak to dopadne. A pokud ty myslíš, že to dopadlo dobře, tak je jasné, že tam bude dálnice jako blázen...zvláště s těma dvěma miminama 😘
@crazy_girl3 Buchty jsou luxusní....taky jsem je před týdnem dělala a shodou okolností do stejného pekáčku. Dělala jsem je holkám do práce k mému svátku....povidlové a tvarohové. Jen co jsem s nima přišla, tak se na mne holky seběhly jako supi 😂
@hribek Já mám doma kuchařku, z roku snad 1940....a tu uchovávám jako poklad teda. Je tam dokonce recept na kávu 🙂 Ale miluju staré kuchařky, pečení apod. Tak to bys nás vlastně mohla inspirovat, jak pečeš ten chleba, jestli nemáte nějaký prima recept 😉 A kdybys náhodou měla i na bezlepkový, tak to bude super 🙂👍
Jinak my měli zase náročný víkend....v sobotu jsem pekla bráchovi dort k narozeninám, ale jen Míša dort. Ještě jsme dělali na zahradě, přítel dodělával palisády. Odpo jsme jeli k našim do Jirkova na tu oslavu. Vraceli jsme se ve 2 ráno, takže do postele až v 5 ráno, v 10 ráno už na nohou a opět uklidit a makat na zahradě. V tom Jirkově jsme se stavili ještě v zahradnictví a takhle krásné zahradnictví jsem dlouho neviděla. Takže jsem se zase neudržela a 2 kytky koupila. Přítel chtěl ještě vrbu k jezírku, tak jsme koupili aspoň tu pokroucenou. A ty jirkovské ceny...neskutečně levnější, než u nás. Za 2 týdny jedu zase k našim, tak tam zas nechám zbytek výplaty 😂😂😂
A k těm vánocům holky....je to taková blbost jak pro děti, tak i pro dospělé (my se s tím nasmáli až až)….tak mrkněte:
https://www.pongo.cz/hra-zasahni-hlavu
https://www.profi-darky.cz/Basketbalovy-kos-na-...
@veeev no upřímně na nějakou pijatiku to musí být úplně super :D :D
No holky,já hlavně nevím zda přes Agolutin a Estrofem to můžu dostat,nebo ne. Když jsem měla Utros a Gynprodyl,tak jsem to dostávala až po vysazení.
Dneska jsem 9.den od ET 🙂
@sonisek tak 9. Den uztam neco urcite bude!
@veeev no recepty mam hlavne na kvaskovej chleba a loupaky ale mrkni na www.laskominyodmaryny.cz ale kdybys chtela na kvaskovej chleba tak klido poslu. Zitnej by mohl byt bezlepkovej ne? Ja se v tom vubec nevyznam😉
@crazy_girl3 ja uz dziny taky jen tehu. Pristi patek zacinam 5.mesic vubec to nechapu jak to uteklo
@hribek Boze....to je krasa. Takove sebetryzneni,kdyz ted nemuzu sladke. Ten orechovy dort s fiky.....mnaaaaam 😍 No hned ukladam do oblibenych.
Ty bezlepkove jsou jakekoliv bez psenice, zita,jecmene apod. Spis z kukuricne, pohankove apod. mouky. Ale na strankach jsem nic neobjevila. To neva, to bylo spis ze zvedavosti 😁
@crazy_girl3 a ty máš tedy leden? A
@hribek myslím březen? Ale upřesněte holky ;)
Já byla po o ve městě na injekci a sestra mi říká,jak se mám 🙂 Tak říkám jo dobrý,ale člověk je takový nervní jak to dopadne a že mi taky svrbi ten test udělat. A ona, nedělejte si ho,fakt to nemá cenu a zbytecne byste se trápila,fakt počkejte 🙂
Manžel má ve čtvrtek svátek,tak čeká dárek ;) Kéž by,no...
Četla jsem si a samo se mi zaklapli oči 😂 Ale naštěstí už jsem na ty 150. stránce pochopila všechny ty lidi v Hartlove knížce 😂😂😂
@veeev mi to povidej vzdycky kdyz dela dorty tak se oblizuju😁😁😁 aha no teoreticky to muzes vymenit za jakoukoli mouku jen prisypes podle toho aby to nebylo moc blemcavy....
@sonisek jo no chapu. Ja ybch to ale fakt nevydrzela tak te obdivuju
@crazy_girl3 no termin mam 31.3. Dneska sem 16+2tt a co sem koukala tak 17+5 zacina 5.mesic. Je to mazec
@sonisek to chápu, to vydrž 🙂
já mám termín 29.1.
Dneska jsem volala na výsledky cukrovky, ta je ok a nemám jí, ale zvýšené jaterní testy, takže zítra se mi má ozvat co dál...ach jo, jsem zase nervní :(
Já Vaňkovi kuchařky miluju!
Mňam se těším,až ochutnal,ale horký nechci 🙂
Jinak děláte u jaké mouky buchty,koláče? Protože Vaněk má hodně hladkou mouku, a když jsem dělala buchty dle něj,byly další den už tužší :( Přitom moje mamka vse pece tak,že je to dobrý ještě třetí den. A tyhle buchty byly z receptu,kde se dává jen polohrubá. Tak uvidíme. Mamka to možná míchá půl napůl si myslím.
Jo a tyhle pekáče s uchy jsou prostě nejlepší ...dělám v nich i fr.brambory,fleky apod
@sonisek no ty jsou krááásný!!! já mám tenhle plech od mamky, stařičký, ale je skvělej
@crazy_girl3 diky 🙂 mý máme dva,takže se dají aj přiklopit 🙂 Ale jsou prostě k nezaplacení!
A to těsto bylo super,hezky se s ním pracovalo,takže já dělala buchty a Tom psal úkol z matiky a ajiny,moje nervy zase. Dělal to skoro hodinu 😢

@sonisek ahojky, tak co kdy budes testovat, jsem normalne nedockava za tebe 🙂
@renda1231 jo no u nas bylo 1-7 embryi zamrazeni myslim 5000 a kazde dalsi za 1000kc a je to na rok, takze kazdej rok si platit za embrya se pekne prodrazi
@veeev taky si kontroluju uctenky, uz mam vytipovany kde sem tam neco "omylem" namarkujou a to si hlidam