icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

veeev
3. lis 2018

@hribek Tak zaplat buh, ze uz to svedeni je dobry. To je na zblazneni, kdyz to svedi a nic nezabira 👍

@crazy_girl3 U Igouska si vzdycky vzpomenu na Igor Hnizdo 😂 Tomasek i Lukasek je fajn. A Michal je moc pekny. Tim nic nezkazite 😊 A co vubec vy @hribek, uz mate jmeno? 😉

veeev
3. lis 2018

Ja byla rano vratit pejska rodicum. Pak jsem si sedla na kafe s kamoskou, tak jsem si aspon pomuchlala malou Verunku. To je tak zlaty dite. Porad se na me smala, jak jsem s ni blbla 😍 Pak do Obi, nakoupit jidlo. Uvarit kure na paprice, do toho delam polevku z uzenych zeber a varim brambory na zitra na francouzske brambory. Ale je mi nejak zle. Mam silene navaly nevolnosti. Asi z tech prasku, co ted beru kvuli tomu nativu. Ale obcas myslim,ze pobezim, jak mi je zle 😕

crazy_girl3
3. lis 2018

@veeev no já právě taky :D Ale Ignácovi se prý říká Nácek :D :D

veeev
3. lis 2018

@crazy_girl3 Ja myslela, ze Igousek ma byt Igor, ne Ignac 😂

crazy_girl3
3. lis 2018

@veeev nene, Ignác :D :D s tím Igorem bych se možná nějak vyrovnala, ale Ignác už je silný kafe :D :D

veeev
3. lis 2018

@crazy_girl3 Me to neprijdou jmena pro miminko. Jako Ignacku nebo Igorku? 😂 Ale porad lepsi nez kdejake vymysly. Treba Rolex 😂😂 Samozrejme pojmenovani od tmavsi mensiny u nas na severu. To je peklo. Me se libi klasicka ceska jmena....Matej, Vojta,ale i Antonin, Josef, Frantisek,Vaclav 😊

crazy_girl3
3. lis 2018

@veeev no my to taky dávat nebudeme, neboj 😃 já na ty úplně klasická česká jména nejsem vůbec, ta Anna je pro mě upřímně hodně velký ústupek...ale já jsem stejně přesvědčená o klukovi, tak bpjuju za jeho normální jméno 😃
Ignác je manželův praprapraděda, nějaký hrdina z první světové války.A měl manželku Annu, takže to chtěl po nich, protože jinak se všichni chlapi, včetně jeho taťky, jmenovali Antonín, a to mě se teda úplně nelíbí a hlavně mi vadí, že to je po žijící osobě, která s náma navíc bydlí v baráku. Jako Jiřík je taky po mým taťkovi, ale ten už 12let nežije, tak mi to nevadí

veeev
3. lis 2018

@crazy_girl3 No je to boj teda 😂 My dite jeste necekame a uz mame jmena vybrana. A Anicka je vazne super jmeno 😊 Ale buhvi, jak budou fungovat hormony....treba skoncim u neceho absolutne jineho 🤣 Tak zalezi na vas....treba Ignac projde a bude to proste Igy 😊 Aspon bude jedinecny.

hribek
3. lis 2018

@veeev no jmeno asi mame. Uz teda co se narodila Isa tak jmeno pro kluka bylo Tobias ale ted k prijmeni spis mi sedi Tobiáš. No uvidime. Treba najdem jeste hezci😉
Jinac byli sme na Zrodila se hvezda a krasny. Pobrecela sem si na konci a fakt parada Lady Gaga prekvapila

sonisek
autor
4. lis 2018

Ahojky při neděli 🙂 Tak já bych věděla tak jména pro holky,ale kluky moc nevím :(
Včera to bylo fajn,sice jsem z pizzy moc nesnedla,měli jsme doma předtím brokolicovou polívku,tak jsme se asi zaplacli,tak jsme půl pizzy přinesli domu a tady se po ní pak zaprasilo. A pak jsem tady vytuhla 😂 A večer jsem koukala na Stardance.

A dneska peču šunkofleky,mnam to si dáme 🙂

veeev
4. lis 2018

@hribek A Isu mate Izabelu? K tomu by byl Tobias moc hezky 😊 Koukala jsem na upoutavku Zrodila se hvezda, vypadalo to fajn. Ale pritele bych na to asi nedostala. Tak muzi zkusit kamosky 😉

@sonisek A holky by se jmenovaly jak? 😊

Ja ted pecu Hrabenciny rezy pro pritele a pujdu na chvili pak delat ven. Vsude same listi, tak musim zamest a zazimovat zahradu. Jeste tam mam par kousku cerveny repy,tak to musim zlikvidovat. Navic jsme si s pritelem poridili cloudove uloziste, tak ted po vecerech stahujeme vsechna cd s hudbou a dvd s filmama na uloziste,at nam to tady nestrasi. To zase bude prostoru 😁

hribek
4. lis 2018

@veeev jj mame Isabellu a ta potvora ted sabotuje ze se chce psat Izabela😂 mrska mala nevdecna. No akorat prave resim k prijmeni Tobias Marek nebo Tobiáš Marek. Furt nevim....

veeev
4. lis 2018

@hribek No,k Isabelle by pasoval vic Tobias. Ale k prijmeni Marek vic Tobiáš....tezka volba. A hlavne na nej budou rozdilne volat -Tobiasi nebo Tobiáši 🙈

sonisek
autor
4. lis 2018

@veeev no pro mě top jména jsou Adéla,Aneta,Karolína, Markéta 😂😂😂 ale kdo ví,kde jednou skončíme 🙂 stejně to bude holka a kluk 🙂

sonisek
autor
4. lis 2018

@hribek já bych dala Tobias ;) už kvůli Ize ;)

No jako naše příjmení je taky vtipný,no,tak nevím co vyberem.... Správný, Správná 😂

veeev
4. lis 2018

@sonisek Tak za men vyber super 👍 Jen Marketa se mi nelibi,ale to mam diky par lidem stejneho jmena, tak to mam zkreslene 🤣 Ale tipla bych te taky na holku a kluka. U @hribek jsem si tipla kluka spravne,tak uvidime jeste u @crazy_girl3, jestli muj holcici tip bude uspesny 😉 A prijmeni mas skvele 🤣👍👍👍

crazy_girl3
4. lis 2018

@veeev nene, my budeme mít určitě kluka :D ale jak píšete výš, my třeba při výběru toho jména hodně dáme i na příjmení. Jsme Vlkovi, takže jsme chtěli pro kluka normální české jméno, protože ho bude mít celý život, protože třeba Raffael Vlk, jak dala kolegyně, to by mi úplně nešlo k sobě :D U té holky to může být jakože jedno, protože se vdá, ale i tak chceme normální české, nic do ciziny, jsme v tomhle hrozný konzervy, byť třeba ucvrkávám z Elleny...

@sonisek Já chci být taky Správná, to je super!!! Mě jeden z ředitelů psal v práci pravidelně paní Vlaková, byť mě oslovoval správně, takže pro většinu firmy jsem stejně Vlaková :D :D

@hribek jakože víc se mi líbí Tobiáš, ale vzhledem ke jménu holčičky bych šla asi taky do Tobiase..pak když jsou výkyvy, tak je to divné...Vím, že jak byly na nově ty "lásky" jak se rodily ty mimča, tak jedni měli třetí holčičku, první měla "normální" české jméno, druhou Mercedes, a třetí zase "normální", to mě třeba nějak nenadchlo.

tak teď se mi Jiřík doblil...snad to není nemoc

sonisek
autor
4. lis 2018

No je vtipné,jak lidé zaměňují jména 😂 za svobodna jsem byla Švarcová,takže neustale se mě lidi ptali,zda se píšu česky nebo německy 😂 Pak jsem byla Úlehlova a to teda jsem pak byla Uhlová, Uhelná,Uhelova 😂😂😂 a malej teda má toto příjmení. No a my jsme Správní. A sranda,že v práci jsem byla já,SS,a kolegyně Petra Pěkná,s tou jsme vcera právě byly v té pizzerce😀

sonisek
autor
4. lis 2018

@crazy_girl3 tak snad mu jen něco nesedlo...

sonisek
autor
4. lis 2018

@veeev tu Marketu bych třeba brala ke Karolíně,protože mají obě svátek kousek od sebe 🙂

hribek
4. lis 2018

@veeev
@sonisek
@crazy_girl3 no me se libi vic Tobiáš ale jak pisete Tobias by se hodil vic. Jinak by se na nej volalo Tobi. No uvidime treba jeste prijdem na naky jiny😋

crazy_girl3
4. lis 2018

@hribek tak ve finále mu budete říkat stejně, ať se bude jmenovat tak nebo tak, podle mě teda 🙂

veeev
4. lis 2018

@crazy_girl3 Tak si povime. Ja si porad budu myslet holku, nez to male vyleze a ukaze, co tam ma 😉 A k prijmeni Vlk/Vlkova to vazne chce neco ceskeho. My jsme taky konzervy. Takze u nas ceske jmeno vitezi. Kdyz pujde do zahranici, nejak si s tim poradi 😁 Me taky vsichni zahranicni znamy rikali Vera (bez hacku a se zkomolenym R a slysela jsem na to) 😂

veeev
4. lis 2018

A s tim prijmenim...ja jsem Vavrova a vsichni mi zase pisou Vranova 🤣 No a jednou snad budu Šrainová....to je taky des nekomu vysvetlit, jak se to pise (vzdycky to je Schrein, Srajn, Schrain...🙈). Do toho nase ulice K Opyši....parada 😂

veeev
4. lis 2018

@hribek Pokud to nebude Theofil, tak je to vsechno fajn 🤣

hribek
4. lis 2018

@veeev ja si myslim😁😁😁
@veeev presne volat na nej budem stejne 😉

Dneska se mamka ptala ze tatka uz se ji ptal jestli mame jmeno ja rikam jo mame bude to francesco😂 a nebo igor😂😂chudak vyvalila oci az teda pak pochopila ze si z ni delame srandu. Ale jmeno reknem az v porodnici at nam to nezprotivi

sonisek
autor
4. lis 2018

Kolem mě teda docela lidi i dávají klasická česká jména. Jedná kámoška má kluky Frantu a Tondu. Jiná má Hanku a v prosinci má termín s klukem a jméno zatím neví,tak jsem zvědavá,s čím přijdou. A když třeba mají doma holka kluk,tak je to Marie a Jan😂

sonisek
autor
4. lis 2018

@hribek to by se divila,kdyby se fakt jmenoval Igor 😂😂

sonisek
autor
4. lis 2018

@veeev Theofill 😂😂😂 to je Brutus 😁

hribek
5. lis 2018

Dobre ranko, tak ja uz z prace doma. Byla sem jeste na injekci tak dneska jen udelam obed a odpo tridni schuzky. Sem po ty injekci vzdycky uplne mimo, tak sem rada ze dneska uz nic nemam. Zitra brzo rano do Prahy, v 10 mam konzultaci a odbery v Iscare. Tom paak a nebo predtim uvidime jak stihneme, sjede jeste k zakaznikovi. Skocime na obed a na 14 jdeme do Flory na IMAX Bohemian Rhapsody tak uz se tesim

Strana