icon

Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?

sonisek
20. zář 2017

Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?

katkasn
18. říj 2017

@danaet ..jo to je taky dobrá rada - nesmíš na to myslet. 😨 Mám doma syna a jsem ráda, že jdu večer spát. Trápit se tím fakt nechci a tím, že už mám doma jedno tak mi to tolik nevadí. Jooo když to dostanu tak si zabrečím nebo pustím slzičku a jdu dál.

hribek
18. říj 2017

@danaet aha a jakej je rozdil PGD/PGS my mame myslim PGS

veeev
18. říj 2017

@danaet Kamaradka mi psala,co vetrelec? Tak me to pobavilo,doufam ze to neni vetrelec,ale spolubydlici 😂

danaet
18. říj 2017

@hribek PGD je vysetreni vsech chromozomu embrya a PGS jen nekolika z nich.

danaet
18. říj 2017

@katkasn taky jdu vzdy dal. Asi do te doby nez budeme svorc 😀

danaet
18. říj 2017

@veeev ja jak mi to furt nevychazi a hcg je vzdy 0 tak si rikam jestli me telo nebere embryo jako vetrelce a nedokaze pochopit ze ho tam chci mit a nechat zabydlet. Budu muset svemu telu promluvit do duse, aby pristi embryo prijalo 😀. Jako co jineho nez humor jeste zbyva ze 😀 Nekde jsem nedavno cetla ze kdyz se bezprostredne po transferu intenzivne hodinu smejes tak telo embryo snaze prijme. No ja se asi budu chechtat uz jen te predstave jak by se na mne asi divali kdyz po transferu se u nas hodinu lezi. Asi by si mysleli ze uz jsem se z toho uplne pomatla.

veeev
18. říj 2017

@danaet Aby te pak neodvezli na jine oddeleni,aby si nemysleli ze ti z toho siblo 😂 Ale verim tomu,ze to je i o tom pristupu. Kdyz vidim ty pary v CARu...sedi to tam bez duse,skoro nemluvi,hystericky se drzi za ruce...rikala jsem pritelovi,ze z nas bude nejveselejsi par tam...a zatim to tak vzdycky je 👍

danaet
18. říj 2017

@veeev jo ja jsem taky vzdy vysmata jak tam jdu. Jasne ze mi to neni jedno ze to nevyslo. Ale je to tak jak to je. Tim ze bych hystercila tak se niz nezmeni. Ani to nemam v povaze. Kolikrat mam pocit ze i doktorovi se ulevilo kdyz mi rikal ze to nevyslo ze nevysiluju. Mu vzdycky reknu ze to se neda nic delat a jede se dal.

veeev
18. říj 2017

@danaet Presne,verim,ze tam maji i tak dost vystreslych dam,takze jedna "normalni" jim treba taky zlepsi den 🙂

pipinka
18. říj 2017

@veeev hodně štěstí a přeji vytoužené dvě čárky na testu😘

pipinka
18. říj 2017

jinak holky, v pátek začínám píchat menopur a clexane.V úterý na krev a UTZ, už to konečně vypukne🙏

danaet
18. říj 2017

@pipinka hodne zdaru at stimulka probiha v klidu a tak jak ma. Ja uz zitra jdu na opu. Ale asi budou jen 2 vajicka bohuzel.

sonisek
autor
18. říj 2017

@danaet tak snad i dvě vajíčka budou dobre 🙂

My byli doteď venku,ale bylo chladno,brrrrrr....

sonisek
autor
18. říj 2017

Jsme právě byli s kámoškou,která má druhý dítko taky přes IVF,tak jsem pokecaly 🙂
Ale přesne ty rady,nemysli na to...ona to neříká,ale jiný lidí třeba jo...a navíc si teď říkám,že dřív jsem to taky každý cpala a nechápala...tak už chápu ...

suzzikk
18. říj 2017

Ahoj holky,zítra jdu na KET. Je na tom někdo podobně ?? 🙂 S kým budu čekat ? 🙂

veeev
18. říj 2017

Ja se slantaky projit na vzduch...a pomohlo to. Jsem krasne unavena,tak ted relax u krbu a u knizky....to by bylo,aby se tomu sampionovi u mne nelibilo 🙂

veeev
18. říj 2017

@suzzikk Ahoj...ja byla vcera na prvnim transferu,tak taky cekam 😉

sonisek
autor
18. říj 2017

ja po obědě jsem si šla číst do postele tu novou knížku a samo 3 stránky a spala jsem :D

@suzzikk tak at se zadaří 🙂

Holky, proč se vůbec mají brát antibiotika po odběru? Berete je taky?

veeev
18. říj 2017

@pipinka Dekuji dekuji 😍

pipinka
18. říj 2017

@danaet třeba to jsou zrovna ty dvě pravá, nezoufej❤

pipinka
18. říj 2017

@suzzikk držím moc palečky😘

když tu jste takové čtenářky, poradíte nějakou knížku co se čte sama? nemám už co číst a pc mě nebere. chystám se do knihovny ale nevím co si vybrat

veeev
18. říj 2017

Zadna ATB jsem nebrala....to je divne,ne? 🙄

sonisek
autor
18. říj 2017

@pipinka mně se třeba toho líbí více...dobře se čtou knížky od Simony Monyové..Patrik Hartl - toho doporučuji hlavně Malý pražský erotikon a Okamžiky štěstí, super. A pak tu mám knížky od Jodi Picoult, Liane Moriarty, Jojo Moyes. A jedním dechem jsem přečetla knížky od Bryndzy - Dívka v ledu a Noční lov.

sonisek
autor
18. říj 2017

@veeev aha, to je zajímavý teda...napsali mi 3 tablety antibiotik, které se mají začít brát v den odběru odpoledne a pak dva dny..

pipinka
18. říj 2017

@sonisek miluju jojo Moyes- na dva dechy ji dám. děkuji za tipy

veeev
18. říj 2017

Ja ted ctu 100 dni stesti....je to teda trochu smutne (on umira a uziva si svych poslednich 100 dni zivota). Ale je to fajn 🙂

veeev
18. říj 2017

A od Hartla Prvok,Tecka,Sampon a Karel je taky fajn 🙂 Pak Divka ve vlaku 🙂

suzzikk
18. říj 2017

@veeev A měla jsi PK ? 🙂

veeev
18. říj 2017

@sonisek Tak treba k tomu meli nejaky duvod. Ale me teda o ATB nerekli nikdy ani slovo...

suzzikk
18. říj 2017

@sonisek já taky brala 3 dny ATB 🙂 je to kvůli zánětu abys nedostala 🙂

Strana