Kdo se chystá na IVF v říjnu-listopadu 2017?
Najde se tu některá z vás,která se chystá na své první IVF?
@veeev super,že to tak dopadlo 🙂 Někdy se člověk boji a nakonec je to úplně v pohodě,taky to znám 🙂
Tak my se byli venku projít,ale viděli jsme z dálky jednu skupinku a jinak nikoho. To město je blbě,protože jak si lidi objednávají čerty,tak oni pak jezdí autama a nejsou venku vidět. Kdyby byla sobota,byli bychom u našich a to by bylo lepší 🙂
Ale prosli jsme se jednou lokalitou s domeckama a koukali na výzdoby,krása 🙂
Jinak jména - my třeba taky máme od bratrance,sestřenice Lucii, Adélu,sama hezká jména,a klidně bych je dala taky,protože stejně se s nima vídáme jednou za uherák 🙂
Teď proběhl malej,že slyšel řetězy za oknem,tak jsme koukali,jak šla skupinka do protější bytovky a pak zas ven,nasedli do dodávky a odjeli 🙂
@veeev tak to je super! Obcas ti sefove prekvapi 🙂 evidentne vi, ze jsi dobrej zamestnanec a nechce o tebe prijit, coz je strasne fajn 🙂 a budes pracovat i z lazni? asi jo co, co jinak s tolik volnym casem..
@sonisek my jak jely s malou z tenisu tak sme taky potkali, zrovna zalizali do nakyho baraku, ja na frekventovane krizovatce a mala zacala nadsene kricet mami mami ja je vidim tak sem se rozhlizela ale zas opatrne pac sem odbocovala a davala prednost protijedoucim tak to bylo akcni 😀 a hezky mi to nahralo, rikam, no tak to u nas uz asi byli pac sli smerem od nas, tak to sem zvedava jestli ti tam neco nechali, tak byla natesena a vystrasena zaroven 🙂
Holky, já jsem dnes naposled vstávala do práce a vlastně naposledy pracuju. Zítra jdu ráno na kontrolu, pak sem pojedu jen vyřídit papíry a donést chlebíčky a hotovo...to není možný jak to uteklo, budu asi řvát jako želva...a o víkendu dobalím aspoň tašku do porodnice pro jistotu a vyperu prckovi nějaký věci, min do porodnice, začíná mě to pronásledovat už :D
čert u nás přišel ve 16,15 už. Nejdřív vlítl čert, tak Jiřík skočil taťkovi do náruče, ale Mikuláš ho odehnal, že se Jiřík od loňska polepšil a čerta nebude potřeba. no nakonec zazpíval dvě písničky, nasliboval hory doly a jak dostal nadílku, tak už byl zase za frajera :D
@veeev to máš super. My se nakonec se šéfem nedomluvili. Je vybátej, že by ho mohl někdo kontrolovat kvůli tomu, tak že raděj nee. Nicméně je čtvrtek, zítra už tu víceméně nejsem a ještě jsem nikomu nepředala svou práci a vlastně ani nevím komu bych měla....tak se tu docela bavím tím :D
@crazy_girl3 takže z domova dělat nebudeš? Škoda no,já myslela,že se domluvíte ;)
A co holky dáváte do balíčku? Já dala malýmu nějaký bonbony,perníky,susenky a měl tam jeden Lego pytlíček,jak je v Albertu za body 🙂 Ovoce máme doma dost a včera přinesl ze školy snad 4 mandarinky a 2 pomeranče 😂😂
No Lukáš zaklapla dveře a malej: mami,pojď ke mě,tak já říkám,pojď ty ke mě,u tebe není místo 🙂 Tak jsme stejně neusnuli,koukali jsme v mobilu na pořád ČT o tradicích,včera dávali o Mikulášovi. No a já pak začala usínat 🙂 Tak se na něco koukal a v sedm až na budík jsme vylezli,já teda rozespalá 😂😂😂
No ale mám zadělaný těsto na vánočku,tak co z toho bude...jestli vykyne,uvidíme 🙂 Píšou tři hodiny kynout,tak mám času 😀 Musím dojít do Zasilkovnu,přišla mi pro manžela vrtacka,tak ji rovnou zabalím 😀 Bych tak balila dárky a nemám teď co :(
Koukám,že píšu jak tatar 😂😂
A já mám dnes 200 dní do porodu 😂😂😂
@sonisek přijed ke mě, jestli se nudíš!!! Já mám dárků milion a nesnáším balení :D :D
@crazy_girl3 pokud to jsou hranaté darky tak beru. Jsem tu balila jednu mikinu a hrůza 🙂
A pro naše jsem měla poukazy na masáž a říkám si,jak to zabalím 😀 Tak jsem vzala takovou menší krabičku od bonboniery a dala to do ní a to se báli jedna radost. Tak otevřou papír a tam bonboska 😂😂
@crazy_girl3 to je skoda ze ste se nedomluvili, mohl mit klid ze prace bude hotova bez problemu ... ale zas chapu ze pokud by tam byl nejakej rejpal tak ho napraska a bude z toho mit problemu vic ☹
utika to neskutecne, pamatuju si jak sem se loucila kdyz sem cekala izu, dokonce i datum si pamatuju 🙂 dostala sem krasnou kytku s navazanyma penezama a od holek nejaky oblecky ci co 🙂 a slza ukapla 🙂 tak at se ti to dneska vydari!!
@sonisek ja zavezla izu do skoly, potkala byvalou kolegyni tak sme narychlo pokecaly a snad domluvime nejaky kafco jeste s dalsi kolegynkou. iza vcera dostala medvidky a pernik a hatchimals nebo jak se to pise. sladkosti ma doma dost a ovoce taky. jinak dneska uvarim vyperu a budu balit darky, jeste mi prijde kolem 12 balicek z mixitu 🙂
Nekoukate na Show Jana Krause ? Já u toho večer usnula,ale teď jsem zkoukla,jak tam měl včera urologa,co chlapům zlepšuje penisy,no to byla sranda,se mrkněte 😂😂
@hribek já tu mám ve stejný ulici spolužačku, s tou se vídáme,kluci si občas hrajou venku. Další je 3 zastávky busem. Pak jedná by tu měla pod náma kousek pod náma a další ještě ve městě. Hele a byly jsme my všechny vloni v listopadu posedět,večeře a tak. A holky,že jak by bylo fajn se vídat třeba každý tři měsíce...no kolikrát myslite,že jsme se sešly 😂😂😂
@sonisek je tak to si pustim k baleni 🙂 jo no, my mely na stredni skupinku 8 kamosek, pak se to smrsklo na 5 a ted uz pravidelne chodime jen ve 3 max 4. a jak je to prima. snazime se kazdej mesic vypadnout a probrat vsechno,. se divim ze mame co furt resit kdyz si denne piseme i na messengeru 😀
@sonisek jojo, samý krabice, to tě bude bavit :D :D
Show JK jsme včera viděli, teda toho posledního už ne, to jsem odpadla. Nicméně ten urolog byl dobrej, bylo to docela zajímavý pro mě
@hribek my se snažíme se taky často scházet, ale postupně se rozutíkáme po republice, tak už to tolik nejde. ale zrovna dneska bysme se měli vidět
@sonisek no pěkně!!! Já to neumím zaplést :D :D
@crazy_girl3 to je moje první vánočka...jestli se tomu dá říkat. Jela jsem podle YouTube, a pak jsem se tak zamotala,že jsem to prostě nějakým způsobem dozamotala😂😂😂 Mňam,asi si pak dám dýl kafe k tomu. Ještě jsem ji nechutnala.
Měla jsem tu sekanou,že si udělám br.kasi a byla jsem pak líná,tak jsem si ji dala jen s chlebem a červenou řepu k tomu.
Jsem tu balila dárek,pak tridila letaky a morče mi tu neustále pistelo,hroznej,jak by pořád něco chtěl. Dostal okurku a asi měl málo😂
Ahojky 🙂
Já se byla dopoledne podívat v práci a ještě,že jsem doma...navíc jak je prosinec,tak to bude nejhorší měsíc no :( Takže jsem něco pokoupili v Tescu, CA,koupila jsem si vedle nudle s kuřecím domu a zase jsem jela 🙂
A můžu jít koukat na biatlon 🙂
@sonisek jee ta je paradni, ja pecu uz 3 roky ale takhle krasne se mi nepodarila jeste. Ja dneska behala s Tomem po darkach, nakonec sme koupili babickam. jeste teda pro netere a synovce a mame snad vse. Ted sel s klukama na pokec udelala sem si cesnekovou pomazku tak snad mi z ni nebude zle... Mala je u nasich tak si uzivam klidu sama
@crazy_girl3 jaka byla rozlucka? doufam ze prijemna!
@hribek no pro mě to bylo hrozný. jakože doják, každej se s tebou loučí, jak kdybys měla za hodinu umřít a už tě nikdy neuvidí....no těžký, ale zároveň pěkný. uz si ani nepamatuju, jak vypada nechozeni do prace :D :D
Krásné pondělí 🙂
Tak jaký jste měly víkend? My byli v sobotu u bráchy na kafi a dortíku,švagrová měla v týdnu narozky. Manžel dělal u táty elektriku,tak jsme tam byli s malým s našima. A včera jsme dopo vařili a odpo jsme jeli do Bauhausu,Tesca,Lidlu a tak jsme to různe okoukli. A co je Tesco v OC,tak oni tam mají na chodbě playstation,tak si k tomu malej sedl a ani s náma přímo do Tesca nešel,a pak jsme ho tam zas vyzvedli 😂😂
Mám v plánu zadělat těsto na dulkove koláčky. Musím pak na postu a uvidíme.
a dneska 12+0,můžu snižovat Duphaston,huraa. Brala jsem tři denně,tak teď 5 dní dva a pak 5 dní jeden a pak Ende.
Ahoj děvčata 🙂 Taky máte pocit, že nic nestíháte? Nedokážu pochopit, jak to dokážete ještě zvládat s dítětem a dalším v břiše 🙂 My totálně vygruntovali dům, já teď peču, do toho shánění posledních dárků. Ale musím říct, že si to docela užívám. Nemám takový ten předvánoční stres. Jinak @sonisek....parádní vánočka. Letos chci upéct v jednom kuse. Vždycky jsem dělala ze 3 částí a pokaždé se mi sesunula.
Tak já jdu pokračovat s pečením, ať mám hotovo 🙂

@hribek Absolutne bez problemu. Uz se mnou i chtela jet do Pardubic k jednomu bylinkari 😂 Ja jako necekala zadnou hroznou reakci. Spis aby nezacala jancit a uz nekoho noveho nabirat. Ale nastesti bere vse s rozumem. Docela bych rekla, ze se to zase trochu vic urovnalo, ty vztahy 😊