Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
Ahoj holky, zdravím při neděli. My jsme ještě u našich,jedem domu až odpolko. Jsem nějaká přezrana 😂 Asi se půjdem ven projít se Sofinou (vlčák),ať trošku to východime než bude zase oběd (knedlíky,zelí, uzený) 😂
@veeev já to mívám po koupání taky. Mám období, že se můžu týden hodinu po sprše uškrabat, drbu se až do krve, pak mám zase pár měsíců pokoj a pak zase znova, už několik let...
Užíváte víkendu holky? U nás se maká na bazénu, takže já lítám ven s čajíčkama, vyvařuju a tak...Navíc mě teda potkala má "oblíbená" těhotenská nemoc a to hemeroidy....holky já trpím jak pes, to je hrozný. Měla jsem to takhle ke konci a po porodu i s Jiříkem....no peklo....JInak vzhledem k práci na zahradě neplánujeme už ani dneska nic vyjimečného...a zítra zase práce...
@crazy_girl3 jauvajs. A masticka na to nepomaha? Me seto stalo az po potodu. Sem tam to jednou za rok pocitim ale staci Faktu a je klid...
My byli u nasich na obede a resime jestli jet na kafe k brachovi nebo rovnou dom.
@hribek objevilo se to zničeho nic naplno, takže mažu a mažu, ale zatím nic...bude to pár dní bolesti a pak snad bude zase klid...přemýšlím, že si zítra vezmu HO, protože v práci bych to asi nedala...je to srabácký, ale fakt to asi nezvládnu.
Jinak u nás začalo sněžit :D :D co u vás holky?
@crazy_girl3 no pokud muzes tak vem. Lepsi to resit doma nez v praci. Tak snad ti to brzo pomine.
Jo u nas na chvilku padal taky. Bylo to pekny😉
Tady zatím nic a to koukam pořád z okna,kdy už...
noooo, tak to bych si dala!!!!
Já dneska srabácky zůstala doma. Asi bych to v práci nějak dala, ale muž šel do práce, dítě jsem odvedla do školky, tak si chci hnusně a sobecky užít den klidu....i když teda tchán tak 100x přijde, ale i tak...
@crazy_girl3 Tak presne takhle to svedeni mam take. Cely rok nic a pak par dni na nic a pak zase dobry. Vetsinou me to ted chyta vecer. Vcera nastesti jen nejak rozumne.
Ty si teda uzivas snad vsechno mozne. Snad az bude mimco venku, tak vsechno odejde a bude klid 😊
@sonisek No mas teda luxusni snidani. To bych byla u babi kazdy den 😁
My byli vcera v tom divadle a paradni to opet bylo. Ja ty Cimrmany mam tak rada a vzdycky prekvapi 😊 Na konci listopadu jdeme zas. Dokonce jsme stihli i vecu pred predstavenim. Tak jsme si udelali po delsi dobe zase prima vecer. A dneska rano jsme zaspali 😂 Normalne vstavam v 5:15 a odjizdime v 6:45. Dneska jsem se vzbudila v 7:15 😂 A do toho rano nasnezino. Pekne nam to pondeli zacina 😂
@veeev jojo, prý když je to naposled, ať si to všechno pěkně užiju :D :D
Hezky jste si teda pospali :D :D
@crazy_girl3 Co ty víš.....třeba se pak někdy stane nehoda a bude na cestě třetí dítě přirozeně 🙂
@crazy_girl3 jen odpočívej a co děláš? Snad neuklizis 😂😂
@veeev ty brdo,takhle vyspavat 😂😂 prosím tě a to máš hoďku a půl na to než jdeš do práce,co děláš ráno? 😂😂
Malej když odešel ráno,tak jsem ještě chvilku spala,jenže jak předělávají dvě patra pod námi ten byt,tak jestli tam škrabali zdi nebo co,pak zas bouchání,vrtání...takže jsem spala asi půl Hodky a když jsem viděla,jak hezky poletuje sníh,tak jsem šla ven a jela jsem k nám do práce se podívat,zároveň jsem malýmu koupila v HMku cervenou košili,aby měl na vánoční focení do školy,přesunuli jim to na příští pondělí. A pozadí je bílo-červené a doma má jen tmavě modrou s bílýma teckama,tak jsem chtěla něco,co se líp hodí 😂😂 Minulý rok měl bílé bavlněné tričko s dl.rukavem a vypadal divne na té fotce..tak červená košile bude dobrá,ale ten matros je děsný,takový to tvrdý,tak budu muset vyzehlit
Jsem nakoukla z mobilu,jak jsem jela zpátky a jako Koník má nějaký nový design,jo. Máte taky?
A přijela jsem domů,tak jsem pořádně vyvěrala a teď tu ležím v posteli a musím se zahřát 😂😂
@veeev no upřímně, z toho má strašný strach můj muž :D :D
@sonisek uklidila jsem jen trochu v obýváku, ale je to pro mě dost problematický, takže se víceméně jen povaluju s PC. Řeším nějaký pracovní věci a co si budem povídat, těch 20 jsem si dala taky :D :D teď si jdu ohřát oběd a za chvilku skočím pro prcka do školky, ať tam dneska nemusí být dlouho
@crazy_girl3 to já možná taky ještě stihnu,než se mi všichni vrátí domů. A slíbila jsem malýmu,že mu půjdu naproti na 16:30,konci mu kroužek,ale se mi už ven tak nechce. Ale je to blízko,tak to dám ještě jedno sebevenceni 😂
V sobotu jsem si načala domácí švestkový kompot,tak si půjdu zas pár svesticek,jinak se zase ne to... 😂😂😂 Děs a hruza
@sonisek Hele, ráno mám svůj klasický rituál, jdu si umýt vlasy, hygiena, namalovat se, pak udělám čaje / kafe pro mne a pro přítele, jdu se domalovat, vyfénovat vlasy. Pak vzbudím přítele, než on udělá hygienu, tak připravím snídaně, společně se najíme, pak obléct, ustlat, vyvětrat celý barák, pobalit se a odcházet 🙂 Občas ještě stihnu vyklidit myčku 😂 Prostě bez toho nemůžu mít ráno.
Koník má už asi týden jiný design, taky jsem na to koukala.
@crazy_girl3 No co...pokud by se stalo, tak to tak prostě mělo být. Žádný strachy, zvládlo se to s jedním, zvládne se to se dvěma a kdyžtak by se zvládlo se třema 🙂
Holky, docela začínám být zvědavá, jak to dopadlo....ale test udělám až o víkendu, asi v sobotu ráno. Nějak si myslím, že zase nic, ale zase si říkám co kdyby. Na ten výsledek mi navazuje spousta věcí, ať už ty lázně, potřebuju probrat pár věcí v práci a to taky záleží, jestli budu nebo nebudu, tak jsem děsně zvědavá 😂
@veeev hele ja verim ze to tam bude!
@sonisek ja stavam taky min hodku dopredu. Sprcha,vyfenovat vlasy namalovat. Nachystam tem dvoum doma snidani. Nasnidam se a pak frcim.
@crazy_girl3 jen se valej vsak na to mas narok. Ja si dala dneska vetrnik a ted sem koukala na sebe v zrcadle a zacinaji me nabobtnavat tvare☹️Tak se musim zklidnit s tim jidlem. Mame byt ve tretim patre a ty brdo vyslapat ty schody to je masakr. Sem zadychana jak blazen.
Zitra jdu na 2.screening a zacinam mit bobky aby bylo vse v poradku😞
@veeev wow, to jsi dobrá. Já jsem hrozný spáč. Já když vstávám ráno sama, tak potřebuju 15-20min a jdu z domu....Já si raděj pospím jak všechno ostatní :D Tomu testu moc věřím, fakt. Nejraděj bych tě poslala počůrat papírek hned, ale vydržím to do víkendu 🙂
@hribek já se moc necpu, ta vlastně ani nepřibírám, ale jaterky stejně rostou, tak si říkám, jestli ta dieta k něčemu vůbec je :( Zítra jdu na další kontrolu taky, tak se pak pochlub fotečkou 🙂
@crazy_girl3 jejda to je blby😞 snad se to aspon ustali. Jj dam
@hribek Tak to jsem ráda, že nejsem jedinej pošuk, co takhle ráno jančí. Já si třeba nedokážu představit odejít z domu bez umytí vlasů. Mám mastnější pokožku a bohužel se to odráží i na pokožce vlasů. Tak jsem celá nervózní bez umytí. A na culík mě neužije 🙂
S testem uvidíme. Bolí mě pořád břicho jako před ms, ale to mě bolelo i u těch přechozích pokusů, takže tomu nepřikládám žádnou váhu 🙂
Ono si vezmi, kolik kilo navíc už nosíš, to se musí projevit. Tak dýchej zhluboka, po porodu to půjde samo dolů, jak procházkama, kojením, tak tou psychickou pohodou, uvidíš 😉
@crazy_girl3 Ono by to bylo stejnak asi brzo na test. Dneska je to týden od transferu a vkládali mi 3denní embryo. O víkendu by měl už test jasně ukázat co bude. Jsem napnutá jak špagát. A prý si to tak neberu....i prd 😂
Ono nikdy nevíš, co pomáhá, jestli dieta nebo něco jiného. Já taky to poslední IVF dodržovala jídelníček, do mne i do přítele cpala horem dolem vše možné podpůrné (jen bylinky) a ve výsledku to bylo nejhorší IVF (nejmíň vajíček). Říkala jsem, že začnu kouřit a chlastat a určitě to vyjde (nezačnu....jen mi to hlava nebere) 😂😂😂 Tak hlavně se drž a vydrž...co nejdéle 😉
@veeev ono je to asi fakt o hlave a cim vic se clovek snazi pro to neco udelat tim je to horsi. pak se na to vykasles, reknes si ze to uz nema cenu a ejhle vse vyjde.... jojo snazim se uklidnit ale to cekani je strasny, no vlastne co si budem povidat ze 🙂 obe na neco cekame tak to musi vyjit v poradku 🙂
@veeev je pravda, že dřív se mi vlasy mastili taky šíleně. První den po umytí dobrý a druhej jedině culík nebo suchej šampon. Ale teď v těhotenství mi vlasy "vydrží" pěkné 5-7dní!!!!To je LUXUS!!!!!! Je to fantastický, mohlo by to tak být pořád :D a pleť mám taky konečně pěknou!! Z tohohle hlediska bych byla těhotná pořád
@hribek Hele, já než vyjdu k nám do patra, tak taky sotva popadám dech. KDyž jdu večer spát a dopadnu do postele, tak si vždycky připadnu jak lokomotiva a musím se vyfunět :D
Jinak souhlasím! Ti co na to kašlou, tak mají děti hromadu a zdravých a kdo je fakt chce, tak musí pěkně bojovat...je to nespravedlivé
@veeev jojo s tema vlasama to mam stejne jako ty, musim je kazdej den umyvat pokud jdu nekam. pokud sem doma zvladnu dva dny ale jinak se mi hrozne masti
@crazy_girl3 to je skvely to bych taky chtela 5 dnu aby mi vydrzely 🙂 na tech hnedych je to silene videt.
Holky ja bych jela nekam k mori 🙂 cachtat se a opalovat a nebo pak do New Yorku na prochazku a nakupy 🙂 Byli sme tam pred 5 lety v prosinci a ja strasne chtela videt strom u Rockefelerova centra (jak tam stal Kevin) a fakt parada. Jednou tam chcem vzit malou tak uvidime kdy se to podari 🙂
@hribek no teď ještě asi chvilku nee :D :D Já na těch blondatych taky...jao zase se to pak urcite vrati do normalu, takze si to ted docela uzivam

@hribek Promazala jsem se Niveou, ale nic. Pred usnutim jsem to malem rozskrabala do krve. Ted to je nastesti dobre. Ale bojim se,co zase prijde vecer 😝